Koju grafičku

poruka: 9
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koju grafičku

Zanima me koju grafičku kupiti, matična je asus K8U-X.

Treba mi najviše zbog igrica jer skoro sve igrice koje su izšle poslje 2006. ne mogu igrati. Najvjerovatnije bi kupovao preko oglasnika.

Sad imam ati radeon 9600, i u većini igrica kad pokrenem pojavi se error pixel shader 3.0

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju grafičku
to ima agp utor? Nađi hd3450/hd3650/hd2400 (ako ima) i uzmi, pošto je ostatak pca vjerojatno zastario, (ne vidim detalje na m.bug),možda bi trebao još rama i oc-at cpu i gpu (novi)
16 godina
neaktivan
Danijel789 kaže...

Zanima me koju grafičku kupiti, matična je asus K8U-X.

Treba mi najviše zbog igrica jer skoro sve igrice koje su izšle poslje 2006. ne mogu igrati. Najvjerovatnije bi kupovao preko oglasnika.

Sad imam ati radeon 9600, i u većini igrica kad pokrenem pojavi se error pixel shader 3.0

ako imas tu grafu vjerojatno nije ni ostatak konfe za igranje

15 godina
Koju grafičku

Pa i nije baš...

imam u planu sad polako nadograđivati, sve bi kupovao rabljeno osim eventualno rama

znači kupio bi AMD athlon64 3000+

Ram: 2x 1Gb

Grafička neka do 400kn rabljena

a negdje oko Božića i matičnu

EDIT: da ima agp utor

danas ujutro sam clockao procesor s 1400MHz na 1701MHz, znam da nije nešto, ali vidi se razlika...

EDIT2: molim Vas da mi date nekakve prijeloge, možda (ne možda nego vjerojatno) bi trebao kupovati prvo matičnu, pa onda ostalo

kupovao bi isključivo rabljene dijelove, zbog cijene i da ne prelazi svako pojedinačno cca 300-400kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 13:35 (Danijel789).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danijel789 kaže...

Pa i nije baš...

imam u planu sad polako nadograđivati, sve bi kupovao rabljeno osim eventualno rama

znači kupio bi AMD athlon64 3000+

Ram: 2x 1Gb

Grafička neka do 400kn rabljena

a negdje oko Božića i matičnu

EDIT: da ima agp utor

danas ujutro sam clockao procesor s 1400MHz na 1701MHz, znam da nije nešto, ali vidi se razlika...

EDIT2: molim Vas da mi date nekakve prijeloge, možda (ne možda nego vjerojatno) bi trebao kupovati prvo matičnu, pa onda ostalo

kupovao bi isključivo rabljene dijelove, zbog cijene i da ne prelazi svako pojedinačno cca 300-400kn

Ram je ok,al cpu je slab za novije igre, a da prodaš to sve i uzmeš polovan pc (npr. Athlon x2 5200/intel e5200,2gb ram,HD3850 i sl.)? sad ih ima za male pare

15 godina
Koju grafičku

ne znam baš...

trebao bi složiti neki komp bratu, imam nešto djelova, a popodne sam vidio da na staroj matičnoj ((ASRock)komp je bio na servisu kod jednog tipa i reko je da je problem u matičnoj i zamjenio ju je ovom od asusa) je pregorio jedan kondenzator, sad ako ga popravim i  ispitam u školi vjerovatno bude radila i mislio sam uzeti djelove koji mi tu ostanu da metnem na ovu od asrock-a

odnosno daj ti to meni malo objasni, malo sam pogledao na internetu o tome kaj si napisao, samo ne znam kak da ja ovo svoje prodam...

0 0 hvala 0
15 godina
Koju grafičku

Molim Vas da mi odgovorite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju grafičku

Tražim  grafičku  do  1300  kuna  ali  da  je  od  ATI  RADEON!!

kOJA  BI  BILA  NAJBOLJA????

Hrvoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HrvojeDragon kaže...

Tražim  grafičku  do  1300  kuna  ali  da  je  od  ATI  RADEON!!

kOJA  BI  BILA  NAJBOLJA????

ATI RADEON 5770

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice