Komponente & napajanje

poruka: 11
|
čitano: 2.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Komponente & napajanje

ej, kaj mislite o ovoj konfi? I kaj mislite da li će mi moje napajanje (Maxpower PL-400) biti dovoljno za ove komponente? imam još i LG dvd snimač + ventilator od kučišta...

konfa konfa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komponente & napajanje
LordZika kaže...

ej, kaj mislite o ovoj konfi? I kaj mislite da li će mi moje napajanje (Maxpower PL-400) biti dovoljno za ove komponente? imam još i LG dvd snimač + ventilator od kučišta...

dobra konfa, samo ja se ne bih kockao s tim napajanjem. vjerojatno će držati jer grafa zahtjeva samo jedan 6-pinski konektor, ali na neko kraće vrijeme. za duže vrijeme barem neki corsair CX400W ili fortron 400 PNF.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 18:03 (ATiGamer).
16 godina
neaktivan
Komponente & napajanje

konfa je OK! i mislim da bi čak i napajanje moglo to držat bez većih problema(naravno samo bez klokanja tih komponenti)

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
roki kaže...

konfa je OK! i mislim da bi čak i napajanje moglo to držat bez većih problema(naravno samo bez klokanja tih komponenti)

ma dobro, sad za prvu ruku je dobro, poslije ću nabavit novo... Osmijeh

16 godina
neaktivan
LordZika kaže...

neznam zasto se kockati hoce-nece, koliko dugo, uzmi sad pravo napajanje, jer kasnije kad sve zbrojis moze te samo izac skuplje.

Google is your friend
17 godina
LordZika kaže...
roki kaže...

Ne bude ti to islo tak krivo radis, skroz naopacke zapravo napajanje je najbitnije a ne ostale komponente pa nemres stavit nove komponente na takvo šrot Maxpower napajanje.Nevinašce

15 godina
neaktivan
Komponente & napajanje

Moze konfa za gaming 6500kn s monitorom, ima li velike razlike izmedju atholna II x4 635 i Phenom II x4 955 BE?

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komponente & napajanje
1 x Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX,C3
1 x DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
1 x Sapphire HD 5850, 1GB GDDR5 256bit, Dual DVI + HDMI, PCI Ex
1 x HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x CoolerMaster Elite 332, black - silver, (W)191 x (H)421 x (L)484
1 x LG Flatron W2243T 22" ,black, full HD, LCD, DFC 30000:1, 300 cd
6.733,88Kn

ako ti je preskupo, uzmi phenom 925.
razlika između athlona 635 i phenoma 955 je nedostatak L3 cache na athlonu. isto tako phenom ima otključan množitelj pa ga je time lakše overclockati.
ubuduće otvori svoju temu kad te nešto bude zanimalo da se ne miješaju autorova i tvoja pitanja u istoj temi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
LordZika kaže...
roki kaže...

Ne bude ti to islo tak krivo radis, skroz naopacke zapravo napajanje je najbitnije a ne ostale komponente pa nemres stavit nove komponente na takvo šrot Maxpower napajanje.Nevinašce

kupit ću onda novo napajanje... na ćemu bi onda bilo najbolje uštedit da mi cijena ne prijeđe 4500kn..? da uzmem Athlon II X4 630 ?

17 godina
Komponente & napajanje

Mozes uzet jeftiniji proc da, ionak je za igrice bitna graficka a ne procesor samo ne smije bit preslab. Ovaj dole X4 635 sigurno nije preslab,  pa jos kad se klokne na 3.4 ghz eto veselja a napajanje mozes uzet ovo dole ili ak si blize Linksu i ovaj model isto tak jer je iste snage ko Corsair.Cool

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=8072

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=6358

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.740.031

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordZika kaže...

kupit ću onda novo napajanje... na ćemu bi onda bilo najbolje uštedit da mi cijena ne prijeđe 4500kn..? da uzmem Athlon II X4 630 ?

uzmi referentnu 5770 i kingmax rame. ostalo ostavi kako je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice