Koliko cu moci igrat (renew)

poruka: 19
|
čitano: 3.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo kao prvo zelio bih se ispricati zbog one neugodnosti zbog cega sam dobio karton...Naime krivo sam  uploadao sliku..Evo sad cu vam to ponoviti ali sa slikomSmijeh.Znaci pitanje je bilo koliko cu moci igrate igre na high sa ovom konfom:http://img263.imageshack.us/img263/8131/2378.png

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 20:08 (kresimir.kralj).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koliko cu moci igrat (renew)

Jos koliko ovakvih pitanja ce se covijek nacitati... A gledaj nitko ti nemoze garantirati da ces apsolutno sve igre koje izadu ubuduce pokretati na high, ali ova bi te konfa trebala sluziti za solidno igranje kroz sljedece 2-3 godine.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 20:14 (Independent).
16 godina
neaktivan

Jel pod solidno mislis High?

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan
moći ćeš većinu ali na GTA IV ni ne pomišljaj
oko za oko,pasta za zube
16 godina

Solidno mislim na detaljima med-high. Sada bas sve na high veoma tesko da ces pokretati svaku igru za 2-3godine. Probaj usporediti komp star 3 godine koji je kostao 6-7000 kuna kako danas pokrece igre i sve ce ti biti jasno, uvijek ce izaci neka zahtjevna igra tipa Crysis, ili pak neoptimizirana i zahtjevna poput GTA IV, sada ako bas patis da ti je sve na high, za god,god ipo si sredi novu grafu i kolko tolko bis trebao biti miran.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

Hocu li moci barem Gta 4 igrati nemora biti ono sve ultra high

16 godina
neaktivan

Ajde mi vi onda probajte sastaviti konfu na kojoj bi mogao igrati gta4 na high (5500max)kn

16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Hocu li moci barem Gta 4 igrati nemora biti ono sve ultra high

Moći ćeš igrati sada sve bez problema,ali ako već nisi narućio one komponente,promijeni hdd za wd aaks 500gb ili seagate 500gb ...12.I napajanje ti netreba tx 650w,bolji bi izbor bio hx 520,jer je modularno,tiše..

17 godina

DA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 10:34 (kresimir.kralj).
16 godina
neaktivan

Da,ali ako ne planiraš raditi CF i VX550 će biti odličan izbor.

17 godina
neaktivan

Pitaj nekog iz pozamašnog tarot servisa. On će ti odgovoriti na pitanje: "Koliko dugo ću vrtit igrice na high?"

Na forumu možeš dobit odgovor na pitanje: "Koja je najbolja konfiguracija za 5500 kn?"

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto pa quad core ima i dobra graf ja mislim da ce moc sve igre na high dosadasnje bez ikakvog lagga...a i sljedece vjerojatno, ali ja bi ti bolje djelove nasao za tu cjenu.

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 16:06 (FrightMare).
16 godina
neaktivan

Aj nadi mi onda bolje djelove za 5500 kn

16 godina
neaktivan

Ej cekaj prije nego sto pocnes sastavljat mali edit konfe http://img44.imageshack.us/img44/2716/247g.png

16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ej cekaj prije nego sto pocnes sastavljat mali edit konfe http://img44.imageshack.us/img44/2716/247g.png

Koje imas Windowse? Ako imas 32-Bitne ti 8GB rama nece podrzat..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD
16 godina
neaktivan

LoL sta ti mislis da sam ja kre10 xD ofc vista x64 utimate

17 godina

Koliko sam ja shvatio većina (oko 80%) vas kupuje komp zbog GTA4 , recite ako nisam u pravu?

IGRICA me totalno razočarala, uopće nije vrijedna novog kompjutera, shvaćam da je bila ona crysis ludnica zbog koje se kupovao comp što se donekle i isplatilo igrica je odlična, i još uvijek je, ali gta 4 je prosječan, san andreas bolji u svakom pogledu osim grafike i fizike.

Kada bi si uzeo za 1.5god. HD68**, GTX4** produžio bi vijek trajanja. Mislim da će procesor dulje držat, ipak nevjerujem da ćemo imat za 2-3 god. više od 12 jezgri koje više od pol stvari neće koristit. Bližimo se kraju povećavanja jezgri. 40nm proces je zasada najmanji, slijedi 32nm, pa 28nm, i dalje nemaju planova. Možda onaj graphen pomogne u povećanju frekvencije.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Koliko sam ja shvatio većina (oko 80%) vas kupuje komp zbog GTA4 , recite ako nisam u pravu?

IGRICA me totalno razočarala, uopće nije vrijedna novog kompjutera, shvaćam da je bila ona crysis ludnica zbog koje se kupovao comp što se donekle i isplatilo igrica je odlična, i još uvijek je, ali gta 4 je prosječan, san andreas bolji u svakom pogledu osim grafike i fizike.

Kada bi si uzeo za 1.5god. HD68**, GTX4** produžio bi vijek trajanja. Mislim da će procesor dulje držat, ipak nevjerujem da ćemo imat za 2-3 god. više od 12 jezgri koje više od pol stvari neće koristit. Bližimo se kraju povećavanja jezgri. 40nm proces je zasada najmanji, slijedi 32nm, pa 28nm, i dalje nemaju planova. Možda onaj graphen pomogne u povećanju frekvencije.

Evo.. Ja kupujem PC da igram i druge igre... Mislim bolje... Najzahtjevnija igra koju iam na ovoj konfi (pogledaj pod moj pc) je NFS: Undercover... I on mi radi na 10ak FPS... zato mi i treba novi PC..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice