Nadogradnja računala

poruka: 12
|
čitano: 1.998
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Pozdrav.

Molim pomoć oko sastavljanja konfiguracije.

Dakle tia bi prominit ploču, procesor, memoriju, napajanje i kućište. Grafička koju koristin ke Ati HD4890 1GB DDR5 tako da nju neman namjeru jos neko vrime minjat.

Nedavno san posta istu temu na forumu al nisan bas zadovoljan odgovorima jer sam dobia samo mišljenje od jednog čovika.

Volia bi vidit mišljenje i ostalih.

Namjeravan potrošit oko 5k kuna sa tim da kućište ne košta vise od 700kn da je Toollees.

Molio bi šta više postova ako je to moguće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nadogradnja računala

možda nešto ovakvo

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Nadogradnja računala
free speech for the dumbxD
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 11:08 (stoncin3).
16 godina
protjeran

netreba mu to sve kolko sam skužio....e i neradi ti link na proc...pokazuje matićnu

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
neaktivan

Evo možda nešto ovakvo

16 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Preferiram AMD-a i svi ste mi ubacili HDD, Hard vec iman Osmijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

AsRock 890GX XTR3

AMD Phenom II x6 1055

DDR3 RAM Corsair 1600MHz 2x2GB kit

Napajanje Seasonic 520W

CoolerMaster HAF 922 midi

DVD NEC RW 24x

5080 kuna

Imaš 6-jezgreni procesor i matičnu ploču sa USB 3.0 i SATA3 sučeljem. Možeš raditi crossfire ATI sa tom karticom.

Napajanje bi trebalo držat i jače kartice ako uzmeš naknadno!

16 godina
neaktivan

Ti si treći koji mi preporuča 890 ploču + corsair memoriju, znači da je to ponajbolji izbor od svega navedenog. masu mi je ljudi i preporučilo i CM 690 kućište a šta se napajanja tiče uzea bi 550W vx od corsaira isto jer mi dvd netriba tako da tu tih 150 kn mogu uložit.

16 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

I jeli velika razlika recimo uzet Phenom X4 965 black edition i ovaj SixCore koji si mi ti preporučia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

I jeli velika razlika recimo uzet Phenom X4 965 black edition i ovaj SixCore koji si mi ti preporučia?

pa mislim da zasad još nema potrebe kupovati six core proceve. tek su sad quadovi zaživjeli i stvarno će mnogo vremena proći kad quadovi više ne budu mogli izvršavati sve što im se zada. tako da ako ne kupuješ komp na neko duže vrijeme(3+ godina) ja bih ti preporučio da uzmeš PII X4 965 koji će te trenutno bolje služiti zbog višeg takta (2,8-3,4).

18 godina
protjeran

Ma poručio sam mu taj six core jer je best-buy. I ide bez problema preko 4.1GHz na zraku. Mis da samo napon digneš na pristojnih 1.410V +/- i nabiješ multy. btw taj Phenom II x4 965 dodje više od ovoga mojeg? Ako ikad zatreba

16 godina
neaktivan

Cijena 965 je oko 1,5k a ovoga 1055t oko 1,6k. Samo me zanima da sada ne trazin okolo po netu ako je vec neko procita ili ima osobnog iskustva kolika je ta razlika u brzini, jer nije me briga za 100-200kn vise manje. Inace ništa ne overclokam, sve ce radit po defaultu kako je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 13:15 (Hedrick).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice