Nova konfa, jel to to ? :)

poruka: 17
|
čitano: 1.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Posto sad definitivno kupujem novo , zanima me misljenja tipa; vasa iskustva s nekim od komponenti , dal sta promijenit?? .. konkretno me najvise zanima jel imate kakav prijedlog za kuciste do 1000 kn ... (dolje su moja dva izbora kucista) ... ali i za ostalo , tipa, ima bolja maticna/proc/memorija   za   isto/manje/malo vise para ... Sto se tice Hdd-a , imam takav isti vec, pa zbog toga ne uzimam ssd (jos) .

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052605&id_artikl=052.605.070

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+ANTEC+NINE+HUNDRED+TWO%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052613&id_artikl=052.613.038

Hvala, naravno

KONFA KONFA
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 3:40 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlična konfa.

Napomenuo bi samo dvije stvari. Kad već kupuješ komp za cca 14000 kn sa dual gpu grafom mogao bi razmislit i o parsto kuna skupljoj HD 5970.

Druga stvar, možeš uzet i slabije napajanje ako ne misliš radit neki monster sli/cross.

P.S. Pogledaj i HAF 922, jako dobro kučište...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 8:23 (dax_22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ti moj prijedlog. Bolji CPU, GPU s podrškom za dx 11, napajanje mislim da stvarno nije potrebno više od 650W, bolji HDD itd. Plus uzmi kućište po izbor, a moja preporuka je HAF 932.

Razer_Copperhead

1 0 hvala 0
17 godina

Probaj ici na HD5970 ak je moguće i svakako investiraj u dobar cooler za proc, reimo Coolmaster V10.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nova konfa, jel to to ? :)
BORG kaže...

Probaj ici na HD5970 ak je moguće i svakako investiraj u dobar cooler za proc, reimo Coolmaster V10.

Ja ne bih dao novce za V10 kad se za 500 kuna može kupiti ZALMAN CNPS10X Quiet koji je odličan ili Thermalright Ultra-120 eXtreme.

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

MA to sam zaboravio napisat, taman se sjetio nakon posta ...nisam jos odlucio sta bi ...

A sto se tice napajanja .. nekom logikom sam konto , da idem na to da mi komp traje bar 5 godina , a u vezi s tim , ako mi u tih 3,4,5, god.,  bude potrebna jaca grafa, uzmem jos jednu gtxicu i stavim u sli , pa ne moram razmisljati ... isto tako bi jos ove godune , kad malo padnu cijene , i dodje neki rodjendan , ovo ono, uzeo ssd ... ako je moguce u raid f3 i f1 definitivno cu uzet f3 ...

Nista, pogledat cu reviewe kucista, pa cu odlucit sta mi najbolje odgovara ... Predpostavljo sam da ce bit dosta sugestija za ati-a , al nekak sam uvijek bio priklonjeniji nvidiJi ... teska odluka :( :)

Jos me interesira za monitor, nekak mi je "premala" cijena ovog Lg , a ima sve potrebno ... trebam 24" full hd , I ne trenba bit monitor/tv  .

Hvala puno ljudi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 13:03 (domba_Os).
16 godina
neaktivan

Ipak previše novaca za napajanje, koliko god razmišljao o budućim ulaganjima...

stavi Samsung f3 od 1 tb, bolji je i brži od f1(ima i test u ovomjesečnom Bugu)

te, kao što ti je već rečeno, uzmi neki bijesni cooler...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako vec dajes 14k za konfu onda uzmi asus premium maticnu sa usb 3.0 i sata 3.0.

U ovom trenutku nije razumno uzimati nvidiu kada niti jedna ne podrzava dx11, a ti zelis pljunut 4k na takvu karticu i jos je kasnije spajat u sli. Radje uzmi 5870 i kasnije je spoji u CF.

Jos jedan + za Haf 922.

Kaj se tice monitora bilo koji samsung ili lg sa dvi prikljuckom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
domba_Os kaže...

Posto sad definitivno kupujem novo , zanima me misljenja tipa; vasa iskustva s nekim od komponenti , dal sta promijenit?? .. konkretno me najvise zanima jel imate kakav prijedlog za kuciste do 1000 kn ... (dolje su moja dva izbora kucista) ... ali i za ostalo , tipa, ima bolja maticna/proc/memorija   za   isto/manje/malo vise para ... Sto se tice Hdd-a , imam takav isti vec, pa zbog toga ne uzimam ssd (jos) .

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052605&id_artikl=052.605.070

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+ANTEC+NINE+HUNDRED+TWO%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052613&id_artikl=052.613.038

Hvala, naravno

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne  uziiimaaaj GTX 295 uzmi HD 5870 ili ako se novčanik otegne HD 5970 nikakooo GTX 295

16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
domba_Os kaže...

Hvala, naravno

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne  uziiimaaaj GTX 295 uzmi HD 5870 ili ako se novčanik otegne HD 5970 nikakooo GTX 295

Zasto bas tolki "neee" ??? ... jel imas losih iskustava s gtxicom ... nazalost 5970 je prevelik zalogaj ....

16 godina

kad već imaš para kupi onda i veči i skuplji monitor,tako jaka konfiguracija a tako slabašan monitor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Procesor Intel i5 750                                   1.479,99
XFX HD5970 BlackEdition                             4.000,00
DDR3 6GB (3x2GB) Corsair, 1600MHz          1.550,00
Napajanje CORSAIR 650W                             675,00
HDD SAMSUNG 500GB                                    369,99
DVD upisivač NEC AD-7670S                          400,00
MSI P55-GD65 s1156                                  1.154,00
SM P2470HD, 24", 16:9, 1920x1080           2.390,01

evo lagano i ja počea slagat  Osmijeh

Chuck Norris je poreza nož!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:19 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

evo lagano i ja počea slagat  Osmijeh

Čemu 3x2gb na dual chanell? I stvarno ne razumijem zašto se svi palite na HD5970, a pola vas je neče ni blizu iskoristitIzlanuo se I napajanje je prejako. Al dobro, malo pomalo uhodat češ seNamigiva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:56 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan

A i matična nije nešto, bolja je ona AsRockica od 1k kn....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

4000 kuna za grafičku? Prije bi ih zapio nego dao toliko za komad pločice sa čipovima i aluminijom. Osmijeh

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stipica_zd kaže...

A i matična nije nešto, bolja je ona AsRockica od 1k kn....

Matična se meni sviđa. Dosta je hvale. A i bila je u jednom od bugova. Kažu, jako dobra ploča za OC.

16 godina
neaktivan

kolki bi onda "razumno" bilo  uzet monitor ?? (gore sam naveo za napajanje da bi kroz par godina uzeo jos jedniu 295-icu ,i stavio u sli ... pa zato  )

Moja podrzava triple-channel ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 4:11 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice