Monitor i Graficka od 4k kn

poruka: 67
|
čitano: 11.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

A čuj XFX 4890 XXX je odlična grafa za svoje pare. A nemožemo je ni uspoređivat s GTX285 nego je prije u rangu GTX 275-ice. Što se tiče 4890-ica najviše mi se sviđa Sapphireova Atomic verzija koja je probila čarobnu brojku 1ghZ i ima odlično rješen cooler :P No nažalost kod nas je još nema :'(

Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Monitor i Graficka od 4k kn
 ako imas para, uzmi gtx285, bolja je dosta od hd4890
 po meni je to neisplativo jer će dat 800 kn za nešto jaču grafičku,a ovu HD4890 malo OC-ne i rezultati će biti dosta slični kao kod GTX285
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
pod009 kaže...
markoal kaže...

Nu koje su razlike između sjedećih grafickih...

razlike su u taktu (1. i ostale) i u samom paketu u kojem dobiješ grafičku,pa tu sa tim XFX-icama dobiješ igru HAWX i još neke dodatne CD-ove itd.,a ima i razlika u cijeni,pa samo uzmi najjeftiniju ili sačekaj malo pa uzmi sa nerefernetnim coolerom
 A zasto da neuzmem ovu XXX edition, koja je razlika, i zasto da uzmem Shappireovu (tj. jeftiniju) kad je ova bolja bar 4%, i valjda ima neki jaci cooler.
I don't care...
17 godina
neaktivan

Ja govorim o Sapphire Atomic s odličnim nereferentnim Vapor X hladnjakom i boljim performansama od XXX XFX-ice no kažem da je još nema kod nas. Ova obična Sapphirica je lošija od XFX-ice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 21:51 (makaweli).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
makaweli kaže...

Ja govorim o Sapphire Atomic s odličnim nereferentnim Vapor X hladnjakom i boljim performansama od XXX XFX-ice no kažem da je još nema kod nas. Ova obična Sapphirica je lošija od XFX-ice.

Vidio sam je, samo znas li kad ce bit kod nas, ovo namjeravam uzet u Ponedjeljak ili u Petak!

A nemam bas para za GTX285, još valjda ce mi ova posluzit barem 2 godine, pa cu onda opet uzet, mozda i prije, vidjet cemo kako ce se tehnologija razvijat.

za sad još stoji XFX HD4890 XXX
  i T220, jedino ako dođe neka jaca verzija HD4890 onda je uzimam(ako dođe ovih dana)!
I don't care...
17 godina
neaktivan

Iskreno nemam pojma kad dolazi. Ma uzmi sad XFX-icu i neki dobar GPU cooler za nju. Scythe Musashi recimo i kad dođe Atomic ubaciš ga u crossfire kad prikupiš para i svi sretni ;)

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Znaci narucujem T220 i HD 4890 XXX Edition  (XFX)

I don't care...
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice