Koji antiviurs

poruka: 43
|
čitano: 12.442
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Koji antiviurs

koji je dobar antivirus:

1.avast

2.avira

3.avg

4.eset nod32

Josip1811Matković
16 godina
neaktivan
Koji antiviurs

avira od besplatnih, nod vjerovatno misliš skinit crackirani a ne isplati ti se j*bat oko toga  kad je aviar odlična i besplatna

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Ja koristim Avast, meni je odlican, ima ove web, mail guardove, nije naporan, updatea se na regularnoj bazi, nikada nisam nikakav virus imao.... Uz to pregledam 1 tjedno sa MalwareBytesom i SASom i sve ok :)

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
protjeran
Koji antiviurs

koji mi onda preporučujete da stavim

Josip1811Matković
15 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Ja ti preporucujem Avast, iako sam i prije imao Avire koja je bez problema radila, jedino mi se nije svidalo sucelje pa sam zato promijenio...

15 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Stavi Aviru, odlicna je, neces se pokajat, all neces i ako stavis Avast :)

dzix
15 godina
protjeran
Koji antiviurs

dali je dobar avast free antivirus 2011 http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free

Josip1811Matković
15 godina
neaktivan
Re: Koji antiviurs
Josip1811Matković kaže...

dali je dobar avast free antivirus 2011 http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free

mislis Avg free 2011 !!

Neznam kakav je on, googlaj malo, gledaj kake rezultate i statistike pa vidi .

dzix
15 godina
neaktivan
Koji antiviurs

To ti je AVG, ovo je Avast

http://www.avast.com/free-antivirus-download

Svaki ti je dobar, ako koristis mozak...

15 godina
protjeran
Koji antiviurs

da on je freed edition 2011

Josip1811Matković
15 godina
protjeran
Koji antiviurs

da ja sam pita za avg a ne za avast

Josip1811Matković
15 godina
protjeran
Koji antiviurs

avira ili avg koji je sad bolji

Josip1811Matković
15 godina
Koji antiviurs

na kompu imam avg, sve uredno obavlja, redoviti update, nikakvih problema, nećeš pogriješiti s njim

no ne treba bacit ni ove druge antivirusne programe, koristio sam i aviru, stvarno odlican antivirus

sad koji je tu bolji, nema tu neke velike razlike, obadva sam koristio tako da je to moje mišljenje, dobra razina detekcija i zaštita je jako dobra za free pakete, (uvijek sam dobio obavijest o virusu), a sad ako si ti čest gost sumnjivih stranica to sve ovisi o tebi

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 14:21 (fighterZu).
16 godina
neaktivan

Od besplatnih još imaš i Panda Cloud, Immunet, Comodo....

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
15 godina
Koji antiviurs

@ Josip

BE HAPPY xD : )
14 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Ako koristis windows 7 najbolje ti je rjesenje " Microsoft Security Essentials " , najmanje resursa zauzima ,neprimjetan u radu ,jednom rijeci extra antivirus !

15 godina
neaktivan
svire kaže...

Ako koristis windows 7 najbolje ti je rjesenje " Microsoft Security Essentials " , najmanje resursa zauzima ,neprimjetan u radu ,jednom rijeci extra antivirus !

Jel tebi redovno updejta?...

blacky
15 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Microsoft Security Essentials definitivno. Prije sam koristio AVG i nikako nije mogao ukloniti sve viruse tj oni su se vraćali otkad sam instalirao MSE nemam tih problema.Što se mene tiče redovno se update-a, ujutro i navečer. Uz velike preporuke MSE.

Koji Vam je najbolji antivirusni software?

0 AVG Antivirus Free Edition
13 avast! Home Edition
5 AntiVir® Personal
6 Microsoft Security Essentials
Skeniraj moj avatar za više informacija
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:04 (jameshook).
17 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Imamo ultimativnu temu za ovo. Zove se Ultimativna antivirus tema - P&O

Nema smisla duplirati rasprave o tome sto je bolje.

Geek For Hire!! --Will Work For Bandwith!!--
15 godina
protjeran

ja koristim avast i zadovoljan sam. idem s njim svugdje gdje wot pokazuje crveno i nikad nisam ništa pokupio otkako ga imam na 7 dakle oko godinu dana.

prije surfanja samo ga ručno updateam za svaki slučaj i surfam s chrome koji ima sandbox, protekcija ok.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
neaktivan
jameshook kaže...

Microsoft Security Essentials definitivno. Prije sam koristio AVG i nikako nije mogao ukloniti sve viruse tj oni su se vraćali otkad sam instalirao MSE nemam tih problema.Što se mene tiče redovno se update-a, ujutro i navečer. Uz velike preporuke MSE.

Koji Vam je najbolji antivirusni software?

Mala ispravka....avast! Home Edition je bilo ime serije 4.x, a od verzije 5.x nadalje se zove avast! Free Antivirus. {#}

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
14 godina
neaktivan
Koji antiviurs

pozdrav svima:) da neotvaram novu temu imam nod 32 al mi kiksao pokupio virus bez da sam što preuzeo ili kliknuo, otvorio stranicu  o raspravi kako ovi iz ziynge kradu žetone(poker) ma niti 10sekundi i več mi sav sistem srušio ggg.Ni jedan program se nepokreće ni sistem restore ništa čak ni u save modu ništa čak se itamo pokrenuo taj virus koji nekog vraga skenira i tuli ko blesavi uglavnom zove se personal shild pro v 1,0 unatoć naporu od 6 sati uspio nać u kojem se  folderu nalazi i izbrisao.Nisam na ti sa konpom i nerazumijem se puno,i izbrisao neki fail možda sistem 32 pa mi sad ne otvara neke glavne  programe.Neki eror se javlja sistemski a nod sam pokrenuo i oko je bilo crveno i piše disebeld antivirus i ostalo a pod opcije enebeld ???neznam što da učinim pomozite :)format-c???

Dakle kolko do sad piše avast! Home Edition do sad je najbolji...Još jedno pitanje dal mogu dva programa biti jedan za anti virus a drugi za anti spyware ??

hvala

16 godina
neaktivan
Koji antiviurs

probaj ovo skinut i pokrenut u save mode with networking ako nejde drugačije
ili ovaj program ,drži tipku ctrl i probaj ga pokrenut

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 22:01 (seneka).
14 godina
neaktivan
seneka kaže...

probaj ovo skinut i pokrenut u save mode with networking ako nejde drugačije
ili ovaj program ,drži tipku ctrl i probaj ga pokrenut

hvala hvala hoču al skinut ču ga na usb može i tako? jer sad koristim drugi konp,jer na ovom koji je bio zaražen nemogu na internet bojim se da mi usb-a neče prepoznat jer neta imam preko njega sa ruterom povezanog air liave ne šljaka idem skinut da vidim:)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hu ništa ovog prvog nemogu pokrenut jer se želi konektati a meni ne radi konekcija sistem eror gg a ovaj drugi je super sat i pol skenirao i našao 10 komada ljepo to ja izbrisao restartam konp sken i opet ti isti gore gggg i i sve one ikone (programi)na podlogi i u startu koje nisam mogao pokrenuti sve su se promjenile izgledaju ko exe fail. izgleda da još hara na mom konpu nešto jer sam otvorio unistaler pro 10 pod start up menue vidio opet onog istog vraga kojeg sam obriso (k1bjhu2i.pspro) da se opet pokrenuou sranje(: 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 0:44 (max000).
16 godina
neaktivan
Koji antiviurs

možeš obadva programa kopirat na stick

14 godina
neaktivan
ok:) hvala upravo skidam
16 godina
neaktivan
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

To ti je AVG, ovo je Avast

http://www.avast.com/free-antivirus-download

Svaki ti je dobar, ako koristis mozak...

ne treba ti mozak kad imaš avast i chrome (ima ugrađen sandbox). da koristim mozak ne smio na 50% stranica na koje idem a wot ih označava kao zaražene i neprimjerne (crveno). MBAM koristim za povremeni scan. kako sam stavio 7 prije godinu dana s kombinacijom iz prve rečenice nema zaraze kolko god se wot crvenio slobodno idi.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 11:55 (karakteran).
14 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Onda uopšte nevidim svrhu wot-a da ga imaš a otvaraš sve stranice sa upozorenjem.Makni ga kad ti ničemu ne služi.

15 godina
protjeran
maknuo sam ja njega odavno, ovo ti govorim po sjećanju. kad sam shvatio da od njega nema koristi katapultirao sam ga istog časa.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice