Evo ja mislim kupit samo novu matičnu, rame i procesor.
zasad imam ovo:
komp je stvarno smeće ali ja ne igram igrice pa mi netreba nova grafička nego samo matična,rami i procesor i za to nemislim dat više od 900kn. netreba mi ništa posebno samo bih htio da mogu stavit sedmicu i da mi photoshop normalno radi!!misli sam nešto ovakvo:recimo da bih kupio ovakvu matičnu, uz to bih uzeo ovakav procesor jer mi na onoj matičnoj ne bi radio pošta je ovo socket 478, i uz to gigu rama. da li bi sve to skupa radilo? kolko ja znam bi.
prcesor sam našao sličan ovom samo što je za 150kn jer je preko oglasnika. tako da bi me sve to koštalo recima nekih 800kn jer bi matičnu kupio u dućanu a rame i procesor preko oglasnika.
e sad mene zanima jel bi moje napajanje to izdržalo? nisam točno siguran niti koliko mi je to napajanje,jel mi može tko reć kako da to saznam? znači zanima me jel bi to radilo zbog napajanja i jel mi se to isplati. ja nisam netko kome treba nekakva odlična komfa, meni treba ovakva nekakva zapravo dosta jeftina komfa na kojoj bi se normailno mogao služiti jer ovo što sam dosad imao je stvarno smeće! imao sam prije 512 mb rama i to 2 po 256 i to ddr1! znači ovakva nekakcva komfa koju sam naveo bi mi bilo dovoljna.
hvala!