Dobar gaming pc zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dobar gaming pc

htjeo bi kupiti pc bez periferije (moze mis samo) koji ce bez problema vrtiti igre (high rezolucija) mislio sam dati oko 5k valjda je to dosta al neki kazu da za 7k kuna su dosta bolji i da se vise isplati i da je velika razlika pa me zanima dali je stvarno potrebno 7k za gamer pc ili je 5k dosta da se pokrecu igre bez problema (gledam ovu novu igru Tera sta izlazi durge god),COD,i tako te.

i gdje je najbolje naruciti links,adm?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dobar gaming pc
l0k1 kaže...

htjeo bi kupiti pc bez periferije (moze mis samo) koji ce bez problema vrtiti igre (high rezolucija) mislio sam dati oko 5k valjda je to dosta al neki kazu da za 7k kuna su dosta bolji i da se vise isplati i da je velika razlika pa me zanima dali je stvarno potrebno 7k za gamer pc ili je 5k dosta da se pokrecu igre bez problema (gledam ovu novu igru Tera sta izlazi durge god),COD,i tako te.

ADM,5k kuna ti je dosta ako ces na AMD,7k preporucam ako zelis Intel opciju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Imaš more ovakvih tema, i 5k je i više nego dovoljno da se igraš fino. Potraži malo po forumu teme sastavljanje konfiguracija i slično.

15 godina
neaktivan
Dobar gaming pc

znam vidio sam dosta tema samo me zanima dali je  5k dosta da nije to neka minimum konfiguracija da se igre fino igraju nego malo vise od min. ili treba dodati koju kunicu :D

i da gdje se isplati narucavat najvise links,adm ili nesto trece?

0 0 hvala 0
14 godina
l0k1 kaže...

znam vidio sam dosta tema samo me zanima dali je  5k dosta da nije to neka minimum konfiguracija da se igre fino igraju nego malo vise od min. ili treba dodati koju kunicu :D

i da gdje se isplati narucavat najvise links,adm ili nesto trece?

5k je dosta u ADM-U.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Dobar gaming pc

ADM,dostava i sklapanje su besplatni.Konfa kosta 5080 kuna i zvjerska je.Imas AM3+ maticnu spremnu za buldozere,8gb rama,odlicnu i ocabilnu graficku karticu,super disk,odlican proc koji ide na 4ghz sa ovim odlicnim coolerom,cijela konfa je super.

1 0 hvala 0
16 godina

l0k1 kaže...

Matična ploča Asrock 870 Extreme3 R2.0 - AM3+
Procesor sAM3 Phenom II X4 955
Optički uređaj Samsung SH-S222AB SATA Bulk Crni
Memorija DDR3 1333MHz 4GB, 2x2GB, Kingmax
Kućište Thermaltake V4 Black Edition
HDD SATA II 500 GB SAMSUNG SpinPoint F3
Hladnjak Spire TherMax II
Napajanje 500W OCZ PSU StealthXStream 2    
Grafička kartica MSI GTX560Ti Hawk, TwinFrozr III

4.782,60 kn Protis

za manje od 5k imas odlicnu AM3+ maticnu,vrhunsku grafu,kvalitetno napajanje i cooler za proc....

Matična ploča Asrock 870 Extreme3 R2.0 - AM3+
Procesor sAM3 Phenom II X4 955
Optički uređaj Samsung SH-S222AB SATA Bulk Crni
Memorija DDR3 1333MHz 4GB, 2x2GB, Kingmax
Kućište Thermaltake V4 Black Edition
HDD SATA II 500 GB SAMSUNG SpinPoint F3
Hladnjak Spire TherMax II
Napajanje 500W OCZ PSU StealthXStream 2    
MSI R6850, Cyclone, 1GB, DVI, HDMI, OC, Shiel
MSI R6850, Cyclone, 1GB, DVI, HDMI, OC, Shiel
Napajanje 600W OCZ PSU StealthXStream 2
Ventilator 120mm Spire 120x120x25
Ventilator 120mm Spire 120x120x25

5.705,13 kn

Za 5700kn konfiguracija sa dvije 6850 OC koje su jace i od GTX580,jace napajanje i dodatni ventilatori za bolje hladjenje.od ovoga ti ne treba bolje za igranje svih igara na high detaljima....

za 7k se ipak ide na Intela....bar zasad {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice