Hladnjak za x4 955 be

poruka: 17
|
čitano: 2.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hladnjak za x4 955 be

Trebam malu pomoć za odabir hladnjaka za amd phenon II x4 955 be.

Ovaj stock cooler ne mogu više slušati koliko je glasan!! Ne bi ništ clockao samo da budu što tiši pro malo većem opterećenju!

što mi možete bolje preporučit do recimo 200 kn?

Imao sam u vidu sljedeće:

Cooler ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro rev 2v ili

SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000

molim mišljenja, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hladnjak za x4 955 be
Arctica nikako...Katana je puno bolji izbor.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina

jedan glas za katanu 3 :)

pročitao sam postove  s linka, i primjetio da piše u jednom postu da artic 7  malo preslab za x4 955 zbog napona?

Znači ja ga nebi ništa clockao sam da bude što tiši od stock coolera.

ili možda ovaj Cooler ARCTIC COOLING Freezer 13 ??

15 godina
neaktivan
Hery kaže...

jedan glas za katanu 3 :)

pročitao sam postove  s linka, i primjetio da piše u jednom postu da artic 7  malo preslab za x4 955 zbog napona?

Znači ja ga nebi ništa clockao sam da bude što tiši od stock coolera.

ili možda ovaj Cooler ARCTIC COOLING Freezer 13 ??

I moj je glas za katranu, a o zvuku ti ovisi ventilator tako da uzmeš bilo koji cooler samo uzmi jedan ultra quiet vent ili ako nađeš cooler sa tihim ventom uzmi njega.

Kruger
15 godina
Hladnjak za x4 955 be

evo naručena SCYTHE Katana 3 , nadam se da če biti puno tiša nego stock coler.:)

Imam još jedino pitanje ako može netko pomoći.... može mi netko reći da li je normalo da pri tem. proc. 0d 41 C, cooler radi pri brzini od 5200 rpm?? malo puno ili ?

može mi netko reći kako točno podesiti postavke u bios-u da bude što tiš, bar dok ne dođe katana ili neko drugo riješenje? matična je inače asrock 770 extreme3, a graf gtx 560.

hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hery kaže...

evo naručena SCYTHE Katana 3 , nadam se da če biti puno tiša nego stock coler.:)

Imam još jedino pitanje ako može netko pomoći.... može mi netko reći da li je normalo da pri tem. proc. 0d 41 C, cooler radi pri brzini od 5200 rpm?? malo puno ili ?

može mi netko reći kako točno podesiti postavke u bios-u da bude što tiš, bar dok ne dođe katana ili neko drugo riješenje? matična je inače asrock 770 extreme3, a graf gtx 560.

hvala 

trebao bi uključiti cool'n'quiet ako nije i smart fan ili tako nešto ako imaš (ne znam kako se to kod asrocka zove)

evo pogledao sam, zove se CPU Quiet Fan i tu ti daje mogućnosti podešavanja ciljane temperature i ciljane brzine, pa bi se trebao poigrati s time ili nek ti kaže netko tko ima ploču kako da to podesiš

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 9:45 (igy).
17 godina
neaktivan
Ja ti prodajem Scythe Mine Revision B sa Scythe Slip Stream ventom od 120mm za 100 kuna. Kupio sam ga iz istog razloga zbog kojeg i ti trazis bolji hladnjak i to za skoro isti proc (moj je 940 BE). Prebacio sam se s njega na Katanu 3 cisto radi estetskih razloga. Bilo mi je cool kak' Katana 3 stoji koso i nisam htio napustiti Links praznih ruku. Ako zelis proci jeftinije i ustedjeti 100 kuna javi se da dogovorimo detalje.
If creativity is a field, copyright is the fence.
15 godina
igy kaže...
Hery kaže...

hvala 

trebao bi uključiti cool'n'quiet ako nije i smart fan ili tako nešto ako imaš (ne znam kako se to kod asrocka zove)

evo pogledao sam, zove se CPU Quiet Fan i tu ti daje mogućnosti podešavanja ciljane temperature i ciljane brzine, pa bi se trebao poigrati s time ili nek ti kaže netko tko ima ploču kako da to podesiš

ima ta opcija cool and quiet ali ne vidim baš neku razliku. i onda mogućnost da se postavi fan na željenu brzinu od 1-9. ja stavim na 5 i on vrti na 5000 rpm skori stalno... koma!!!

sad jedino neznam što znači ona temperatura procesora za odabirati.... da li je to tem. nakon kojoj se on uključuje, tem. koju treba postići ili što.... jer on stalno vrti.

15 godina

hvala na ponudi ali već sam naručio katanu 3 i ostavio akontaciju...

18 godina
neaktivan
Hery kaže...

sad jedino neznam što znači ona temperatura procesora za odabirati.... da li je to tem. nakon kojoj se on uključuje, tem. koju treba postići ili što.... jer on stalno vrti.

pa ako je temperatura postavljena na npr 41*C onda će pri opterečenju ventilator raditi kao lud da održi temperaturu jer je to temperatura koju u full opterečenju  postižu najbolji hladnjaci (možda mugen i katana npr)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 10:10 (igy).
16 godina
Hery kaže...

ima ta opcija cool and quiet ali ne vidim baš neku razliku. i onda mogućnost da se postavi fan na željenu brzinu od 1-9. ja stavim na 5 i on vrti na 5000 rpm skori stalno... koma!!!

Slobodno ti staviš na 2 ili 1 brzinu.

To je temperatura koju on pokušava zadržati, dakle iznad nje će se pošteno zavrtit..

igy kaže...

najbolji hladnjaci (možda mugen i katana npr)

OK, katana je dobar cooler, ali nećemo pretjerivati..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

OK, katana je dobar cooler, ali nećemo pretjerivati..

mislio sam na yasyu sorry

15 godina
Hladnjak za x4 955 be

ok znači poostavim ga na 1 ili 2 brzinu, i koju da mu onda još samo tem. postavim ? što višu ili što nižu?

nadam se da s katanom 3 ne bude takvih problema s bukom... moj prijašnji  inte c2d  eE6400 stock cooler star preko 3 god. nije stvarao ni približnu buku kao ovaj na max opterećenju... ili jednostavno je tako normalno kod amd-a ,pa se još nisam priviknuo:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hery kaže...

ok znači poostavim ga na 1 ili 2 brzinu, i koju da mu onda još samo tem. postavim ? što višu ili što nižu?

nadam se da s katanom 3 ne bude takvih problema s bukom... moj prijašnji  inte c2d  eE6400 stock cooler star preko 3 god. nije stvarao ni približnu buku kao ovaj na max opterećenju... ili jednostavno je tako normalno kod amd-a ,pa se još nisam priviknuo:)

stavi na 55*C pa vidi kako se ponaša hladnjak i temperatura

15 godina
Hladnjak za x4 955 be

ok hvala za sad, budem probao danas popodne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ponosni sam vlasnik katane, tih je...ali i dalje najglasniji od svih komponenti i ostalih ventova (imam ih 4 kom i kstanin je najglasniji...)
Respect the Raise...!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice