- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ovako.... ovde čitan da triba 500 W a ipak mi većina ljudi kaže da je dosta cx400 od 400 W....pa bi ja molia nekoga ko ima cx400 i grafu koja troši ko 4890 ili jače neka se ovde javi....
Hvala!
kaj ti se imaju javljat drzat ce ti napajanje i gotovo
a bil ti na mom mistu riskira za napajanje od 370 kn!
bi ak sam 4850 drzo na 300w napajanju starom 4 godine iz hp kucista onda ce ovo bez problema drzat
+ ostatak komp ti nije neki veliki potrosac tak da drzi bez problema i nevidim rizik tu al ak bas oces bit
ultra super siguran uzmi si 450w nece ti skodit jos ak kasnije uzimas jaci proces i grafu dobro ce doc
sry al ipak ću ja čekat da vidin šta će reć neko koji to ima...
bi ak sam 4850 drzo na 300w napajanju starom 4 godine iz hp kucista onda ce ovo bez problema drzat
+ ostatak komp ti nije neki veliki potrosac tak da drzi bez problema i nevidim rizik tu al ak bas oces bit
ultra super siguran uzmi si 450w nece ti skodit jos ak kasnije uzimas jaci proces i grafu dobro ce doc
hehe....minjan ja i proc i ploču
Dovoljno je 400w.. To pise i na Corsairovoj stranici..
Pogledaj ovdje pa ti Corsair preporuci napajanje.. Ja sam izracunao i za tvoju konfu je dovoljno CX400W!
hehe....minjan ja i proc i ploču
a trebo si odma rec a ne napiso si dal ce ti komp drzat sa 4890
Dovoljno je 400w.. To pise i na Corsairovoj stranici..
Pogledaj ovdje pa ti Corsair preporuci napajanje.. Ja sam izracunao i za tvoju konfu je dovoljno CX400W!
kako kad san ja izračuna i ispada vx450W
Koji si proc stavio?
EDIT: Evo sta sam ja stavio.. I kolko mi je izracunao..
Ajde CX400W drži HD4890 bez po muke. Imam dvije 4870 na VX-u 550W, a komp mi troši svega 350W u full loadu (znači 200W imam lufta još i teoretski dvije 4870 + moju cijelu konfu bi i CX400W gurao)
Drži to cx bez ikakve dileme.
Koji si proc stavio?
Phenom X4 je onaj stari Phenom (Socket AM2).. A koji ti mislis uopce uzimat?

Koji si proc stavio?
Phenom X4 je onaj stari Phenom (Socket AM2).. A koji ti mislis uopce uzimat?

AMD Athlon II X4 620 al san stavija phenom x4 jer nisan moga nać athlon x4
Ma držat će to bez greške. I stvarno mi nisi baš jasan. Još nisi ništa uzeo i stalno nešto mijenjaš i otvaraš teme bzv. Uzimaj to, bit će sve ok i uživaj.
Ajde CX400W drži HD4890 bez po muke. Imam dvije 4870 na VX-u 550W, a komp mi troši svega 350W u full loadu (znači 200W imam lufta još i teoretski dvije 4870 + moju cijelu konfu bi i CX400W gurao)
bi li stvarno izdržao? s kolikom sigurnošću možeš reći...?
bi li stvarno izdržao? s kolikom sigurnošću možeš reći...?
95%
Netko me je u nekoj temi pitao za napajanje... Piše AC220 V.. Pa ako neko zna sta je to..Ili da pogledam dal ima neki program u kojemu mogu vidit koliko mi je napajanje
Netko me je u nekoj temi pitao za napajanje... Piše AC220 V.. Pa ako neko zna sta je to..Ili da pogledam dal ima neki program u kojemu mogu vidit koliko mi je napajanje
Alternating current, 220V
Ilitiga, radi na našoj električnoj mreži.
Ali ništa o napajanju ne saznajemo iz toga.
A lol... Kako da drugacije pogledam kakvo mi je napajanje... Jel imam u planu proc Phoneom II x4 i HD4890... Ima neki software?
pročitaj, mora još nešto pisati....
pročitaj, mora još nešto pisati....
Nisam otvorio komp... Nemam volje, a ni garancije (ofc, kad ga otvorim ode garancija..) Izdržat ću još 2 mjeseca...
A lol... Kako da drugacije pogledam kakvo mi je napajanje... Jel imam u planu proc Phoneom II x4 i HD4890... Ima neki software?
Za napajanje baš moraš otvoriti kućište i pogledati.