Odabir matične ploče

poruka: 6
|
čitano: 2.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Odabir matične ploče

Slazem novu konfiguraciju i imam dvije opcije za maticnu plocu Asus P8P67 Pro ili GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3. Koju bih uzeo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Odabir matične ploče

Svejedno,obje su odlicne maticne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Odabir matične ploče
SaidSikiraX kaže...

Slazem novu konfiguraciju i imam dvije opcije za maticnu plocu Asus P8P67 Pro ili GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3. Koju bih uzeo

Nećeš pogriješiti ni s jednom od ove dvije matične, osobno bih išao na Asus-ovu.

15 godina
neaktivan
Odabir matične ploče

Ja bi uzeo Asusa. Imam P8P67 model bez pro, evo, delux điđa i ploča me oduševila, posebno stabilnošću napona. Mali nedostatak (za mene to nije jer mi ne treba) je samo x4 propusnost na drugom pci-e utoru al na Pro imaš 8x-8x tak da se ne trebaš brinuti.

Čujem da se neki s gigama žale na undervolt i neke kerefeke koje moraš instalirati da možeš prilagoditi napon. Također mi se ne sviđa AWARD-ov bios. Čudi me kako gige nemaju UEFI za razliku od konkurencije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odabir matične ploče

ma uzet cu ovu asusovu, jos mi neko treba objanit ovo oko sata portova, koje imam na toj maticnoj, na hard disku mi pise sata 2 pa me zanima jeli to kompatibilno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Odabir matične ploče
SaidSikiraX kaže...

ma uzet cu ovu asusovu, jos mi neko treba objanit ovo oko sata portova, koje imam na toj maticnoj, na hard disku mi pise sata 2 pa me zanima jeli to kompatibilno.

Yep, kompatiblni su. Makar imaš i sata2 portove na ploči.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice