Nadogradnja računala

poruka: 11
|
čitano: 2.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Sup! Osmijeh. Šta mislite o ovoj nadogradnji. Molio bi vaša mišljena i prijedloge.

Matična ploča ASUS M4A785TD-V EVO/U3S6, AMD 785G/SB710, DDR3, zvuk, G-LAN, S-ATA, RAID, DVI, HDMI, eSATA, FW, USB 3.0, ATX, s. AM3. Cijena: 919,00 kn, ili

Matična ploča ASUS M4A77TD PRO, AMD 770/SB710, DDR3, zvuk, S-ATA, G-LAN, CrossFireX, PCI-E, eSATA, s. AM3. Cijena: 765,00 kn.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Procesor AMD Phenom II X4 925 BOX, s. AM3, 2.8GHz, 8 MB c., HTT. Cijena: 1.099,00 kn,

Procesor AMD Phenom II X2 555 BOX Black Edition, s. AM3, 3.2GHz, 7MB c. Cijena: 829,00 kn ili,

Procesor AMD Phenom II X4 945 BOX, s. AM3, 3.0 GHz, 8 MB c., HTT. Cijena: 1.199,00 kn.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napajanje 600W SHARKOON Rush Power M, ATX v.2.3., 135 mm vent, modularno. Cijena: 649,00 kn.

Memorija PC-10666, 4 GB G.SKILL Ripjaws series, F3-10666CL7D-4GBRH, DDR3 1333MHz, kit 2x2Gb. Cijena: 1.059,00 kn ili,

2x Memorija PC-10600, 2 GB CORSAIR VS2GB1333D3 Value series, DDR3 1333MHz. Cijena: 495,00 kn (Po komadu).

Kućište NZXT LeXa S, MIDI, plexi, crno, bez PS. Cijena: 799,00 kn.

Grafička Ati Radeon 4890 1gb ddr3, nju ne planiran minjat jos neko vrime.

Cijela ponuda je sa Links.hr-a, tako da mozete provjerit i tamo ako sam nesto krivo napisa (pastea).

Eto dobri ljudi sada bi volia da to malo proucite. Ako imate kakve prijedloge slobodno napišite. Btw šta se kućišta tiče...nije me briga jeli dobro ili nije! Hahaha! Prebolesno izgleda. Smijeh

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja računala

Kolko para?

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
neaktivan

a do nekih 4-4,5k max.

16 godina
neaktivan

Evo.. Za te pare odlicno..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
neaktivan

Šta se tiče Asrockovih ploča, nije bas da se razumin puno u ploče. Šta je bolje uzet AsRock ili Asusa?

15 godina
neaktivan
Nadogradnja računala
Samo ti uzmi ovu asrockicu što ti je fico predložio. odlična ploča...
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Samo bi tia mozda uzet ploču sa USB 3.0 da se nemoran posli sa tin zaj....at. Nevidin na ovoj podršku za 3.0.

15 godina
neaktivan

šta se napajanja tiče, jeli dosta 450w za pogonit ovo sve? gore san navea grafu koju koristin. Teoretski, na ostalim forumima san čita kao da je dobro imat napajanje od 500w minimalno.

15 godina
neaktivan

I jos jedno pitanje. Di si sastavlja ovu ponudu? Dućan?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 10:59 (Hedrick).
15 godina
neaktivan
Nadogradnja računala
na asrockovom siteu piše da ima podršku za 3.0
što se tiče napajanja, corsair VX450 je i više nego dovoljno. to na službenim stranicama su većinom requirementsi za neka middle end napajanja. corsair napajanja su high end prema tome dost bi ti bilo i 400w. pogledaj moj pc pa ćeš vidjeti da brand napajanja čine čuda
sve je složeno u ADM-u
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Gleda san po youtube-u malo ovo kučište, jedino šta mi se nesviđa to šta mu moran cili prednju stranicu skidat da bi stavia DvD ili ladicu kakvu a navodno ga je zaje..no skidat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice