dakle, imam grafičku MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7379 i zanima me da li neki intelov 4-jezgreni proc paše na nju?(sad imam 1-jezgreni proc od 1.6 GHz)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to se inače zove matična ploča
evo link pa gledaj koji procesori mogu
tnx (htio sam napisati matičnu ,ali sam slučajno napisao grafičku) ... XD
ksko da pogledam koja mi grafička paše na moju matičnu msi ms-7379?
Zar nisi pitao za koji procesor, što - krivo si pitao i za procesor i za grafičku?
ZAšto si onda spominjao da sad imaš Celeron (procesor)?
Koliko vidim, to je G31M-F, LGA 775, Intel G31 chipset. Paše bilo koja pci express grafička, ali
s obzirom koja je sirotica ploča i koji procesor gore, bio bih na tvo mjestu skromniji i izbjegao
nvidiu GTX 590 ili ati HD 6990 ;)
Reci koliko novaca, i dali namjeravaš mijenjati i procesor, koliko rama imaš,
pa sam siguran da će ovdje biti revnih preporučilaca hardvera.
mislio sam si kupiti Intel Core 2 Duo E7500 (2-jezgreni od 2.93 GHz-a), imam 1 Gb rama , a kasnije bih si kupio novu grafičku za 600 kn,
e gdje si ti vidio da na moju matičnu paše skoro sve pci expres grafičke? možeš mi to malo objasnit?
prvo provjeri točan model i sve ozanke (i revizije, PCB, verzija BIOSa itd., pročitaj na samoj ploči.)
po MSIjevom searchu to su dvije MBO.. dalje vidi što možeš...
-BIOS je obavezan za CPU, ali i za VGA, novije su ver.2.0 (tvoja MBO je pci-ex-v1), tu može biti problem s voltažama za jače VGA.. no većinom radi.
znači ovaj Intel Core 2 Duo E7500 mi paše na moju msi ms-7379?
da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje. Kupio bi Procesor možete li mi reći koji bi mi paso na matičnu Asus P5pl2
da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje. Kupio bi Procesor možete li mi reći koji bi mi paso na matičnu Asus P5pl2
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5PL2.html tu su navedeni