GPU za skyrim

poruka: 17
|
čitano: 2.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GPU za skyrim (do 1000kn)

trazim GPU koji bi bio dovoljan za Skyrim

ovo su mi specs, ako mislite da ce nesto drugo bottleneckat recite
*Operating System : Windows 7 Ultimate (build 7600)
*Processor : 2,40 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core
*Main Circuit Board : ASUSTeK Computer INC. M2N-X Plus
*Hard Drive : 500GB
*Memory : 2GB RAM
*Graphic card : NVIDIA GeForce 8600 GT

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GPU za skyrim (do 1000kn)
ouchh kaže...

Budžet?Možeš clockati grafu.

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
GPU za skyrim

Uzmeš neku HD6850 ili gtx 460 ali taj procesor ti je bottleneck za te grafe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GPU za skyrim
k1klop kaže...

Uzmeš neku HD6850 ili gtx 460 ali taj procesor ti je bottleneck za te grafe...

Nije ako clocka

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
GPU za skyrim

OC mu neće  puno pomoč...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GPU za skyrim

Meni koji imam AMD Phenom II X2 555BE 3,2GHZ ne bi trebao biti bottleneck, pošto planiram kupiti GTX560, 8GB RAMa, (ono pod MOJ PC RAM i GPU je prodano)?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: GPU za skyrim (do 1000kn)
ouchh kaže...

8600GT bez problema gura Skyrim 100%.

Znam jer ga mogu probati na kombinaciji Intel C2D E6300 1,86GHz + 1GB DDR2 + nVidia GeForce 8500GT.

Skyrim je uštimani ušminkani Fallout 3 (s primjesom Fallout: New Vegas i TES IV: Oblivion).

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
15 godina
neaktivan
GPU za skyrim

nije to moj komp, za frenda sam ovo postao
ja imam 955 be i gtx 460 ide sve na highest
ali on kaze da mu 8600 ide na premalim detaljima i da ne zeli tako igrati, ali je spreman izdvojit do 1000 kn za novu graficku..
rekao sam mu da proba clockati ali ne znam koliko se on u to razumije :P
nije mi jos rekao ni koji psu ima..valjda bude sutra

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Meni koji imam AMD Phenom II X2 555BE 3,2GHZ ne bi trebao biti bottleneck, pošto planiram kupiti GTX560, 8GB RAMa, (ono pod MOJ PC RAM i GPU je prodano)?

kako za koju igru..
za skyrim nebi trebao,
posto imam dual monitors mogu pratit cpu usage na drugome.. i jako je mali-ispod 30% na svima cetirima jezgrama :P , meni graficka gtx460 bottlenecka (imam x4 995 be 3.2 tho)

17 godina
neaktivan
ouchh kaže...
4ucker kaže...

kako za koju igru..
za skyrim nebi trebao,
posto imam dual monitors mogu pratit cpu usage na drugome.. i jako je mali-ispod 30% na svima cetirima jezgrama :P , meni graficka gtx460 bottlenecka (imam x4 995 be 3.2 tho)

Je, istina, samo nisam ja napomenuo da moj radi na otključane 4 jezgre - B55 @ 3,2GHz.

14 godina
neaktivan
GPU za skyrim

I ti onda to uspoređuješ sa prastarim Athlonom 64. Imo sam prije taj cpu i nije bio u stanju 100% iskoristit gtix260 a kamoli jednu 460 ili 6850... Najbolje bi bilo da uzme neki jači cpu i neku rabljenu gtx 260 ili nešto u tom rangu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 16:52 (k1klop).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Botleneck ti je procesor za tu karticu(pokusaj ga barem unlockati u X3 Phenoma II).Takve kartice minimum idu sa X3 procesorom ako ih zelite iskoristiti do kraja.Ja sam sa dual core procesora i HD 6850 presao na quadcore i HD 6850 i razlika je ogromna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
4ucker kaže...

Ne kuzim, kaj ce ti 8 GB RAM-a?

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
4ucker kaže...

Zašto ne kad je sad nenormalno jeftino, mislio sam skoro kupovati, no čekati ću Božić, trebalo bi biti još jeftinije.

@zoharbizo - napisao sam gore u postu da mi procesor radi bez problema otključan i na 4 jezgre (kao B55).

15 godina
GPU za skyrim

U tom slucaju ti je kartica u potpunosti iskoristena.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 1
15 godina
GPU za skyrim

Moj prijedlog za 2500 kuna za 4ucker.

0 1 hvala 1
18 godina
4ucker kaže...
Psiho246 kaže...
4ucker kaže...

Zašto ne kad je sad nenormalno jeftino, mislio sam skoro kupovati, no čekati ću Božić, trebalo bi biti još jeftinije.

@zoharbizo - napisao sam gore u postu da mi procesor radi bez problema otključan i na 4 jezgre (kao B55).

Zato kaj je jeftino?

Pa zakej nisi onda isao kupiti kavu u lidl, na popustu je i to dobrom.

Kavu ces barem piti, ali kladim se da nikada neces imati vise od 4GB iskoristena (iako ne znam s cime se u zivotu bavis), sto znaci da ce ti pola stajati bezveze sa strane, neiskoristeno.

Ne znam koje si kupio, ali pametnije bi ti bilo da si uzeo 4GB nekih brzih RAM-a, nego 8GB sporijih koje neces koristiti...

- Psiho246
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice