Konf za 6000 kn bez monitora

poruka: 22
|
čitano: 2.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav

Konf oko 6000kn(više-manje) za rezoluciju 1920x1080 na LG 42LH4000.AEU, FullHD, MPEG4 DVB-T, 100Hz, USB , 42"/106 cm.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Konf za 6000 kn bez monitora

vidi u moj pc za amd soluciju, s time da bi mogo uzet HD5850 umjesto moje HD4890.

Za tu lovu će ti netko vjerojatno složit Intelovu soluciju koja bi mogla bit bolja ili tu negdje ko ova.

16 godina
neaktivan

Moj prijedlog. Po meni nemoze bolje za 6k. Pricekaj jos malo druge sto ce reci.

a a
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 12:27 (DyerMaker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se sa dvojicom kolega iznad, ATI 5850 definitivno i biraj između i5 750 i Phenoma II X4 (možda 955 ili 965 black edition da imaš otključan množitelj ako namjeravaš overclockat, iako se da i i5 oc-at tako da nije neka razlika), ja uzimam uskoro sličnu konfu sa Phenomom (više-manje iz subjektivnih razloga), nećeš pogriješit ni s jednim ni s drugim sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo i ja složio iz adm-a, malo je iznad 6000, ali je za budućnost :D

konfiguracija konfiguracija
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 13:45 (Luuka).
16 godina
neaktivan

ADM:

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
DyerMaker kaže...

ovo je odlična konfa...

mislim da je za ove novce ipak bolje uzeti ovo nego amd konfu sa phenomom 955/965...

samo su rami bezveze, možda dodati još 100 kn pa uzeti Corsair radi bolje kvalitete, OC-anja i izgleda!

i matična je dosta slaba, tek sam sad skužio..

@autor teme:koliko max možeš novaca dati? ipak mi se čini da je AMD kvalitetnija solucija.

klikni HVALA, nije toliko teško!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 14:25 (stipica_zd).
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
DyerMaker kaže...

ovo je odlična konfa...

mislim da je za ove novce ipak bolje uzeti ovo nego amd konfu sa phenomom 955/965...

samo su rami bezveze, možda dodati još 100 kn pa uzeti Corsair radi bolje kvalitete, OC-anja i izgleda!

i matična je dosta slaba, tek sam sad skužio..

@autor teme:koliko max možeš novaca dati? ipak mi se čini da je AMD kvalitetnija solucija.

Može i 500-600kn više,nije problem,važno mi je da radi kako spada i da sam na miru koju godinu....

Hvala svima na odgovorima.

16 godina

Onda uzmi ovu koju sam ja stavio i miran si jako dugo :D Ima dosta mjesta za nadogradnju, napajanje je dosta jako da izdrži svašta dodatno, procesor i grafičku se da dobro clockat, hard je ogroman...

Ja imam sličnu (ali slabiju) i jako sam zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 15:19 (Luuka).
16 godina
neaktivan
torente30 kaže...

Može i 500-600kn više,nije problem,važno mi je da radi kako spada i da sam na miru koju godinu....

intel i amd..

s tim da kod amda stavi još jače napajanje zbog budućih nadogradnji, iako bi ovo držalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 15:22 (stipica_zd).
16 godina
protjeran

To bi ti išlo ovako:

AMD:

Ukupno: 6.244,98Kn

Intel:

Ukupno: 6.404,98Kn

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 16:06 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
torente30 kaže...

intel i amd..

s tim da kod amda stavi još jače napajanje zbog budućih nadogradnji, iako bi ovo držalo.

za amd konfu, bolje da si stavio neku slabiju maticnu kao asrock m3a770DE i stavio mu neki dobar cooler jer su ovi stock od amd-a s****.

16 godina
neaktivan
DyerMaker kaže...

za amd konfu, bolje da si stavio neku slabiju maticnu kao asrock m3a770DE i stavio mu neki dobar cooler jer su ovi stock od amd-a s****.

ja sam sa stockom dignuo proc sa 2,8 na 3,7 ghz..a možda je i jače moglo...

kasnije se to lako zamijeni, a matična i ne baš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 18:09 (stipica_zd).
16 godina

Po meni najmanje se isplati šparat na matičnoj i napajanju. To dvoje nek se nađe makar i jače, bolje za oc ili nadogradnju u budućnosti. I dalje bi rekao da je ona moja najbolja ovdje :D

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ukupno: 6.404,98Kn

ovo je way to go...

jedino ak hoće smanjit cifru neka uzme jeftinije rame tipa kingmax

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 18:54 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

Ok,složio sam nekako to moje čudo od kompa,pomogli su mi puno vaši savjeti i sad mi još treba isključivo bežična tipkovnica i miš za nekih 500-1000max.

Udaljenost je oko 4-5m.Ako netko ima iskustva dobro bi mi došlo,da ne kupim mačka u vreći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
torente30 kaže...

Ok,složio sam nekako to moje čudo od kompa,pomogli su mi puno vaši savjeti i sad mi još treba isključivo bežična tipkovnica i miš za nekih 500-1000max.

Udaljenost je oko 4-5m.Ako netko ima iskustva dobro bi mi došlo,da ne kupim mačka u vreći.

Možda Logitech DiNovo Desktop for Notebooks. Ja imam DiNovo Laser (kupio na akciji u ve-milu za 700 kn) i mogu reć da je odlična tipkovnica, mislim da su skoro iste. Samo je problem što je moja Bluetooth a ova za notebooke je RF, tako da ti ne mogu reći jel hvata sa 4-5 m... Moja hvata bez problema, a za ovu ne znam, u ovoj recenziji piše do 5 metara. Ako ti pomaže išta...

16 godina
torente30 kaže...

Ok,složio sam nekako to moje čudo od kompa,pomogli su mi puno vaši savjeti

I što si na kraju složio ? Ako se smije znat :D

A što se tiče bežične tipkovnice i miša, ja s tim nemam dobra iskustva, ali davno sam to koristio, tehnologija je napredovala :D Meni je žica zakon :D

16 godina
neaktivan
Luuka kaže...
torente30 kaže...

Ok,složio sam nekako to moje čudo od kompa,pomogli su mi puno vaši savjeti

I što si na kraju složio ? Ako se smije znat :D

A što se tiče bežične tipkovnice i miša, ja s tim nemam dobra iskustva, ali davno sam to koristio, tehnologija je napredovala :D Meni je žica zakon :D

AMD:

Ovo,osim kućišta,u biti je vrlo slično tvojoj soluciji,smanjio sam jedino Hard disk,imam još i laptop sa 250Gb koji mi služi samo za posao a ovo mi je za igre i filmove.Mora biti bežična periferija jer je ekran 106 cm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 12:20 (torente30).
16 godina
neaktivan

Ovo je odlicno složeno, bit ćeš miran par godina s ovim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

CPU AMD Phenom II X4 810 BOX, 2.6GHz, SckAM3                                                                                       999,00     (predlažem OC na 3.0)

MB Gigabyte M790XT-UD4P, socket AM3, DDR3, SATA2, GLAN                                                                       929,00

2x DDR3 2GB PC3-1333, Kingston, KVR1333D3N9/2G                                                                                 422,00  

Gigabyte GF GTS 250, 1GB DDR3, TV-out, Dual DVI                                                                                     1.049,00

HDD HITACHI HDP725050GLA360 500GB SATA-300 7200rpm 16MB                                                             369.00  

DVD+RW/-RW LG GT20N slim, 8x, SATA                                                                                                         309,00

Thermaltake VC2000BNS, mid tower Mambo, bez PS, crno, USB, audio, 1×120mm fan                               385,00

Power Supply Spire 650W                                                                                                                             539,00

Ukupno=5423 kn u Vemilu

Moj PC:Asus Rampage II Extreme,Intel Core i7 965 Extreme,Sapphire ATI Radeon HD5970 2 GB,Corsair Dominator 6 GB 1600 Mhz DDR3 [3x2],Pioneer Blu-Ray BDR-203,WD Caviar Black 2TB,1000W,Thermaltake Spedo
Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
torente30 kaže...

Možda Logitech DiNovo Desktop for Notebooks. Ja imam DiNovo Laser (kupio na akciji u ve-milu za 700 kn) i mogu reć da je odlična tipkovnica, mislim da su skoro iste. Samo je problem što je moja Bluetooth a ova za notebooke je RF, tako da ti ne mogu reći jel hvata sa 4-5 m... Moja hvata bez problema, a za ovu ne znam, u ovoj recenziji piše do 5 metara. Ako ti pomaže išta...

Pomaže,ali mislim da ću se i ja odlučit za neku Bluetooth tipkovnicu,malo sam istraživao i čini se da ove RF(većina barem) ne "hvataju" kako treba više od 2m.

Bluetooth jest skuplji ali što je sigurno je sigurno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice