- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radije odi na bankomat.
Neaktivan.
Pozdrav, zanima me mišljenje o priloženoj konfiguraciji. Također, zašto su cijene u košarici 4.017,89Kn, dok je cijena na zadnjem koraku za narudžbu:5.257,45Kn.
Loš odabir grafe i procesora.
GAINWARD? Intel Core i5 2310?
GAINWARD? Intel Core i5 2310?
Ne, ne razumiješ.
Gainward kao proizvođač je super, ali graf. chipset je preslab (GTX550Ti). HD6850 za cca 1100Kn - moja preporuka.
Taj proc je neisplativ pored i5 2400 za praktički iste novce.
Ako ti je glavna preokupacija igranje onda svakako NIJE dobra !
Nije, to mi je sporedna stvar. Računalo mi je bitno da može vrtjeti virtualnu mašinu, SQL server, Visual studio, Eclipse, Blend.... Pretpostavljam da je za takve stvari sasvim ok konfiguracija, samo me je mučilo da napajanje i kućište je dovoljno dobro za konfiguraciju.
Ova prva je za gaming najbolja ali ipak treba malo bolju ploču uzet. Po mogućnocti AM3+ i onda je na konju
.
Ako ti je glavna preokupacija igranje onda svakako NIJE dobra !
Nije, to mi je sporedna stvar. Računalo mi je bitno da može vrtjeti virtualnu mašinu, SQL server, Visual studio, Eclipse, Blend.... Pretpostavljam da je za takve stvari sasvim ok konfiguracija, samo me je mučilo da napajanje i kućište je dovoljno dobro za konfiguraciju.
Kućište i napajanje je i više nego dovoljno, pogotovo ako ti nije gaming prvi na pameti, a onda netrebaš ni jaču grafu uzet. Što se tiče procesora, svakako ti preporučam da kad već uzimaš, da uzmeš i5 2500K verziju jel nije velika razlika u cijeni a iz njega možeš još 40 % čiste procesorske snage izvuć kad ti kasnije zatreba !