Konfiguracija za cca 4000

poruka: 7
|
čitano: 1.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

zamolio bih preporuku za konfiguraciju za oko 4000 kn(bez periferije) + monitor od 1000 kn

pc namjeravam koristiti za ineternet, uredske alate, baze podataka(sql server i my sql) i pomalo web(dreamweaver) i grafički dizajn(photoshop) te poneka igra tipa fotball manager.

za koju god. namjeravam malo nadogradit

preferiram procesor amd, a trgovinu adm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija za cca 4000
AMD Athlon II X2 245
WD Caviar Blue 640 GB
Mushkin Essentials DDR3-1333 2x2 GB
LG CH10LS
MSI 785GM-E51
acer H233HEbmid
izađe ti 3905 :)
50Niggas
15 godina
neaktivan

zahvaljujem balvan8

like it:)

nego jel bi to napajanje bilo dosta jako ako bi nadogradio za  koju godinu 2 mb ddr3 i zamijenop graficku s malo boljom?

i u cem je razlika izmedju procesora koji si preporucio i AMD Phenom II X4 945, socket AM osim u 2 ghz i i malo para?

jel bi trebalo stavit koji ventilator?

15 godina
neaktivan
ventilatore dobis sve koje trebas,
ovaj procesor ti je i vise nego dovoljno za sve sto si naveo+ nezahtijevne igre poput menagera itd
plus s ovim ustedis 1000 kn, s cim ga mozes poslje nadogradit...
50Niggas
17 godina
protjeran
marko_kv kaže...

zahvaljujem balvan8

like it:)

nego jel bi to napajanje bilo dosta jako ako bi nadogradio za  koju godinu 2 mb ddr3 i zamijenop graficku s malo boljom?

i u cem je razlika izmedju procesora koji si preporucio i AMD Phenom II X4 945, socket AM osim u 2 ghz i i malo para?

jel bi trebalo stavit koji ventilator?

Moram reći da mi se izrazito svidjela Balvanova konfiguracija ... Za memoriju nadograđivati nebi sigurno trebao imati problema ... dok sa napajanjem bi mogao imati problema ako budeš uzimao high end grafičke kartice , zato jedina stvar što bi ja možda zamijenio bi umjesto Corsairovog napajanja 400 W uzeo 520 W Seasonicovo napajanje ili 500 W Corsairovo...

ZA sada ne trebaš staviti niti jedan dodatan ventilator jer ova konfiguracija što ti je Balvan složio ne grije se previše niti troši previše struje...  čak štoviše ovo bi se mogla nazvati green konfiguracija... Kartica grafička je možda malo slaba (sasvim dovoljna za današnje igranje , ali za buduće ne vjerujem...) , ali u eri čekanja nove generacije nije potrebna jača jedino ako imaš love (onda se podrazumijeva GTX 460...) - kojih 800 -1000 kuna više... Svejedno kasnije lako zamijeniš grafu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 17:34 (Busola).
15 godina
neaktivan

pa da mijenjat cu graficku nakon nekog vremena, zato i pitam za napajanje, dat cu cca 150 kn vise pa da sam siguran :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice