koji je dobar antivirus:
1.avast
2.avira
3.avg
4.eset nod32
koji je dobar antivirus:
1.avast
2.avira
3.avg
4.eset nod32
avira od besplatnih, nod vjerovatno misliš skinit crackirani a ne isplati ti se j*bat oko toga kad je aviar odlična i besplatna
Ja koristim Avast, meni je odlican, ima ove web, mail guardove, nije naporan, updatea se na regularnoj bazi, nikada nisam nikakav virus imao.... Uz to pregledam 1 tjedno sa MalwareBytesom i SASom i sve ok :)
koji mi onda preporučujete da stavim
Ja ti preporucujem Avast, iako sam i prije imao Avire koja je bez problema radila, jedino mi se nije svidalo sucelje pa sam zato promijenio...
Stavi Aviru, odlicna je, neces se pokajat, all neces i ako stavis Avast :)
dali je dobar avast free antivirus 2011 http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free
dali je dobar avast free antivirus 2011 http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free
mislis Avg free 2011 !!
Neznam kakav je on, googlaj malo, gledaj kake rezultate i statistike pa vidi .
To ti je AVG, ovo je Avast
http://www.avast.com/free-antivirus-download
Svaki ti je dobar, ako koristis mozak...
da on je freed edition 2011
da ja sam pita za avg a ne za avast
avira ili avg koji je sad bolji
na kompu imam avg, sve uredno obavlja, redoviti update, nikakvih problema, nećeš pogriješiti s njim
no ne treba bacit ni ove druge antivirusne programe, koristio sam i aviru, stvarno odlican antivirus
sad koji je tu bolji, nema tu neke velike razlike, obadva sam koristio tako da je to moje mišljenje, dobra razina detekcija i zaštita je jako dobra za free pakete, (uvijek sam dobio obavijest o virusu), a sad ako si ti čest gost sumnjivih stranica to sve ovisi o tebi
Od besplatnih još imaš i Panda Cloud, Immunet, Comodo....
Ako koristis windows 7 najbolje ti je rjesenje " Microsoft Security Essentials " , najmanje resursa zauzima ,neprimjetan u radu ,jednom rijeci extra antivirus !
Ako koristis windows 7 najbolje ti je rjesenje " Microsoft Security Essentials " , najmanje resursa zauzima ,neprimjetan u radu ,jednom rijeci extra antivirus !
Jel tebi redovno updejta?...
Microsoft Security Essentials definitivno. Prije sam koristio AVG i nikako nije mogao ukloniti sve viruse tj oni su se vraćali otkad sam instalirao MSE nemam tih problema.Što se mene tiče redovno se update-a, ujutro i navečer. Uz velike preporuke MSE.
Koji Vam je najbolji antivirusni software?
0 | AVG Antivirus Free Edition |
---|---|
13 | avast! Home Edition |
5 | AntiVir® Personal |
6 | Microsoft Security Essentials |
Imamo ultimativnu temu za ovo. Zove se Ultimativna antivirus tema - P&O
Nema smisla duplirati rasprave o tome sto je bolje.
ja koristim avast i zadovoljan sam. idem s njim svugdje gdje wot pokazuje crveno i nikad nisam ništa pokupio otkako ga imam na 7 dakle oko godinu dana.
prije surfanja samo ga ručno updateam za svaki slučaj i surfam s chrome koji ima sandbox, protekcija ok.
Microsoft Security Essentials definitivno. Prije sam koristio AVG i nikako nije mogao ukloniti sve viruse tj oni su se vraćali otkad sam instalirao MSE nemam tih problema.Što se mene tiče redovno se update-a, ujutro i navečer. Uz velike preporuke MSE.
Koji Vam je najbolji antivirusni software?
Mala ispravka....avast! Home Edition je bilo ime serije 4.x, a od verzije 5.x nadalje se zove avast! Free Antivirus.
pozdrav svima:) da neotvaram novu temu imam nod 32 al mi kiksao pokupio virus bez da sam što preuzeo ili kliknuo, otvorio stranicu o raspravi kako ovi iz ziynge kradu žetone(poker) ma niti 10sekundi i več mi sav sistem srušio ggg.Ni jedan program se nepokreće ni sistem restore ništa čak ni u save modu ništa čak se itamo pokrenuo taj virus koji nekog vraga skenira i tuli ko blesavi uglavnom zove se personal shild pro v 1,0 unatoć naporu od 6 sati uspio nać u kojem se folderu nalazi i izbrisao.Nisam na ti sa konpom i nerazumijem se puno,i izbrisao neki fail možda sistem 32 pa mi sad ne otvara neke glavne programe.Neki eror se javlja sistemski a nod sam pokrenuo i oko je bilo crveno i piše disebeld antivirus i ostalo a pod opcije enebeld ???neznam što da učinim pomozite :)format-c???
Dakle kolko do sad piše avast! Home Edition do sad je najbolji...Još jedno pitanje dal mogu dva programa biti jedan za anti virus a drugi za anti spyware ??
hvala
probaj ovo skinut i pokrenut u save mode with networking ako nejde drugačije
ili ovaj program ,drži tipku ctrl i probaj ga pokrenut
probaj ovo skinut i pokrenut u save mode with networking ako nejde drugačije
ili ovaj program ,drži tipku ctrl i probaj ga pokrenut
hvala hvala hoču al skinut ču ga na usb može i tako? jer sad koristim drugi konp,jer na ovom koji je bio zaražen nemogu na internet bojim se da mi usb-a neče prepoznat jer neta imam preko njega sa ruterom povezanog air liave ne šljaka idem skinut da vidim:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hu ništa ovog prvog nemogu pokrenut jer se želi konektati a meni ne radi konekcija sistem eror gg a ovaj drugi je super sat i pol skenirao i našao 10 komada ljepo to ja izbrisao restartam konp sken i opet ti isti gore gggg i i sve one ikone (programi)na podlogi i u startu koje nisam mogao pokrenuti sve su se promjenile izgledaju ko exe fail. izgleda da još hara na mom konpu nešto jer sam otvorio unistaler pro 10 pod start up menue vidio opet onog istog vraga kojeg sam obriso (k1bjhu2i.pspro) da se opet pokrenuou sranje(:
možeš obadva programa kopirat na stick
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx?page=428&jumpto=2035540&sort=asc&view=flat
To ti je AVG, ovo je Avast
http://www.avast.com/free-antivirus-download
Svaki ti je dobar, ako koristis mozak...
ne treba ti mozak kad imaš avast i chrome (ima ugrađen sandbox). da koristim mozak ne smio na 50% stranica na koje idem a wot ih označava kao zaražene i neprimjerne (crveno). MBAM koristim za povremeni scan. kako sam stavio 7 prije godinu dana s kombinacijom iz prve rečenice nema zaraze kolko god se wot crvenio slobodno idi.
Onda uopšte nevidim svrhu wot-a da ga imaš a otvaraš sve stranice sa upozorenjem.Makni ga kad ti ničemu ne služi.