Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.314.134
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

Nemojte me odmah svi napast ali ja preporučam norton internet securitiy 2008  uzima puno  resursa li nema toga što če prč kroz njega dok ste na internetu

16 godina
protjeran

BitDefender Game Safe. Koristim vec neko vrijeme i jako sam zadovoljan. 130 kn. ;)

16 godina
neaktivan

Ja sam do prije neki dan koristio AVG ali zbog tehničkih problema (rušili su mi se Windowsi) sam instalirao avast! i radi odlično. Preporučujem oba, jer čini se da AVG radi probleme samo na mojem računalu.

16 godina
neaktivan

Po meni sigurno Avira (ona besplatna), štiti od svakakvog smeća i ako se bilo što nađe na kompu, odmah to izbaci........Jedina stvar koja  mi nije dobra kod avire je da ima dosta lažnih detekcija....

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan

Ja koristim avast i nije me nikad iznevjerio

asi
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
asi kaže...

kako to znaš? možda upravo sad imaš cijelu četu gamadi na pc-u, ali ne znaš da ih zapravo imaš jer ih avast ne detektira. avira rulzz Belji se

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
asi kaže...

kako to znaš? možda upravo sad imaš cijelu četu gamadi na pc-u, ali ne znaš da ih zapravo imaš jer ih avast ne detektira. avira rulzz Belji se

potpisujem.....avira je najbolji antivirusni program tj jedan od boljih ispred njih je NOD32 i Kaspersky i BitDefender koji su stvarno fenomenalni antivirusi a pored avire je jos i avg

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
jurluk kaže...
asi kaže...

potpisujem.....avira je najbolji antivirusni program tj jedan od boljih ispred njih je NOD32 i Kaspersky i BitDefender koji su stvarno fenomenalni antivirusi a pored avire je jos i avg

e sad si s ovime totalka us*o

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Razer Mamba kaže...
jurluk kaže...
asi kaže...

e sad si s ovime totalka us*o

Belji sepa nije los antivirus dosta ga ljudi hvale i ja sam ga koristio nije los ..... hehe sad sam jos vise us*o ... Smijeh

16 godina
neaktivan

svi imaju nekakve gluposti s tim antivirusima jedino meni avg radi dosta dobro nemam nikakvih problema nerusim win i po 6mjeseci neznam ja bih svima preporucio avg 8.5 ima ga na mininovoa.org s cracom i cd key cak mu i update radi i sve lampice svijetle zeleno usput kupio sam bolji procesor sad tera bez beda

16 godina

Koristim Avast i nije bilo većih problema, smo mu je u besplatnoj verziji spor scan, ostalo sve štima

17 godina
protjeran

Evo mene, koristim triale, "proizvoljni tester"; sa ESET Smart security, na Kaspersky Internet Security pa evo i na BitDefender Total Security 2010 Beta 2. Evo i par screenshotova dolje. Instalirao sam ga jučer nevečer, napravio par skeniranja. Brz je, ima dobru detekciju koliko se ja razumijem u to, registry cleaner, disk defragmenter, duplicate files, firewall, antispam, i još više. Brz je program, dobro ja imam 4GB RAM memorije, ali eto, samo je težak nekih 125MB? Ima se za prijaviti na bitdefender.comu za beta testing. Toplo preporučam.

Main interface Main interface
Update i scan opcije Update i scan opcije
Advanced settings Advanced settings
Scan screen je isti kao u 2009 Scan screen je isti kao u 2009
They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
neaktivan

Koristim avira antivir premium sa piratskim ključim i stvarno je vrijedna zlata, ali ipak svaki tjedan skeniram komp i sa "DR.Web Cure it" koji je najbolji AV alat protiv root-kitova i raznih drugih manje pozantih gamadi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 10:03 (Arxi).
16 godina
neaktivan

definitivno avira. Jednostavan, besplatan i radi svoj posao dobro. Koristio sam nod 32. Loš je za početnike jer ga treba dobro podesiti da ne bi propuštao ništa a to jedan početnik ne zna kako.

magog
16 godina
protjeran
magog kaže...

definitivno avira. Jednostavan, besplatan i radi svoj posao dobro. Koristio sam nod 32. Loš je za početnike jer ga treba dobro podesiti da ne bi propuštao ništa a to jedan početnik ne zna kako.

dobro si rekao magog to je problem kod antivirusnih programa bilo kojih treba ih podesiti

da ništa ne propuštaju ljudi instaliraju antivirusnu i onda misle to je to nije to baš tako

kako neki misleCool

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
16 godina
neaktivan

McAfee Total Protection2009

Mislim da su Norton i.s.2009,   Kaspersky i.s.2009  i   Mcafee i.s.2009 u istoj liniji, dosta imaju slicnih stvari,malo su tezi kad je u pitanju ram, ali efikasni.

Mcafee zadovoljava osnovne uslove: Nije bilo propusta na testu sa zarazenim CD-om,dobra detekcija,dobro kontrolise firewall,update svakih 4 sata, dobra mu je konfiguracija.

Nebi se peporucila instalacija mcafee kod komp. sa ram-om ispod 250, usporava rad.

blue sky
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

koristim NOD32 jer mi najmanje opterećuje komp, a meni je to jako važno, jer se bavim obradom videa, zvučnim efektima etc. etc. etc.

16 godina
neaktivan

evo   tebi ubuntu:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Linux_computer_viruses_and_worms

blue sky
16 godina
neaktivan

Avast kao antivirus i nije toliko dobar koliko ima bolji od njega ,npr Avira ,Kayspersky , Nod32 zna ponekad obrisati sam sistematske datoteke,Avg isto spada kao jedan od najboljih antivirusa!!

16 godina
neaktivan

Najbolja ti je Avira ,sama vrši update te nudi dobru zaštitu,u Bug 195 bili su antivirusni programi Avira i Kaspersky su se pokazali najboljima prema Bug preporuci!!!

16 godina
neaktivan

Pa mislim da najbolji antivirus ne postoji moj savjet je da se koriste više njih inače dok sam bio na last xp-u koristio sam Norman i stvarno je dobar sad sam na 7 i koristim avast sasvim solidan antivirus a što je i najbolje besplatan je

16 godina
neaktivan

Nod 32 ali ja koristim avast. I dosta je dobar .

asi
17 godina
neaktivan

Još uvijek Sophos.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

avira + comodo + avg link skener sve free samo je problem što mi sve hackove prepoznaju kao viruse nemoš igrat cod 4 na miru od njih ali ipak je sigurnost sigurnost

17 godina

Ja imam malo rama i hoču ga iskoristit na najbolji moguči način. Koristim Eset Smart Seciurity ali može i NOD 32.

16 godina
neaktivan

NOD 32

petar
17 godina
neaktivan

avast...

16 godina
odjavljen

Ja sam na avastu. Besplatan je, a ako bih placao uzeo bi nod.

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ja sam na avastu. Besplatan je, a ako bih placao uzeo bi nod.

pa imaš besplatni nod. (doduše to je ilegalno ali ipak je besplatno a izvrsno....)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice