Konfiguracija do 4500kn max.

poruka: 34
|
čitano: 5.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do 4500kn max.
mateoglavas kaže...

Ma meni nije ovo dobro pošto sam sebi složio za 4547 kn sa AMD 635 X4 2,9ghz i 5770 1GB DDR5 i 4GB Ram DDR3 pa po meni ovo je lošije.Ipak samo 2GB rama mi nije dosta za te pare. Hvala na prijedlogu.

Ovo je moje bolje složeno jer imaš HD5830, zbog toga nije moglo uć tih 4 GB rama. A i zapravo ti i ne treba. Nikad ti se neće toliko koristit, ja neznan zašto je to uopće standard, ni jedna igra toliko ne koristi.

Evo najbolji ti je primejer Just Cause 2. U system requieremts piše da je preporučeno 3 gb rama, ja sasvim pristojno igram sa 2. Rijetko kad FPS padne ispod 25.

5830 je puno bolja od 5770.

Razlika između AII 635 i 630 je nikakva.

I kažem ti ako ti je problem šta prelazi za 230kn stavi CX400.

Ako ti ni je problem šta prelazi možeš se i ovako odlučit: CX400 i PII 925.

a da i ja nešto napišen :D
17 godina
protjeran

Danas je napajanje postalo jedno od najvažnijih stvari zbog poveće potrošnje današnjih kompića... Zato ne štedi na napajanju (kojih 200 kuna više za dobro napajanje koje će ti garantirati mogućnost nadogradnje je po meni najisplativija investicija... rađe pričekaj mjesec dana nego kupiti slabo napajanje...) , a zato bar zasada sam ja pobornik I3 Core procesora (ovih najeftinijih...) i ATI-jevih grafičkih serije 5670 zbog izrazito smanjenje potrošnje...Cool

Evo konfe koju si ja sastavljam... pa pogledaj iako je malo skuplja... mislim da će mi to biti predobra zasada gamerska konfiguracija za jedan 19 inčni  monitorčić...

http://www.adm.hr/shopping_cart.php

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 12:44 (Busola).
15 godina
protjeran
Busola kaže...

Ok. Hmm To bi me došlo 4.718,00 kn a i to mi već na knap. Koliko gubim ak ne uzmem procesor i napajanje koje si preporučio (955 i 450W)? Koja je razlika između tvoje matične i ove koju je Beckz gore naveo? Hoće li napajanje izdržati ako u nekoj bližoj budućnosti zviznem unutra npr još jedan HDD ili sl.

Danas je napajanje postalo jedno od najvažnijih stvari zbog poveće potrošnje današnjih kompića... Zato ne štedi na napajanju (kojih 200 kuna više za dobro napajanje koje će ti garantirati mogućnost nadogradnje je po meni najisplativija investicija... rađe pričekaj mjesec dana nego kupiti slabo napajanje...) , a zato bar zasada sam ja pobornik I3 Core procesora (ovih najeftinijih...) i ATI-jevih grafičkih serije 5670 zbog izrazito smanjenje potrošnje...Cool

Evo konfe koju si ja sastavljam... pa pogledaj iako je malo skuplja... mislim da će mi to biti predobra zasada gamerska konfiguracija za jedan 19 inčni  monitorčić...

ne prikaziva ti se link,j. nema nicega

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Busola kaže...

Ok. Hmm To bi me došlo 4.718,00 kn a i to mi već na knap. Koliko gubim ak ne uzmem procesor i napajanje koje si preporučio (955 i 450W)? Koja je razlika između tvoje matične i ove koju je Beckz gore naveo? Hoće li napajanje izdržati ako u nekoj bližoj budućnosti zviznem unutra npr još jedan HDD ili sl.

Ne možeš linkovat košaricu...napravi sliku.

a da i ja nešto napišen :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice