A čuj XFX 4890 XXX je odlična grafa za svoje pare. A nemožemo je ni uspoređivat s GTX285 nego je prije u rangu GTX 275-ice. Što se tiče 4890-ica najviše mi se sviđa Sapphireova Atomic verzija koja je probila čarobnu brojku 1ghZ i ima odlično rješen cooler :P No nažalost kod nas je još nema :'(
Nu koje su razlike između sjedećih grafickih...
Ja govorim o Sapphire Atomic s odličnim nereferentnim Vapor X hladnjakom i boljim performansama od XXX XFX-ice no kažem da je još nema kod nas. Ova obična Sapphirica je lošija od XFX-ice.
Ja govorim o Sapphire Atomic s odličnim nereferentnim Vapor X hladnjakom i boljim performansama od XXX XFX-ice no kažem da je još nema kod nas. Ova obična Sapphirica je lošija od XFX-ice.
A nemam bas para za GTX285, još valjda ce mi ova posluzit barem 2 godine, pa cu onda opet uzet, mozda i prije, vidjet cemo kako ce se tehnologija razvijat.
za sad još stoji XFX HD4890 XXX
i T220, jedino ako dođe neka jaca verzija HD4890 onda je uzimam(ako dođe ovih dana)!
Iskreno nemam pojma kad dolazi. Ma uzmi sad XFX-icu i neki dobar GPU cooler za nju. Scythe Musashi recimo i kad dođe Atomic ubaciš ga u crossfire kad prikupiš para i svi sretni ;)
Znaci narucujem T220 i HD 4890 XXX Edition (XFX)