Od tih funkcija bi jedino koristil napomene i prognozu, al to mogu i ovak ostavit na ekranu..
Ne mislim se natjecat da baterija dulje traje, al ipak je ljepse vidjet da dodes doma s 60% nego s 25% :)
A šta bi ti lagao oko GG. Ja koji baš čuvam mob ne bi dozvolio ogrebotine., zato sam odmah išao na zaštitu. Pošto na tržištu nema kvalitetne zaštite ekrana za S7e odustao sam.
A možeš stavit...ja ti samo kažem šta ima edge.
Iskreno baterijom se ne zamaram.
Mislim da se ovi koji imaju ogrebotine na ekranu ponašaju sa mobitelom kao sa komadom drveta. I to je ok, ak im nije stalo do vlastitih stvari ili su općenito nepažljivi.
Ja imam s7e od srpnja i nema nikakve ogrebotine na ekranu. Zaštitu za ekran nemam nikakvu, a straga imam samsungovu prozirnu masku. Moguće je da bi se stražnja strana izgrebala da nema maske.
Kad parkiram auto, pazim da ne ogrebem neki zid ili drugi auto. Isto tako sa svim mobitelima pazim npr. da ih ne stavljam u džep sa drugim stvarima
Mislim da se ovi koji imaju ogrebotine na ekranu ponašaju sa mobitelom kao sa komadom drveta. I to je ok, ak im nije stalo do vlastitih stvari ili su općenito nepažljivi.
Ja imam s7e od srpnja i nema nikakve ogrebotine na ekranu. Zaštitu za ekran nemam nikakvu, a straga imam samsungovu prozirnu masku. Moguće je da bi se stražnja strana izgrebala da nema maske.
Kad parkiram auto, pazim da ne ogrebem neki zid ili drugi auto. Isto tako sa svim mobitelima pazim npr. da ih ne stavljam u džep sa drugim stvarima
Sve si rekao...ista priča kao i kod mene.
Ja ni na jednom mobitelu nisam nikad koristio zaštitne maske (lažem, koristio bi 2-3 dana i onda je bacio) i niti jedan mi nije bio oštećen od ove moje uporabe, osim ako bi mi pao na pod. Koristim ga normalno i ne držim u đepu skupa sa ključevima i ostalim sranjima. Pazim na mob ali ne pretjerano...
Postoji odlicna zastita ekrana za S7 edge.
GadgetShieldz screen protector.
Mozda malo kompliciraniji nacin za postavljanje ali odlicno drzi rub ekrana i nema problema sa osjetljivoscu.
Pokriva cijeli ekran i u kombinaciji sa Spigen case-om, za moje potrebe odlicna zastita.
Prednji nije toliko kritican...niti ja nemam na prednjem ogrebotine. Problem je straznje staklo. Ocito nema veze sa GG. Pazim na svoje stvari, ali donji rub straznjeg stakla se ogrebao samo od odlaganja na stol. Nisam ga odlagao na beton, niti drzao sa kljucevima u dzepu. Pokusao sam to ispolirati ali naravno da ne ide.
Cemu sad ta staklena povrsina kad netko tko zeli ocuvati mob, je primoran stavljati plasticnu ili gumenu maskicu? One preklopljive na dolaze u obzir. Morat cu potraziti original za zadnji dio, i tu pada u vodu prica o premium materijalima.
Senza cuore saremmo solo macchine
Reži više nokte, manje ih lakiraj 
Znaci ovaj S7 Edge mi je daleko najskuplji mobitel koji sam ikad kupio i od svih mobitela upravo on mi je pao na pod barem 5 puta do sada. Beton, asfalt, kamen, parket i nista!
Ima zastitnu masku spigen, a ekran naravno nisam sa nicim zastitio jer bi ga iskreno radije ne koristio nego lijepio one uzase na ekran. Takoder citam o razno raznim problemima koje ljudi imaju s ovim mobitelom, ja se ne mogu pozaliti na nista, ajde kao baterija bi mogla biti bolje, ali iskreno meni je i ova vise nego dovoljna.
Moram priznati da mi nije jasno kako ste uspili te ekrane izgrebati, a nista sljedeci put kupite jeftiniji mob pa grebite 
Meni je pao na dijamante taman prije nego što je tenk trebao prijeći preko njih. Naravno da ga je onda i tenk pregazio. I nije mu ništa.
Je li i tenk bio od dijamanata?
Pozdrav ekipa, preksutra mi dolazi Samsung Galxy S7. Do sada sam koristio iPhone. S obzirom da nemam pojma o androidu jel mi mozete preporucit neki portal ili nesto gdje mogu pratit novosti i aplikacije za android (da imaju dobru FB stranicu)?
Također ako imate neki savjet, preporuku za aplikacije ili bilo šta slobodno recite jer doslovno neznam ništa :D
Unaprijed hvala
Opusteno ;) Ne treba ti to. Reci za sta ti aplikacija treba. Tipa mail, calendar i sl inace ces dobiti milion preporuka koje ti nista ne znace....
Najvaznije sto moras znati jeste da nemas nikakvih ograncenja. Sve mozes uraditi na vise nacina i nisi sputan nikakvim glupim ogrnaicenjima bez ikakvog smisla....
Ok znam da se poklonjenom(nadam se) konju ne gleda u zube, ali ovo njihovo sa tim free karticama je full neozbiljno po meni. Prvo, pol samsungove "hr" stranice je na srpskom jeziku, onda kad se uploada slika ne znaš jesi uspio ili ne, bar neka confirmation kvačica bi dobro došla. I u obradi je već 2 tjedna... Mislim, super od njih što to rade, ali malo je neprofesionalno.
Mislite li da će prihvatiti otpremnicu kao dokument pošto je tamo sve kao na računu (imei, datum)?
Battlelog: LtMoNkK
I ja sam isto uploado otpremnicu. I glupo je što ne može pdf, u mom slučaju je više uređaja na otpremnici, pa ima 2 stranice, pa sam samo stavio samo jpeg prve stranice.
Na mom su dva, ali se vidi imei i datum. Malo mi je blesavo što je ovo tako neorganizirano i messy. S druge strane, neće mi smetati 128gb kartica :D
Danas sam nabavio plasticnu origigi prozirnu maskicu sa srebrnim rubom. Hebenih 200kn za smece plasticno koje je unakaradilo mobitel. Gdje je sada taj premium osjecaj?
Primjetio sam da preko cijele maske je zaljepljena prozirna folija. Ne kuzim jel se to mora skinuti ili je namjenjeno da stiti tu masku. Jako je zaljepljeno i tesko bi se skidalo pa pretpostavljam da mora ostati gdje je...
Edit: Nasao u kutiji foliju koja se skida, dakle ova zaljepljena mora ostati na maskici...
Senza cuore saremmo solo macchine
Kao da si je kupio samo da se žališ...Ne razumijem poantu posta. Za 20kn si mogao uzeti slim maskicu...
Kao da si je kupio samo da se žališ...Ne razumijem poantu posta. Za 20kn si mogao uzeti slim maskicu...
ne znam sta se zali. samsung prozirna maska je stvarno solidne kvalitete
PSN - darklydexter
To nije 200kn maska. To je puuno jeftinija maska, official by samsung i zbog toga je 200kn. Trebao je spigena uzeti i amen
ne znam sta se zali. samsung prozirna maska je stvarno solidne kvalitete
Odlična je, i uopće ne čini mobitel "debelim" i glomaznim. Samo ju ne koristim jer ga imam u wallet-case zbog praktičnosti.. To mi je još bolja stvar, 3 pretinca za kartice, pretinac za nešto sitno gotovine i mobitel.
Eto ukusi se baš razlikuju, ja ne mogu podnijeti te wallet caseove. Ako izgubim mob, izgubim sve dokumente i lovu, a za svaku poruku otvarati taj case dok sam u tramvaju npr jednom rukom mi je grozno nepraktično
Eto ukusi se baš razlikuju, ja ne mogu podnijeti te wallet caseove. Ako izgubim mob, izgubim sve dokumente i lovu, a za svaku poruku otvarati taj case dok sam u tramvaju npr jednom rukom mi je grozno nepraktično
Meni je muka nositi novčanik, u koji go džep ga stavil smeta.. lol
Ovo je nemoguće izgubiti tipa da ti padne iz džepa, ak negde ostaviš onda jbg.. sam si si kriv.. 
Ma čak ne toliko sa gubljenjem koliko mi je nepraktično. Često vadim mob u javnom prijevozu za odabir pjesme, odgovor na whatsapp, i kad sam imao taj wallet case nepodnošljivo mi je to bilo
Danas mi je došao mail od samsunga da mi je kartica poslana na adresu koju sam naveo i da se još malo strpim :D pokrenulo se nešto