Konfiguracija do 7000kn

poruka: 12
|
čitano: 1.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Konfiguracija do 7000kn

dobar dan forumaši nova sam pa trebam jedan savjet sklopio sam sebi konfu za 7000kn

samo imam nekoliko pitanja 1.jeli velika razlika između HX 650 i TX650???2.jeli ovo kućište dobro za ovu konfu??? msm ne bi želio da bude problema sa protokom zraka,

znam da ćete mi početi govorizi uzmi 550w napajanje previše je ovo,ne preporučujte mi i5 sloucije,rame sam uzeo malo nekvalitetnije ali su jako dobri htio sam da uštedim

evo konfe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do 7000kn
windows_7 kaže...

dobar dan forumaši nova sam pa trebam jedan savjet sklopio sam sebi konfu za 7000kn

samo imam nekoliko pitanja 1.jeli velika razlika između HX 650 i TX650???2.jeli ovo kućište dobro za ovu konfu??? msm ne bi želio da bude problema sa protokom zraka,

znam da ćete mi početi govorizi uzmi 550w napajanje previše je ovo,ne preporučujte mi i5 sloucije,rame sam uzeo malo nekvalitetnije ali su jako dobri htio sam da uštedim

evo konfe 

Razlika u napajanju ti je samo ta sto je HX modularno (ustekavas i istekavas kablove po potrebi = uredna unutrasnjost i dobar airlofw) a TX nije.

Inace HX 520W (isto modularno) ti je sasvim dovoljan za tu graficku i na tvojem mjestu bi uzeo ovo kuciste, nema boljegNamigiva neznam kolko to sad prelazi budžet

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
windows_7 kaže...

evo konfe 

Razlika u napajanju ti je samo ta sto je HX modularno (ustekavas i istekavas kablove po potrebi = uredna unutrasnjost i dobar airlofw) a TX nije.

Inace HX 520W (isto modularno) ti je sasvim dovoljan za tu graficku i na tvojem mjestu bi uzeo ovo kuciste, nema boljegNamigiva neznam kolko to sad prelazi budžet

ne ne imam ja dosta raje koji si se zeznuli sa manjim napajanjem pojasni mi malo ovo a TX nije kako misliš nije jel to zapetljano jel iste snage ko HX ?????molim brz odgovor žurim se

17 godina
neaktivan
Konfiguracija do 7000kn

Corsair HX 520W ti je 100% dovoljno za 5850, ono u cemu se ta tvoja raja zeznula je to sto su uzeli sranja od napajanja - nije isto 500W kvalitetnog kao od Corsaira i 500W od nekog noname

HX ti je oznaka za modularna napajanja od Corsaira, TX ne znam sta tocno znaci (samo znam da 100% nije modularno) ali snaga im je potpuno ista

znaci po snazi:

HX 650  W = TX 650 W

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 22:10 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 7000kn

Modularna od Corsaira su nešto kvalitetnija, sad ne znam da li mogu isporučiti više snage...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfiguracija do 7000kn

ma glavno da daju minimalno tolko kolko im pise

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 7000kn

evo nasao sam neku na sajtu od 7700 kuna,pa ako imas toliko,sretno :) http://pckonfe.co.cc/?p=116

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
markomarko kaže...

evo nasao sam neku na sajtu od 7700 kuna,pa ako imas toliko,sretno :) http://pckonfe.co.cc/?p=116

jbt ovo je stvarno jeftino

16 godina
markomarko kaže...

Može se tu itekako uštedit (na ploči, na kučištu, pa čak i na napajanju jer bi VX450 to upogonio bez greške, ali opet nek osta ne VX550 koji ima više i kablova, a i šteta ga je micat ako se već ima novaca). Ali kažem, na ploči i kučištu bi se itekako dalo uštedit (bar tih 700kn).

15 godina
protjeran
Konfiguracija do 7000kn

ev vako nisam postao na temu 2 dana jer sam bio kod bake i baka ko baka dadne mi 500kn!!! i ja sad mislio proširiti horizonte na bolje komponente šta kažete na ovo (stvarno sam nezadovoljan mojom konfom 9800GTX i onaj dualac) sve mi šteeekaa jakoooo

ev konfe mogu li ovi rami na ovu matičnu???i ima li neka bolja1156 matična u admu za ove pare maxx je 7500-7700kn

ev konfe:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfiguracija do 7000kn

Mogu ti samo reci da ovo napajanje ti je nepotrebno.

hx650 ti je previse..uzmes hx 520 ako bas zelis modularno..

i ustedi si na kucistu malo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 7000kn

ovo smo ja i frend napravili,tocnije,on je dizajnirao,a ja pisem konfe i ostalo

http://pckonfe.co.cc/

geek inside
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka