Studiranje i tulumi

poruka: 43
|
čitano: 5.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Studiranje i tulumi

Znači, nije obavezno.

Svejedno ću ja ovo ljeto raditi k'o konj, samo da zaradim pare za nekakav laptop. To mi je želja od kad znam za sebe, imati svoj laptop, a nikako da novce skupim za njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 17:08 (betmen).
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

Znači, nije obavezno.

Svejedno ću ja ovo ljeto raditi k'o konj, samo da zaradim pare za nekakav laptop. To mi je želja od kad znam za sebe, imati svoj laptop, a nikako da novce skupim za njega.

Metlice, soja, konobarenje, nešto od toga... mozes pristojne laptope vec za 4k kuna naci... I ne... nije obvezno imati... studomatu imas pristup na kompovima faxa, sve ostalo dobro dodje lap, ali stvarno nije potreban...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
pa ko sto sam reko, ne znam jel obavezno il nije. kako koji faks
koji planiras upisat?
Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
Planiram nešto informatičko, ali još sam daleko od definitivne odluke.
17 godina
neaktivan
Kako god bilo dexteru, sretno ti bilo :)

Pazi samo da upises nesto sto ces zeljeti raditi (ja sam upisao a i zavrsit cu medicinu ali nikad necu to raditi... tako da je to jednostavno bacanje resursa s moje strane bilo)
16 godina
neaktivan
Hehe, hvala! :)

Samo me zanima, zašto si još na tom faksu ako baš nikad ne želiš to raditi?
17 godina
neaktivan
betmen kaže...
Hehe, hvala! :)

Samo me zanima, zašto si još na tom faksu ako baš nikad ne želiš to raditi?

Zato sto je poprilicno glupo da prekinem kad sam na cetvrtoj godini, 2 godine od kraja... pa zasto ne zavrsiti...

Inace uz studiranje i radim u IT branši... koja me uvijek zanimala, isao sam na drzavna natjecanja iz info u srednjoj... ali... matematika mi je relativno slabija strana (za razliku od kemije i bio gdje sam isto isao na najtecanja)...

Pa eto... i tako ti je to... zivot je nekada cudan :)

17 godina
neaktivan
Studiranje i tulumi

Mogao si na farmaciju, lijepo zanimanje =)

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ma... necu ti reci sto mislim o medicini kao zanimanju... a farmaceut mi isto tako nije baš drago (recimo da se totalno protivim terapiji s puno lijekova koje daju danasnji doktori...)

Glavno... dobro je na kraju i ispalo ovako... zavrsim i gotovo...

Sve ostalo mogu raditi i bez faxa :)

17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
AA-d00d kaže...

Ma... necu ti reci sto mislim o medicini kao zanimanju... a farmaceut mi isto tako nije baš drago (recimo da se totalno protivim terapiji s puno lijekova koje daju danasnji doktori...)

Glavno... dobro je na kraju i ispalo ovako... zavrsim i gotovo...

Sve ostalo mogu raditi i bez faxa :)

Farmaceuti u ljekarnama su u biti samo posrednici (ali slazem se, to ih ne opravdava, oprosti mi majko, morao sam to reci! :D)

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
16 godina
neaktivan
Studiranje i tulumi

'Što će ti ikakav faks, kad imaš 3 zvjezdice na Bug Forumu Smijeh' ™

Ja bi možda i odustao od tog faksa, iskoristio te dvije godine za dodatno usavršavanje. Ali hvala bogu, mene se ne pita ništa :)

15 godina
neaktivan
damircazin kaže...

kakva je svrha fakultet ako covjek poludi od ucenja ?
Mora se i covjek malo provesti da dobie energiju za fakultet

onda faks nije za njega. neka upise višu i mir. naše školstvo ovak ionak ne primjenjuje bolonju kompletno vec onak kak pojedinim skolama paše. stoga viša i dalje postoji. 2+1 pa bude imao vremena za sve. sumnjam da osoba koja trazi tulume i izlaske moze se natjerat da cijele dane sjedi i uci. a s obzirom d anamjerava upisati pravni sto se tice tulumarenja ako misli proc prvi semestar tulumarit ce tek nakon 8 mjeseca. mislim da je time i sve receno.

ili najbolje nek se hladi jendu godinu i proba naci posao jer je ocito da on sam ne zna sto voli i cime se zeli baviti jos, s obzirom da razmislja o tulumima na faksu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 2:29 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
Don Salvatore kaže...
fraxon kaže...

kolike su šanse da svi idete na fer jer ipak najveći životni događaj ferovca je tulum na virtual life

Tipični balavi klinac koji nema pojma o ničemu. Tek toliko da se naruga nečemu što ne razumije.

Dečec, kad se bude trebalo zabaviti budeš i ti došao do FERa u KSET ;)

ovisi. recimo jednom bio i vise nikad nisam. da li to znaci ako je nekom to dobro treba biti i drugima?! ne. meni je vise na selendru sve vuklo a pojam zabave mi ima sasvim drugo znacenje od onoga sto vidjeh od ferovaca. tak da... ne bih ja fer i kset bas toliko preuvelicavao i dizao u nebesa. ali se slazem u jednom, da mali nije bio ni vidio a vec ima stav, sto je stvar predrasude.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice