Kanta za gledat HD sadržaj

poruka: 4
|
čitano: 807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Planiram napravit neki jeftilen komp koji bude služil samo za gledanje HD sadržaja na plazmi.

Koju grafičku da kupim a da ima HDMI izlaz i hardverski obrađuje 1080 od bluraya?

Trebam najjeftiniju matičnu sa najjeftinijim cpu koji se slabo ili opče ne grije, eventualno može radit s pasivnim hladnjakom.

Thermaltake VF6000BWSkućište sam mislil kupit.

Neki savjeti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kanta za gledat HD sadržaj
NEW_MAN kaže...

Planiram napravit neki jeftilen komp koji bude služil samo za gledanje HD sadržaja na plazmi.

Koju grafičku da kupim a da ima HDMI izlaz i hardverski obrađuje 1080 od bluraya?

Trebam najjeftiniju matičnu sa najjeftinijim cpu koji se slabo ili opče ne grije, eventualno može radit s pasivnim hladnjakom.

Thermaltake VF6000BWSkućište sam mislil kupit.

Neki savjeti?

CPU: E7200
MBO: P31-DS3L
RAM: 1x2GB Kingmax 800MHz
VGA: HD2600
HDD: WD640GB
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

A jesi li razmisljao o maticnoj ploci koja ima HDMI izlaz, jer ako ce ti komp sluziti samo u svrhu media centra,nema smisla uzimati neke jake graficke kartice. Mozda piknes neku og Gigabyte-ovih maticnih s hdmi izlazom, mozda radeon hd3650nije skupa,moze obraditi hd video i athlon x2 5000+ x2, sve skupa oko 1300-1400kn

maticna 500kn + proc 500kn + graficka 400kn + hard 640GB 500 kn + 2gb ram = sveukupno oko 2100

prije 2 dana slozio takvu konfiguraciju, ne cuje se,malo trosi i malo zagrijava

Ako hoces napisem ti detaljno otkud djelove i nazive modela, ejr sad sam na poslu pa ne stignem, pozzz

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kanta za gledat HD sadržaj

hd3650 mi se čini ok a HDD imam neki od 200GB tak da ga ne trebam, dok na drugom kompu s kojeg budem vukel sadržaj imam 500GB.
KAd imaš cajta napiši kaj si stavil u konfiguraciju.

Inače imam PS3 prek kojeg gledam filmove ali nemrem natjerat da mi vrti mkv tak da prelazim na pc s kojim se mogu sve dogovorit i to onak instant.

Thx m8

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2008 13:17 (NEW_MAN).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice