Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava

poruka: 3.577
|
čitano: 1.201.764
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
keks99 kaže...
Robi1992 kaže...

Uspio sam..sve je u redu osim toga da je ostao csc see pa cu se opet morat zezat kad izade za see pie

I meni je osto SEE. Eto ja kazem da ne moze da se promeni ako nemas sim kartice, a arnes je govorio da moze obicnim flesovanjem. 
Nema veze, sad imas drajvere, bice lako. A i bolje je ovako da si uradio, nego sa 8.0 na 9.0 da OTA odradi jer bi tako vise bilo bagova, malo vise stekanja. Uvjek je bolje uraditi cisto ovako skinuti, nego azuritati stalno.

De isprobaj kameru po noci, vidi je li i tebi se cini kao losiji kvalitet kad zumiras, i ovako gdje je crno mrak potpuni kao nije toliko crno?

Ima isto BAG nije htjeo da mi prepozna broj kad sam ukucavao u aplikaciju od provajdera da aktiviram aplikaciju sve dok nisam promenio na bjelu temu. Na crnoj nije htjelo, pisalo invalid phone number, cim sam promenio na bjelu prihvati i ima tako bagova kroz aplikacije, ne vidi se sta pise kad je crna tema ukljucena, ngdje bjelo se pojavi i onda i slova valjda bjela i pozadina i ne vidi se kao i u samusung music app, pa kad spustis notifikaciski bar, bjel bude i ne vide se tipke

Apsolutno je svejedno kako se odradi update, razlika je jedino u tome hoces li napraviti full wipe nakon nadogradnje

9 godina
neaktivan

Da ti iskren budem ne pratim toliko kvalitetu kamere tako da ti nemogu tu pomoc a ako vidim neki bug javim svakako..a daj mi reci kada dode pie za see samo flasham csc i to je to? Sigurno nece biti problema i nista necu izgubiti?

0 0 hvala 0
15 godina
Robi1992 kaže...

Uspio sam..sve je u redu osim toga da je ostao csc see pa cu se opet morat zezat kad izade za see pie

Eto neka kolega @Chuck1 ovo vidi ;) 

15 godina
Robi1992 kaže...

Da ti iskren budem ne pratim toliko kvalitetu kamere tako da ti nemogu tu pomoc a ako vidim neki bug javim svakako..a daj mi reci kada dode pie za see samo flasham csc i to je to? Sigurno nece biti problema i nista necu izgubiti?

Home_CSC ti ne dira podatke, tako da bez problema mozes to flashati

16 godina

I meni se cini da su fotke u nocnim uvjetima puno losije neg na 8.0

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi, oneplus 6t (3800kn) ili s9+ (4100kn)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivanec kaže...

Koji su ti prioriteti?

17 godina
CrossDeath kaže...
ivanec kaže...

Koji su ti prioriteti?

Prioritet mi je .... Ne znam, cim vise sexa

9 godina
neaktivan

Znaci kad izade pie za SEE skinem ponovno i samo home csc flasham a ono ap i ostale stvari to nista ne diram?

8 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...

Znaci kad izade pie za SEE skinem ponovno i samo home csc flasham a ono ap i ostale stvari to nista ne diram?

da

9 godina
neaktivan
Ok hvala..
Neznam kako vama ali meni su ove nove geste na pie sa ove tri crtice dolje zakon...ja ssm naviko bio na iphone x i xs i meni je ovo falilo kod samsunga iskreno..sam ui izgleda puno ljepse i cisce i jednostavnije

0 0 hvala 0
17 godina
U postavkama stoji da je CSC DBT/SEE,SEE/MEO. Hoću li sada dobiti DBT update ili da flasham home_CSC od SEE pa da čekam OTA update za SEE?

0 0 hvala 0
15 godina

Frend uzeo A7 2018 za 2500kn,pa malo sam ga usporedio sa s7edge modelom. Necete vjerovat ali s7 koji je star 2 god je i dalje fluidniji i brži od ovog A7. Jednostavno čim sam primio u ruke A7 odma se na prvu vidi da to nije to. Ja sam se naviknuo na top brzinu kod mojeg s9+ tako da mi je A7 odma bio smiješan u svakoj radnji.Znamo da je S serija najača ali da će flagship star 2 god (s7) bit fluidniji od najnovijeg A7 to nisam mogao ni zamišljat

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Normalno zato sto je s7 flaghsip i unutra su top procesori...a7 nece ni sljedece godine bit brzi od s7

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj tko želi promijenit CSC i da bi dobivao OTA update od tog CSC-a mora preko odina ubacit CSC ne Home_CSC inače se neće promijenit CSC samim time niti OTA neće biti dostupan. Provjereno radi na taj način.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 14:54 (PlayMaker10).

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Godra kaže...
U postavkama stoji da je CSC DBT/SEE,SEE/MEO. Hoću li sada dobiti DBT update ili da flasham home_CSC od SEE pa da čekam OTA update za SEE?

Gdje to nadje tolike CSC 4 komada da pisu? Kod mene See/see/meo pise u podesavanjima kod tebe 4. Jesi li radio sistem? Gdje si kupio tel

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 15:09 (keks99).
8 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Onaj tko želi promijenit CSC i da bi dobivao OTA update od tog CSC-a mora preko odina ubacit CSC ne Home_CSC inače se neće promijenit CSC samim time niti OTA neće biti dostupan. Provjereno radi na taj način.

Ne radi svi smo probali. Radi na starijim tel, na s9 ne radi i s8tako ako nemas sim kartice

9 godina
neaktivan
Tako je eto ja jucer stavio csc a ne home csc i nije mi uspjelo..

0 0 hvala 0
15 godina
keks99 kaže...
Godra kaže...

Gdje to nadje tolike CSC 4 komada da pisu? Kod mene See/see/meo pise u podesavanjima kod tebe 4. Jesi li radio sistem? Gdje si kupio tel

Pa vidis da ima drugi FW cim mu pod CSC stoji DBT

9 godina
neaktivan
Keks..jucer si mi reko da kada bude za SEE pie da samo flasham csc home a sad se ja kontam pa meni je csc i je ostao SEE..ma ja cu flashat opet sve od SEE i samo cu stavit csc home da mi se opet sve ne obrise i to je to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Tako je eto ja jucer stavio csc a ne home csc i nije mi uspjelo..

Probaj u recovery modeu napravit dodatni factory reset. Meni je nekako prebacilo i na S9 na taj način. Jer je mob iz Njemačke i sad mi radi na SEE najnormalnije na taj način. Bez SIM kartice sam to radio. Moguće da se onda zablesirao mob. Sad me onda strah vratit na DBT.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 15:27 (PlayMaker10).
9 godina
neaktivan
Pa da se i meni zablesira 😂
Ma nista kad dode see pie flasham sve sa home csc i to je to

0 0 hvala 0
17 godina
keks99 kaže...
Godra kaže...

Pa dva su SEE jer je dual sim valjda. Originalno je sve bilo MEO (Portugal) ali ta regija nije još ni security patch za 11. mj dobila pa sam flashao preko zadnji DBT firmware. Sad imam tri različita CSCa i nemam pojma hoću li uopće dobiti OTA update i ako hoću jel dobivam updatee za SEE ili DBT.

8 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Keks..jucer si mi reko da kada bude za SEE pie da samo flasham csc home a sad se ja kontam pa meni je csc i je ostao SEE..ma ja cu flashat opet sve od SEE i samo cu stavit csc home da mi se opet sve ne obrise i to je to

Ma ja ali neces opet dobijati dzaba sto pise see. Da pise dbt onda bi dobijao ovako je ostao see naziv, pa se pola pomjesalo i moras ponovo SEE flash da bi radilo. Ma i ja cu tako to je najbolje

9 godina
neaktivan
Dobila turska i nizozemska danas

1 0 hvala 0
15 godina

Moram odustati od s9 . Infrared sam mislio da ima budući da je top model, a treba mi za paljenje projektora i nekih tv-a, no nema ga. 

Bar sam si olakšao dvojbu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2018 20:37 (DeeKay).
15 godina
Zadnji Galaxy iz S serije koji je imao infra red ti je bio S6...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja isto jucer stavio na svoj s9+ pie 9.0. prije mi je pisalo u phone info aplikaciji

Active CSC code: VIP i

CSC Country: Croatia / HR

sad pise

Active CSC code: SEE

CSC Country: SEAD / RS

Ako želim dobiti ota update ja bi trebao kad dode od vipa sluzbena nadogradnja na sammobile preko odina samo staviti home_csc od vipa?

Nije mi baš jasno šta znaci ovaj SEAD /RS. Da nije Srbija?

0 0 hvala 0
15 godina

Vidio sam tek večeras naknadno. Posljednji samsung mi je bio s3. Nakon toga lg g2 i honor8, tako da nisam samsunga niti pratio. 

14 godina
keks99 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ne radi svi smo probali. Radi na starijim tel, na s9 ne radi i s8tako ako nemas sim kartice

Na s9 nisam probao ali na s8ici sam bez problema mjenjao csc vise puta...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice