sve pise u naslovu
sve pise u naslovu
predpostavljam da tražiš 1000FPS-a?
barem 250 na cod4 a cod2 333
triba li ti periferija ili ne? monitor?
ne treba mi periferija
Konfiguracija od 5 somova za COD 4?Možeš složiti i za manje!
PS:Mogući troll na vidiku
ne treba mi periferija
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx
Evo ti link, tu su ti najnovije i aktualne konfiguracije pa vidi šta ti se sviđa.
da budem siguran da nece mrdati sa 250
Evo ti jedna konfa pogodna iskljucivo za igranje coda (brzi dvojezgreni proc, jaka nvidia grafa). Napominjem da ova konfa nikako nije best buy, ali za igranje samo i jedino coda ce ti biti i vise nego odlicna.
i ak ima sreće možda i otključa proc
apsolutni 250 lock imati ces samo sa GTX 295 pa na gore grafama...svi koji pricaju da imaju lockano sa slabijim grafama lazu..imaju 250 ali FPS pada.
Evo ti jedna konfa pogodna iskljucivo za igranje coda (brzi dvojezgreni proc, jaka nvidia grafa). Napominjem da ova konfa nikako nije best buy, ali za igranje samo i jedino coda ce ti biti i vise nego odlicna.
Neće nikako otključat proc jer mu treba matična sa minimalno SB750
apsolutni 250 lock imati ces samo sa GTX 295 pa na gore grafama...svi koji pricaju da imaju lockano sa slabijim grafama lazu..imaju 250 ali FPS pada.
lol super a koja je cijena grafulje?
cijena GTX 295 se vrti jos uvijek ne biste vjerovali oko 3k kuna...posto nemozes to uzeti dat cu ti preporuku na nvidiju iz nekog srednjeg segmenta trzista....ako zelis samo za cod4 uzmi prije GTX 275 nego neku ATI 5xxx serije ili nedaj boze HD 4xxx serije.
jedna GTX 250 drzi vise FPS-a od moje HD 4870x2. vidio na svoje oci. kolko god zvuci nemoguce moguce je jer ati sucka u cijelom cod serijalu
Neće nikako otključat proc jer mu treba matična sa minimalno SB750
ups nisam niti pogledao pošteno mb...
razlika između SB710 i prve SB750 je 59 kn i još je uvijek ispod 5kila kuna.