Jel bi furalo ovo cod mw3 na high(1366x768) ?
ak ima ko jos nekaj za promjenit do 2,5 k kn :D
Jel bi furalo ovo cod mw3 na high(1366x768) ?
ak ima ko jos nekaj za promjenit do 2,5 k kn :D
Ne možeš tako moraš ili screen shoot ili kopirati sadržaj košarice jer ostali forumaši ne vidimo tvoj sadržaj košarice ako tako staviš link
sori,zaboravio sam...
a ja msa mislio da ovo što pod my pc imaš da to imaš već doma da misliš nadograditi uzeo bi tu jaću matičnu ne tu n68c
aj ak ti se da slozi nes do 2500 :)
bez
adm?
adm?
da
hehehe,ajde sad bacite pogled gore i pogledajte moju konfu koju sam složil.ima lošije napajanje,ali najbolju grafu.
hehehe,ajde sad bacite pogled gore i pogledajte moju konfu koju sam složil.ima lošije napajanje,ali najbolju grafu.
sori nisam vidio...aaa jel valja ta maticna?
sori nisam vidio...aaa jel valja ta maticna?
Nećeš bolju naći za 320 kn
@jura i @donator_bubrega fala vam...a jel halate cod il nes slicno?
@jura i @donator_bubrega fala vam...a jel halate cod il nes slicno?
CoD2 :D,imaš tipku hvala 
ova evc kucista su ti pod najmanju rijec katastrofa,te ako imas doma neko staro kuciste, radije uzmi njega i kupi si jaci komp.
Tipa u protisu mozes za 2450 kn dobiti
Memorija DDR3 1333MHz 4GB, 2x2GB, Kingmax , CL9.0, 128Mx8, FLFE - cist solidni, jeftini rami, bolji za tvoje potrebe vjerojatno ni ne trebaju
Matična ploča MSI 760GM-P23 FX, AM3+ - o ovoj maticnoj iskreno pojma nemam, ali je jeftina :D
Procesor sAM3 AMD Athlon II X3 455 (3.3GHz,1.5MB,95W,) box - 3 jezgreni procesor solidan za gaming, mozda otkljucas i 4 jezgru
Napajanje 400W Silverstone Strider Essential ST40F-ES AC 90-264V, 47/63Hz, DC 3.3/5/±12V - super napajanje, bolje od onog corsaira 430w
Grafička kartica VTX3D HD6850 1GB X-Edition - odlicna grafika, za tvoju rezoluciju mozda i prejaka, ali nikad dosta snage
Przilicu mozes jos i kupiti,ali isto tako ako imas staru uzmi je.
ps. kakav hard imas sa sata ili ata utorom.
Ako neznas razliku ata ti je onaj sa sirokim utorom, jer ako njega imas nemozes uzet ovu maticnu jer ona nema ata, vec samo satu.
ova evc kucista su ti pod najmanju rijec katastrofa,te ako imas doma neko staro kuciste, radije uzmi njega i kupi si jaci komp.
Memorija DDR3 1333MHz 4GB, 2x2GB, Kingmax , CL9.0, 128Mx8, FLFE - cist solidni, jeftini rami, bolji za tvoje potrebe vjerojatno ni ne trebaju
Matična ploča MSI 760GM-P23 FX, AM3+ - o ovoj maticnoj iskreno pojma nemam, ali je jeftina :D
Procesor sAM3 AMD Athlon II X3 455 (3.3GHz,1.5MB,95W,) box - 3 jezgreni procesor solidan za gaming, mozda otkljucas i 4 jezgru
Napajanje 400W Silverstone Strider Essential ST40F-ES AC 90-264V, 47/63Hz, DC 3.3/5/±12V - super napajanje, bolje od onog corsaira 430w
Grafička kartica VTX3D HD6850 1GB X-Edition - odlicna grafika, za tvoju rezoluciju mozda i prejaka, ali nikad dosta snage
Šrot šroteva,ali nema ništa slično u ADM-a.Dobro složeno 
ps. kakav hard imas sa sata ili ata utorom.
Ako neznas razliku ata ti je onaj sa sirokim utorom, jer ako njega imas nemozes uzet ovu maticnu jer ona nema ata, vec samo satu.
ma imam SATA ,nece bit problema ;)