Dual ili quad core??

poruka: 9
|
čitano: 1.824
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dual ili quad core??

Pozdrav!

Moze li mi tko objasniti da li je bolje imati dual core procesor i radeon 4850 ili quad i 4670?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dual ili quad core??

ja imam dual core i tu grafu.. i sve radi normalno.. vrti mi igrice bez problema

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dual ili quad core??
Koji konkretno dual/quad?
2.000 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan

dual e3300 ili e5500 a quad q8200 ili q8300

16 godina
neaktivan
ati ruls kaže...

Pozdrav!

Moze li mi tko objasniti da li je bolje imati dual core procesor i radeon 4850 ili quad i 4670?

Ako ti komp služi za igranje, bolja je solucija dual + 4850. Ipak, generalno je bolje imati   quada, posebice što uz njega možeš imati jaču karticu bez da bude bottleneck. Naravno tu ima izuzetaka, recimo i3 procesor koji je dualac, je često jači od nekih starijih quadova.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
17 godina
Dual ili quad core??

Kakve veze ima dual ili quad core sa grafičkom karticom?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Kakve veze ima dual ili quad core sa grafičkom karticom?

pa cpu je glavni nzm kako da ti objasnim cpu pokrece aplikaciju a graficka prati sta radi procesor

17 godina
protjeran
ati ruls kaže...

dual e3300 ili e5500 a quad q8200 ili q8300

Q8300 i GTX560 sasvim dosta danas.{#} Idi na quad jer je vrijeme već za zamjenu dualaca u igrama. A i u ostalim stvarima koje služi PC računalo danas sve više zamjenjuje dual core.

i know i know a dirty word hello how low?
17 godina
ati ruls kaže...

pa cpu je glavni nzm kako da ti objasnim cpu pokrece aplikaciju a graficka prati sta radi procesor

Grafička ne "prati" ništa, nego prikazuje sliku na monitoru te renda 3D prikaz, osim ako ga ne radiš softverski.

Uglavnom, čim više jezgri, tim bolje.

Da mogu (financijski), imao bih barem 16 jezgri :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice