Adm shop zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
adm shop

Slozio sam konfu u Linksu jer znam da je oni mogu sloziti i staviti windowse. Međutim u ADM-u sam vidio da su puno povoljnije cijene i imaju vecu ponudu. Zanima me mogu li mi u ADM-u sastaviti konfu i staviti moje windowse?  I jos jedno pitanje, je li ADM trgovina kao diskont24 da se narucuje purem weba ili se moze doci kod njih, naruciti, platiti gotovinom i da se proizvode dobije odmah ili u roku 24 sata?  Molim dajte svoje odgovore jer mi je to vrlo vazno buduci da jos nisam siguran gdje da kupim komp.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adm shop

Mogi ti u ADM-u sastaviti sve i stavit wondowse. Isto možeš naručiti preko weba ili platiti kod njih. Za proizvode ih moraš nazvat i pitat ih imaju li raspoloživo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 19:10 (gamer1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adm shop

U ADM-u možeš kupovati kao i u običnim trgovinima. Ako sam sastavljaš računalo, robu možeš platiti kod njih u trgovini i odmah je preuzeti. Sve stvari koje se nalaze na njihovim internetskim stranicama, a koje sam ja kupovao, imali su raspoložive u trgovini, jedino sam jedanput matičnu ploču čekao do sutra ujutro, jer je bila rasprodana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: adm shop

Mogu ti složiti konfu, besplatno ako cijelu kupuješ kod njih. Možeš normalno doći tamo i platiti, možeš i preko interneta... Sve što imaju u cjeniku, u pravilu imaju i na lageru. Ako nešto nemaju na lageru, miču to i sa cijenika...

Definitivno su puno jeftiniji nego Links, a imaju dobru uslugu...

17 godina
Adm shop

Ala koje cijene u ADM-u veselim se pojeftinjenju kartice pogotovo ove

XFX HD4890 1GB DDR5 875MHz HAWX XXX X-pack, Dual DVI, HDTV out

Ak sam mogo od 3 mjeseca čekat da kupim novi komp mogu jos malo da uberem bolju konfiguraciju

AMD FTW

EDIT: samo se nadam da nije opet neki bug sa cijenama :P

NLO - neidentificirani leteći objekt
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 21:03 (legend).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Adm shop

Hvala svima na odgovorima, vjerojatno ću kod njih uzet konfu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice