Slozio sam konfu u Linksu jer znam da je oni mogu sloziti i staviti windowse. Međutim u ADM-u sam vidio da su puno povoljnije cijene i imaju vecu ponudu. Zanima me mogu li mi u ADM-u sastaviti konfu i staviti moje windowse? I jos jedno pitanje, je li ADM trgovina kao diskont24 da se narucuje purem weba ili se moze doci kod njih, naruciti, platiti gotovinom i da se proizvode dobije odmah ili u roku 24 sata? Molim dajte svoje odgovore jer mi je to vrlo vazno buduci da jos nisam siguran gdje da kupim komp.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogi ti u ADM-u sastaviti sve i stavit wondowse. Isto možeš naručiti preko weba ili platiti kod njih. Za proizvode ih moraš nazvat i pitat ih imaju li raspoloživo.
U ADM-u možeš kupovati kao i u običnim trgovinima. Ako sam sastavljaš računalo, robu možeš platiti kod njih u trgovini i odmah je preuzeti. Sve stvari koje se nalaze na njihovim internetskim stranicama, a koje sam ja kupovao, imali su raspoložive u trgovini, jedino sam jedanput matičnu ploču čekao do sutra ujutro, jer je bila rasprodana.
Mogu ti složiti konfu, besplatno ako cijelu kupuješ kod njih. Možeš normalno doći tamo i platiti, možeš i preko interneta... Sve što imaju u cjeniku, u pravilu imaju i na lageru. Ako nešto nemaju na lageru, miču to i sa cijenika...
Definitivno su puno jeftiniji nego Links, a imaju dobru uslugu...
Ala koje cijene u ADM-u veselim se pojeftinjenju kartice pogotovo ove
XFX HD4890 1GB DDR5 875MHz HAWX XXX X-pack, Dual DVI, HDTV out
Ak sam mogo od 3 mjeseca čekat da kupim novi komp mogu jos malo da uberem bolju konfiguraciju
AMD FTW
EDIT: samo se nadam da nije opet neki bug sa cijenama :P
Hvala svima na odgovorima, vjerojatno ću kod njih uzet konfu.