Nemojte me odmah svi napast ali ja preporučam norton internet securitiy 2008 uzima puno resursa li nema toga što če prč kroz njega dok ste na internetu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BitDefender Game Safe. Koristim vec neko vrijeme i jako sam zadovoljan. 130 kn. ;)
Ja sam do prije neki dan koristio AVG ali zbog tehničkih problema (rušili su mi se Windowsi) sam instalirao avast! i radi odlično. Preporučujem oba, jer čini se da AVG radi probleme samo na mojem računalu.
Po meni sigurno Avira (ona besplatna), štiti od svakakvog smeća i ako se bilo što nađe na kompu, odmah to izbaci........Jedina stvar koja mi nije dobra kod avire je da ima dosta lažnih detekcija....
Ja koristim avast i nije me nikad iznevjerio
kako to znaš? možda upravo sad imaš cijelu četu gamadi na pc-u, ali ne znaš da ih zapravo imaš jer ih avast ne detektira. avira rulzz
kako to znaš? možda upravo sad imaš cijelu četu gamadi na pc-u, ali ne znaš da ih zapravo imaš jer ih avast ne detektira. avira rulzz
potpisujem.....avira je najbolji antivirusni program tj jedan od boljih ispred njih je NOD32 i Kaspersky i BitDefender koji su stvarno fenomenalni antivirusi a pored avire je jos i avg
potpisujem.....avira je najbolji antivirusni program tj jedan od boljih ispred njih je NOD32 i Kaspersky i BitDefender koji su stvarno fenomenalni antivirusi a pored avire je jos i avg
e sad si s ovime totalka us*o
e sad si s ovime totalka us*o
pa nije los antivirus dosta ga ljudi hvale i ja sam ga koristio nije los ..... hehe sad sam jos vise us*o ...
svi imaju nekakve gluposti s tim antivirusima jedino meni avg radi dosta dobro nemam nikakvih problema nerusim win i po 6mjeseci neznam ja bih svima preporucio avg 8.5 ima ga na mininovoa.org s cracom i cd key cak mu i update radi i sve lampice svijetle zeleno usput kupio sam bolji procesor sad tera bez beda
Koristim Avast i nije bilo većih problema, smo mu je u besplatnoj verziji spor scan, ostalo sve štima
Evo mene, koristim triale, "proizvoljni tester"; sa ESET Smart security, na Kaspersky Internet Security pa evo i na BitDefender Total Security 2010 Beta 2. Evo i par screenshotova dolje. Instalirao sam ga jučer nevečer, napravio par skeniranja. Brz je, ima dobru detekciju koliko se ja razumijem u to, registry cleaner, disk defragmenter, duplicate files, firewall, antispam, i još više. Brz je program, dobro ja imam 4GB RAM memorije, ali eto, samo je težak nekih 125MB? Ima se za prijaviti na bitdefender.comu za beta testing. Toplo preporučam.
Koristim avira antivir premium sa piratskim ključim i stvarno je vrijedna zlata, ali ipak svaki tjedan skeniram komp i sa "DR.Web Cure it" koji je najbolji AV alat protiv root-kitova i raznih drugih manje pozantih gamadi.
definitivno avira. Jednostavan, besplatan i radi svoj posao dobro. Koristio sam nod 32. Loš je za početnike jer ga treba dobro podesiti da ne bi propuštao ništa a to jedan početnik ne zna kako.
definitivno avira. Jednostavan, besplatan i radi svoj posao dobro. Koristio sam nod 32. Loš je za početnike jer ga treba dobro podesiti da ne bi propuštao ništa a to jedan početnik ne zna kako.
dobro si rekao magog to je problem kod antivirusnih programa bilo kojih treba ih podesiti
da ništa ne propuštaju ljudi instaliraju antivirusnu i onda misle to je to nije to baš tako
kako neki misle
McAfee Total Protection2009
Mislim da su Norton i.s.2009, Kaspersky i.s.2009 i Mcafee i.s.2009 u istoj liniji, dosta imaju slicnih stvari,malo su tezi kad je u pitanju ram, ali efikasni.
Mcafee zadovoljava osnovne uslove: Nije bilo propusta na testu sa zarazenim CD-om,dobra detekcija,dobro kontrolise firewall,update svakih 4 sata, dobra mu je konfiguracija.
Nebi se peporucila instalacija mcafee kod komp. sa ram-om ispod 250, usporava rad.
koristim NOD32 jer mi najmanje opterećuje komp, a meni je to jako važno, jer se bavim obradom videa, zvučnim efektima etc. etc. etc.
Avast kao antivirus i nije toliko dobar koliko ima bolji od njega ,npr Avira ,Kayspersky , Nod32 zna ponekad obrisati sam sistematske datoteke,Avg isto spada kao jedan od najboljih antivirusa!!
Najbolja ti je Avira ,sama vrši update te nudi dobru zaštitu,u Bug 195 bili su antivirusni programi Avira i Kaspersky su se pokazali najboljima prema Bug preporuci!!!
Pa mislim da najbolji antivirus ne postoji moj savjet je da se koriste više njih inače dok sam bio na last xp-u koristio sam Norman i stvarno je dobar sad sam na 7 i koristim avast sasvim solidan antivirus a što je i najbolje besplatan je
Nod 32 ali ja koristim avast. I dosta je dobar .
Još uvijek Sophos.
avira + comodo + avg link skener sve free samo je problem što mi sve hackove prepoznaju kao viruse nemoš igrat cod 4 na miru od njih ali ipak je sigurnost sigurnost
Ja imam malo rama i hoču ga iskoristit na najbolji moguči način. Koristim Eset Smart Seciurity ali može i NOD 32.
NOD 32
avast...
Ja sam na avastu. Besplatan je, a ako bih placao uzeo bi nod.
Ja sam na avastu. Besplatan je, a ako bih placao uzeo bi nod.
pa imaš besplatni nod. (doduše to je ilegalno ali ipak je besplatno a izvrsno....)