Komponente za racunalo zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Komponente za racunalo

Pozdrav svima! :D

Evo slozio sam jednu srednju konfu pa me zanima dali to valja? i npr. dali ce corsairovo napajanje moci napajati sve te komponente sto planiram uzeti, osim obicnih komponenti jos sam mislio ubaciti 4x30cm neonske lampe, samo kuciste moze imati 6 ventilatora jedan je vec u njemu a ja sam mislio staviti jos 5 komada dali je to previse ?

evo komponenti pa bih vas molio da kazete sta god znate 

Matična ploča ASROCK A55M-HVS, AMD A55, DDR3, zvuk, SATA, RAID, VGA, G-LAN, PCI-E, SLI, HDMI, D-SUB, mATX, s. FM1

Ventilator COOLERMASTER SickleFlow 120mm, 19dB, zeleni LED, R4-L2R-20AG-R2 -5 komada

Kućište LC POWER Pro-918B Jupiter X, MIDI, crno, bez PS

Napajanje 430W, CORSAIR CX Series V2, CMPSU-430CXV2EU, ATX2 v.2.3, 120mm vent.

Procesor AMD A4-3400 BOX, s. FM1, 2.7GHz, 2MB, GPU 6410D, Dual Core

Memorija PC-10600, 8 GB, G.SKILL DDR3 series, F3-10600CL9D-8GBNT, DDR3 1333MHz, kit 2x4GB

Tvrdi disk 500.0 GB TOSHIBA TSH-DT01ACA050, SATA3, 32MB cache, 7200 okr/min, za desktop

Grafička kartica PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5450, pasivno hlađenje, Low Profile + bracket, 2 GB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV, bulk

i uz sve to mislio sam uzeti 23'' monitor

hoce li to raditi na tom monitoru i dali bi mogao igrati npr. NFS World na tom kompu.

NEoN

0 0 hvala 0
18 godina
Komponente za racunalo

Slaba konfa. Loše složeno i ulagano previše novca na glupost (5 dodatnih ventilatora) ako je već budžet ograničen tako nisko.

Bolje ti je da kažeš koliki iznos imaš na raspolaganju (koliko za komp+monitor skupa) i trebaš li i Windowse pa da ti se složi najbolje za te novce.

Evo pogledaj ovdje kako trebaš navesti: http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/konfiguracije-po-zelji-mjeri/162768.aspx

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Komponente za racunalo
Netreba mi neka prejaka konfa
vise mi je bitan izgled
Imam oko 4 tisuce
Monitor je 23'' 1200kn
Znaci ostaje mi 2800 za komp i periferiju

Pls pomoc

NEoN