Novi kompjutor do 3550 kn (pomoc)

poruka: 6
|
čitano: 1.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav, ispricavam se ako sam napravio istu temu, ali ostale su sve zastarjele sto se tice ovih koje meni trebaju, pa sam odlucio otvoriti ovu temu.

Treba mi novi kompjutor, samo kuciste, periferija mi netreba, ni monitor (imam 17' max rez: 1028x1024), treba mi kompjutor za igre,skolu, net, i tako.

Graficka mi treba jaka da moze Battlefield potegnuti, overclokcanje me ne zanima, estetika mi nije vazna, ali tisina i rad ventilatora i kucista, da.

Svi prijedlozi/komentari su dobrodošli 

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Hvala vam puno, ali evo zaboravio sam navesti ducan koji dolazi u obzir (adm), o protisu sam puno toga loseg nacuo. lp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Novi kompjutor do 3550 kn (pomoc)
neznanje12 kaže...

Hvala vam puno, ali evo zaboravio sam navesti ducan koji dolazi u obzir (adm), o protisu sam puno toga loseg nacuo. lp

ma kupi samo u protisu ja sam dvaputa uzimao tamo pc i laptop i nikad problema nisam imao...ako bas zelis mozes pogledat ove komponente u admu ih sigurno ima po slicnim cjenama..

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
14 godina

Izvoli link,ni ja nebih bolje slozio.Inace Cezar je takoder super i pouzdan tako da nema problema.Evo link za konfu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 23:43 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice