Pozdrav!
Moze li mi tko objasniti da li je bolje imati dual core procesor i radeon 4850 ili quad i 4670?
Pozdrav!
Moze li mi tko objasniti da li je bolje imati dual core procesor i radeon 4850 ili quad i 4670?
ja imam dual core i tu grafu.. i sve radi normalno.. vrti mi igrice bez problema
2.000 Posts! And counting...
dual e3300 ili e5500 a quad q8200 ili q8300
Pozdrav!
Ako ti komp služi za igranje, bolja je solucija dual + 4850. Ipak, generalno je bolje imati quada, posebice što uz njega možeš imati jaču karticu bez da bude bottleneck. Naravno tu ima izuzetaka, recimo i3 procesor koji je dualac, je često jači od nekih starijih quadova.
Kakve veze ima dual ili quad core sa grafičkom karticom?
Kakve veze ima dual ili quad core sa grafičkom karticom?
pa cpu je glavni nzm kako da ti objasnim cpu pokrece aplikaciju a graficka prati sta radi procesor
dual e3300 ili e5500 a quad q8200 ili q8300
Q8300 i GTX560 sasvim dosta danas.
Idi na quad jer je vrijeme već za zamjenu dualaca u igrama. A i u ostalim stvarima koje služi PC računalo danas sve više zamjenjuje dual core.
pa cpu je glavni nzm kako da ti objasnim cpu pokrece aplikaciju a graficka prati sta radi procesor
Grafička ne "prati" ništa, nego prikazuje sliku na monitoru te renda 3D prikaz, osim ako ga ne radiš softverski.
Uglavnom, čim više jezgri, tim bolje.
Da mogu (financijski), imao bih barem 16 jezgri :)