Misljenje o konfiguraciji

poruka: 4
|
čitano: 705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako,kupujem mladjem bratu racunalo,pa nakon citanja foruma i surfanja razmisljam o necem ovakvom..

radi se o racunalu sa svim periferijama,kupujem ga u sloveniji jer sam tu zaposlen,limit mi je kojih 900eura,vise od toga nebi mogao:

MBO: Gigabyte MA770-UD3

CPU: AMD Phenom II X3 720BE

RAM: Patriot Viper DDR2 2x2gb 1066MHz (razlog kupnji ovog skupljeg rama je da je on najeftiniji dostupni ram u toj trgovini)

GPU: Gigabyte ATI Radeon HD 5770

HDD: Samsung Spinpoint F3 500GB

DVD: NEC AD-7243S LabelFlash

CASE: Chieftec CX-05B-B-OP

PSU:  Corsair Power CX400W

LCD: Acer V233Hbd

MIS: Icon7 Z500 Gaming   (zeli neki fensi gaming mis,a ovo je najeftiniji kojeg sam pronasao ;)

TIPK: Logitech Internet 350 OEM

ZVUCNICI: Logitech LS21

SLUSALICE: SONY MDR-XD100

CIJENA: 880eura

sad me zanima dali bi trebao mijenjati nesto,al da cijena nije visa od 900eura i dali ce graficka biti dovoljna za ugodno igranje na 1920x1080..

Unaprijed hvala

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Misljenje o konfiguraciji
swampcore kaže...

ovako,kupujem mladjem bratu racunalo,pa nakon citanja foruma i surfanja razmisljam o necem ovakvom..

MBO: Gigabyte MA770-UD3

CPU: AMD Phenom II X3 720BE

RAM: Patriot Viper DDR2 2x2gb 1066MHz (razlog kupnji ovog skupljeg rama je da je on najeftiniji dostupni ram u toj trgovini)

GPU: Gigabyte ATI Radeon HD 5770

A da nabaviš AM3 platformu? AM3 matična i DDR3?

Grafička bi za mogla i bolja za Full HD,ali ok je.

16 godina
neaktivan

razmisljao sam o tome al nemaju bas velik izbor maticnih,samo skuplje modele,pa to automatski povisuje cijenu,a DDR3 im je isto u takvoj situaciji (jeftinijih modula nemaju,a ono sti imaju su skupi..)Izlanuo se

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako ti nije problem uzet mu hd5850 za tu rezoluciju, istina to je kojih 100€ vise :/ (ipak mislim da ce se isplatit), mozes malo usparat na kucistu doduse, ovo jest lijepo, malo skupo, ima i jeftinijih, dobrih, ali to ti je valjda 15-20€ ustede

inace mislim da je ok, misonju tog nisam probal, ak nisi siguran mozes uvjek uzet onaj logitech mx518, on je doduse opticki, nije laserski, ali ljudi su relativno zadovoljni s njim... ipak mislim da ti se brat nece bunit na ovo sto si mu uzeo, ne bi trebo biti los mis

procesor je ok, ram je ok itd...

EDIT: e, da... kad uzimas vec slusalice probaj nac neke s mikrofonom, mislim da ce mu trebat Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 14:10 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice