Bok svima, možete pogledati moju konfu pod MOJ KOMP, racunalo primarno koristim za gaming, i sada da me ubijete ne znam na što struskat 2500 kn koje imam na raspolaganju za nadogradnju računala. Trgovina bi bila Portio, i sad me ubija dvojba, varijante bi bile da uzmem monitor Dell U2312HM i Phenom 965 BE, trenutno imam wide monitor od 19" pa mi je došla potreba za većim. Druga opcija je da uzmem neku matičnu sa 1155 socketom i procesor i5 2500K pa ostanem još uvijek na ovom monitoru... Pomagajte i dajte svoje savjete ( možda i neke druge varijante ) jer ja nisam toliko pametan da odlučim sam :D
Napomena: budget od 2500kn je već budget sa prodanim starim djelovima da nebi pisali PRODAJ OVO ŠTO IMAŠ I UZMI JOŠ I OVO I OVO :DD znači. 2500kn, više NE.
Hvala :)

. Ostalo biti nešto više od 1000 kn od početnih 2500 kn. Štediš i kupiš kad budeš mogao nešto kalibra HD 7850 2GB, ili nadolazeće GTX 660. TEK onda bi ti bio prirodan slijed mjenjati ploču i CPU. Po meni ovako bi najviše osjetio nekakav pomak kroz to nadograđivanje, jel Athlon X4 CPU je dovoljan za gaming na velikim rezolucijama i to je dokazano i testirano ( više se opterećuje grafa ), 23 cola monitor je danas must have za igre, a i trenutna grafa ti je sasvim OK. Nemoj pretjerivati sa detaljima i sa AA sranjem, i možeš se igrat glatko na 23 cola monitoru sa trenutnom grafom.