Pazite se novih kontakta na msn-u!

poruka: 14
|
čitano: 3.866
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Danas me dodao neki novi kontakt na msn-u. Zapravo je inteligentni robot, koji želi vaše podatke o vama,vašoj kartici ili slično. Započne priču, da li me želiš vidjeti preko webcam-a, ako klikneš na ponuđeni link, ide na stranicu, www.mywebcamcrush.com, koja je svakako na WOT-u u crvenom.

Stoga se pazite krađe identiteta, kartica i spyware-a.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 13:07 (Smooth Operator).
16 godina
neaktivan
RE: Pazite se novih kontakta na msn-u!
Smooth Operator kaže...

Danas me dodao neki novi kontakt na msn-u. Zapravo je inteligentni robot, koji želi vaše podatke o vama,vašoj kartici ili slično. Započne priču, da li me želiš vidjeti preko webcam-a, ako klikneš na ponuđeni link, ide na stranicu, www.mywebcamcrush.com, koja je svakako na WOT-u u crvenom.

kako se zove(mail???)

17 godina

Meni svakodnevno dolaze ponude na msn, ja to redovno odbijma, pogotovo ako mi se ne predstavi i svakoga stavim da me uznemirava. Jer vecina je stranih imena.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Neznam sad točno,jer sam ga blokao, ali mislim nekako yanfranchelisius24@hotmail.com

Najprije ti se javi, kaže da je došla s posla, kako ti želi nešto pokazati, ali trebaš  ostaviti kartične podatke, da utvrde, imaš li 18god.

Istina da i dosad iskaču neki linkovi, ali ovo je prvi put da je pričao sam mnom nepoznati kontakt. Nešto kao onaj iGod, samo što te želi navesti na onaj link.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 13:20 (Smooth Operator).
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

..da nažalost danas ima svega i svačega!

I meni je preko msn-a dolazolo svega i svačega ali kad sam pojedine osobe blokirao i obrisao više mi ne dolazi!

Shvatio sam da su njihova računala zaražena te se žele preko msn-a širiti dalje ja to blokiram i nikoga ne prihvačam kao prijetalja ako ga neznam!

Treba uvijek biti oprezan!Viče

17 godina
neaktivan

Mislim da danas  stvarno nije potrebno isticati te spamerske maliove pogotovao kad lijepo piše da daš podatke o kartici.

Ako nisi dovoljno inteligentan da zaključiš da je to prevara onda si i zaslužio da ti pokrade bankovni račun, uništi računalo i zapali kuću (šala za zadnje dvije stavke)

Što bi sad trebali za svaki spam otvarati posebnu temu na forumu pa eto ja na svom mailu imam oko 2500 poruka da dam podatke o kartici za povečavanje penisa.

I ne spamam forum s ovim idiotizmima

15 godina
protjeran

Istina ako nisi dovoljno pametan da ne dajes pinove ljudima koje ne poznajes onda nisi za drugo nego da te se pokrade.

17 godina
neaktivan

Vidi, nije kao dosadašnji spamovi. Jednostavno, doda te novi kontakt, i počne priču s tobom. Čak ti i na pitanja odgovara. E to je prijatelju novo!

17 godina
neaktivan

Samo bi upozorio korisnike STEAM-a, pošto ulazi u sličnu domenu-> u zadnje vrijeme me zovu u chat korisnici koji nude besplatne STEAM igre na nekom link-u. Nemojte nasjedati jer STEAM nikada nije dijelio besplatne igre. Riječ je o krađi account-a. ;)

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Vidi, nije kao dosadašnji spamovi. Jednostavno, doda te novi kontakt, i počne priču s tobom. Čak ti i na pitanja odgovara. E to je prijatelju novo!

Svejedno necu mu sigurno pin ili nesto slicno rec,pa sta ti je...

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Smooth Operator kaže...

Ne ali bi mogao nakon otvaranja, otvoriti novu temu: Pomoć! Virusi na kompu!

Nije samo strah od krađe kartice.

15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...
RoTT kaže...
Smooth Operator kaže...

Ne ali bi mogao nakon otvaranja, otvoriti novu temu: Pomoć! Virusi na kompu!

Nije samo strah od krađe kartice.

Najbolje je nikog ne dodavati koga ne poznajes ili prihvacati i sve rjeseno.

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Pa mogu pricat sa Bakom prek Msn-a nebi joj dal karticu a kamo li nekom tam kaj tvrdi da smo na moru bili zajedno ???? to je za neke bootove jbt trebas sam malo razmisljat........

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Pa mogu pricat sa Bakom prek Msn-a nebi joj dal karticu a kamo li nekom tam kaj tvrdi da smo na moru bili zajedno ???? to je za neke bootove jbt trebas sam malo razmisljat........

E vidiš, toga se nisam sjetio. Hvala!

Kako sva djeca na ovom forumu su pametna!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 7:34 (Smooth Operator).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice