Pitanja za konfiguraciju zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pitanja za konfiguraciju

Pozdrav,

za nekoliko dana kupijem novu konfu. Kupujem komponente u genelecu i plus-u. Nikad nisam imao PC (koristim iMac i MacBook Air vec duze vrijeme, ali mi treba neka konfa za povremeno igranje i školu. iMac i MacBook Air nemaju neki potencijal za igranje).Sastavio sam konfiguraciju od 1757 KM i imam neka pitanja u vezi konfiguracije:

Komponente su sljedece:

Procesor : Intel Core i5 2400

Matična Ploča : Asus P8P67 PRO

Grafička Kartica : Gigabyte ATI HD 6850

RAM : Patriot 4GB 1600 Dual Chanell Kit

HDD : WD Caviar Blue 500 GB SATA6 GB/S

Optički Uređaj : LG SATA

Napajanje : XFX 650W XXX Edition

Kučište : Cooler Master HAF 922

1. Imam monitor Full HD rezolucije sa HDMI, DVI i VGA konektorima. Koji daje najbolje performanse i najkvalitetniju sliku?

2. Ocu li moci igrati Cod Black Ops, GTA4, neki noviji nfs na full detaljima, teksturama i tim stvarima na ovoj Full HD rezoluciji?

3. Oce li ova konfa praviti mnogo buke

4. Mogu li na ovu matičnu ploču kasnije nakalemiti jos dvije plocice(neznam kako da se drugacije izrazim) RAM-a?

5. U ponudi imam i G-Skill RAM sa skoro istom cijenom, pa me zanima koji je bolji?

6. Da li da uzmem RAM memoriju sa frekfencijom 1866 ili 1600

To je sve za sada. :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pitanja za konfiguraciju

anyone

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 21:06 (SaidSikiraX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pitanja za konfiguraciju

alooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanja za konfiguraciju

Aj ne trolaj i ne otvaraj hrpu tema o konfama nego piši u svoju već postojeću!

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sta-mislite-o-ovoj-konfiguraciji/111721.aspx

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Pitanja za konfiguraciju

SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

za nekoliko dana kupijem novu konfu. Kupujem komponente u genelecu i plus-u. Nikad nisam imao PC (koristim iMac i MacBook Air vec duze vrijeme, ali mi treba neka konfa za povremeno igranje i školu. iMac i MacBook Air nemaju neki potencijal za igranje).Sastavio sam konfiguraciju od 1757 KM i imam neka pitanja u vezi konfiguracije:

Komponente su sljedece:

Procesor : Intel Core i5 2400

Matična Ploča : Asus P8P67 PRO

Grafička Kartica : Gigabyte ATI HD 6850

RAM : Patriot 4GB 1600 Dual Chanell Kit

HDD : WD Caviar Blue 500 GB SATA6 GB/S

Optički Uređaj : LG SATA

Napajanje : XFX 650W XXX Edition

Kučište : Cooler Master HAF 922

1. Imam monitor Full HD rezolucije sa HDMI, DVI i VGA konektorima. Koji daje najbolje performanse i najkvalitetniju sliku?

2. Ocu li moci igrati Cod Black Ops, GTA4, neki noviji nfs na full detaljima, teksturama i tim stvarima na ovoj Full HD rezoluciji?

3. Oce li ova konfa praviti mnogo buke

4. Mogu li na ovu matičnu ploču kasnije nakalemiti jos dvije plocice(neznam kako da se drugacije izrazim) RAM-a?

5. U ponudi imam i G-Skill RAM sa skoro istom cijenom, pa me zanima koji je bolji?

6. Da li da uzmem RAM memoriju sa frekfencijom 1866 ili 1600

To je sve za sada. :D 

Uzmi i5 2500K proc, ASRock P67 Pro3 B3 matičnu, HD6870 grafičku, XFX Core Edition 450 napajanje, 690 II Lite kućište.

1. Spoji ga putem HDMI-a, tako je najbolje.

2. Moći ćeš igrati, ali nikako ne sve novije naslove na maxed out na toj rezi.

3. Neće, gotovo nimalo.

4. Da, naravno da možeš.

5. Bolji je onaj koji ima niže latencije (veća brzina).

6. Uzmi što bržu možeš, ali samo ukoliko je razlika u cijeni minorna jer se 1866MHz-na u suprotnom ne isplati, budući da se razlika osjeti tek u nekim profesionalnim programima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice