Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.629.555
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Bez crtice? Lik kupio novi s7e, imal i s6e, prije tjedan dana i vec se vide crtice kad je ekran ugasen, ne jako al se opet vide.. Kolko sam cul samo one ravne valjaju, al se opet osjeti prijelaz s zastite na ekran i rub nije zasticen.. I da folije donekle valjaju.

Od tih funkcija bi jedino koristil napomene i prognozu, al to mogu i ovak ostavit na ekranu..

Ne mislim se natjecat da baterija dulje traje, al ipak je ljepse vidjet da dodes doma s 60% nego s 25% :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Bez crtice? Lik kupio novi s7e, imal i s6e, prije tjedan dana i vec se vide crtice kad je ekran ugasen, ne jako al se opet vide.. Kolko sam cul samo one ravne valjaju, al se opet osjeti prijelaz s zastite na ekran i rub nije zasticen.. I da folije donekle valjaju.

Od tih funkcija bi jedino koristil napomene i prognozu, al to mogu i ovak ostavit na ekranu..

Ne mislim se natjecat da baterija dulje traje, al ipak je ljepse vidjet da dodes doma s 60% nego s 25% :)

A šta bi ti lagao oko GG. Ja koji baš čuvam mob ne bi dozvolio ogrebotine., zato sam odmah išao na zaštitu. Pošto na tržištu nema kvalitetne zaštite ekrana za S7e odustao sam.

A možeš stavit...ja ti samo kažem šta ima edge.

Iskreno baterijom se ne zamaram.

10 godina
neaktivan
Pa mozda cuvas tak dobro, ali i po netu po reviewovima vidim da se i bez zastite, i sa gg i oni sa safirnom zastitom svi grebu na istoj jacini :)

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da se ovi koji imaju ogrebotine na ekranu ponašaju sa mobitelom kao sa komadom drveta. I to je ok, ak im nije stalo do vlastitih stvari ili su općenito nepažljivi.

Ja imam s7e od srpnja i nema nikakve ogrebotine na ekranu. Zaštitu za ekran nemam nikakvu, a straga imam samsungovu prozirnu masku. Moguće je da bi se stražnja strana izgrebala da nema maske.

Kad parkiram auto, pazim da ne ogrebem neki zid ili drugi auto. Isto tako sa svim mobitelima pazim npr. da ih ne stavljam u džep sa drugim stvarima

PSN - darklydexter
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Mislim da se ovi koji imaju ogrebotine na ekranu ponašaju sa mobitelom kao sa komadom drveta. I to je ok, ak im nije stalo do vlastitih stvari ili su općenito nepažljivi.

Ja imam s7e od srpnja i nema nikakve ogrebotine na ekranu. Zaštitu za ekran nemam nikakvu, a straga imam samsungovu prozirnu masku. Moguće je da bi se stražnja strana izgrebala da nema maske.

Kad parkiram auto, pazim da ne ogrebem neki zid ili drugi auto. Isto tako sa svim mobitelima pazim npr. da ih ne stavljam u džep sa drugim stvarima

Sve si rekao...ista priča kao i kod mene.

17 godina
odjavljen

Ja ni na jednom mobitelu nisam nikad koristio zaštitne maske (lažem, koristio bi 2-3 dana i onda je bacio) i niti jedan mi nije bio oštećen od ove moje uporabe, osim ako bi mi pao na pod. Koristim ga normalno i ne držim u đepu skupa sa ključevima i ostalim sranjima. Pazim na mob ali ne pretjerano...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina

Postoji odlicna zastita ekrana za S7 edge.

GadgetShieldz screen protector.

Mozda malo kompliciraniji nacin za postavljanje ali odlicno drzi rub ekrana i nema problema sa osjetljivoscu.

Pokriva cijeli ekran i u kombinaciji sa Spigen case-om, za moje potrebe odlicna zastita.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Po tom ti ni gg onda ne treba
13 godina

Prednji nije toliko kritican...niti ja nemam na prednjem ogrebotine. Problem je straznje staklo. Ocito nema veze sa GG. Pazim na svoje stvari, ali donji rub straznjeg stakla se ogrebao samo od odlaganja na stol. Nisam ga odlagao na beton, niti drzao sa kljucevima u dzepu. Pokusao sam to ispolirati ali naravno da ne ide.

Cemu sad ta staklena povrsina kad netko tko zeli ocuvati mob, je primoran stavljati plasticnu ili gumenu maskicu? One preklopljive na dolaze u obzir. Morat cu potraziti original za zadnji dio, i tu pada u vodu prica o premium materijalima.

Senza cuore saremmo solo macchine
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 10:23 (MatijaZG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ja sam pazio svoj S7 ko oko u glavi, ni na stol ga nikad nisam stavio, ni sa apsolutno ničim u đep, nit mi je pao ni ništa i bio je u kožnoj futroli večinu vremena, pa imam 1001 ogrebotinu na prednjem staklu. Iza je čini mi se bez ogrebotina, al naprijed je horror. I fingerprint senzor ima crte po sebi ko da sam ga nožem rezao. F the logic

1 1 hvala 0
18 godina

Reži više nokte, manje ih lakiraj 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
18 godina
neaktivan

Znaci ovaj S7 Edge mi je daleko najskuplji mobitel koji sam ikad kupio i od svih mobitela upravo on mi je pao na pod barem 5 puta do sada. Beton, asfalt, kamen, parket i nista!

Ima zastitnu masku spigen, a ekran naravno nisam sa nicim zastitio jer bi ga iskreno radije ne koristio nego lijepio one uzase na ekran. Takoder citam o razno raznim problemima koje ljudi imaju s ovim mobitelom, ja se ne mogu pozaliti na nista, ajde kao baterija bi mogla biti bolje, ali iskreno meni je i ova vise nego dovoljna.

Moram priznati da mi nije jasno kako ste uspili te ekrane izgrebati, a nista sljedeci put kupite jeftiniji mob pa grebite 

2 2 hvala 0
16 godina

Meni je pao na dijamante taman prije nego što je tenk trebao prijeći preko njih. Naravno da ga je onda i tenk pregazio. I nije mu ništa.

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
neaktivan

Je li i tenk bio od dijamanata?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ne znam ni ja kako sam to uspio izgrebat, al nije bitno. Mobitel je potrošna roba ionako. Samo ne razumijem čemu ovaj komentar o jeftinim mobitelima.
S7 je meni najbolji mob ikad, al nije savršen. Jedina zamjerka mi je to prednje staklo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, preksutra mi dolazi Samsung Galxy S7. Do sada sam koristio iPhone. S obzirom da nemam pojma o androidu jel mi mozete preporucit neki portal ili nesto gdje mogu pratit novosti i aplikacije za android (da imaju dobru FB stranicu)?

Također ako imate neki savjet, preporuku za aplikacije ili bilo šta slobodno recite jer doslovno neznam ništa :D

Unaprijed hvala

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Opusteno ;) Ne treba ti to. Reci za sta ti aplikacija treba. Tipa mail, calendar i sl inace ces dobiti milion preporuka koje ti nista ne znace....

Najvaznije sto moras znati jeste da nemas nikakvih ograncenja. Sve mozes uraditi na vise nacina i nisi sputan nikakvim glupim ogrnaicenjima bez ikakvog smisla....

14 godina

Ok znam da se poklonjenom(nadam se) konju ne gleda u zube, ali ovo njihovo sa tim free karticama je full neozbiljno po meni. Prvo, pol samsungove "hr" stranice je na srpskom jeziku, onda kad se uploada slika ne znaš jesi uspio ili ne, bar neka confirmation kvačica bi dobro došla. I u obradi je već 2 tjedna... Mislim, super od njih što to rade, ali malo je neprofesionalno.

Mislite li da će prihvatiti otpremnicu kao dokument pošto je tamo sve kao na računu (imei, datum)?

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
meni i dalje stoji u obradi al sam dobio mail od samsung electronics da im posaljem cijelu adresu da bi nakon pol sata meni dosla poruka da gmail nemoze potvrditi da li je to stvarno doslo od samsunga ili ne,sad neznam sta to znaci
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I ja sam isto uploado otpremnicu. I glupo je što ne može pdf, u mom slučaju je više uređaja na otpremnici, pa ima 2 stranice, pa sam samo stavio samo jpeg prve stranice.

14 godina

Na mom su dva, ali se vidi imei i datum. Malo mi je blesavo što je ovo tako neorganizirano i messy. S druge strane, neće mi smetati 128gb kartica :D

13 godina

Danas sam nabavio plasticnu origigi prozirnu maskicu sa srebrnim rubom. Hebenih 200kn za smece plasticno koje je unakaradilo mobitel. Gdje je sada taj premium osjecaj? Primjetio sam da preko cijele maske je zaljepljena prozirna folija. Ne kuzim jel se to mora skinuti ili je namjenjeno da stiti tu masku. Jako je zaljepljeno i tesko bi se skidalo pa pretpostavljam da mora ostati gdje je...

Edit: Nasao u kutiji foliju koja se skida, dakle ova zaljepljena mora ostati na maskici...

Senza cuore saremmo solo macchine
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 19:12 (MatijaZG).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina

Kao da si je kupio samo da se žališ...Ne razumijem poantu posta. Za 20kn si mogao uzeti slim maskicu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

Kao da si je kupio samo da se žališ...Ne razumijem poantu posta. Za 20kn si mogao uzeti slim maskicu...

ne znam sta se zali. samsung prozirna maska je stvarno solidne kvalitete

PSN - darklydexter
14 godina

To nije 200kn maska. To je puuno jeftinija maska, official by samsung i zbog toga je 200kn. Trebao je spigena uzeti i amen

11 godina
Ezio kaže...
maks0806 kaže...

ne znam sta se zali. samsung prozirna maska je stvarno solidne kvalitete

Odlična je, i uopće ne čini mobitel "debelim" i glomaznim. Samo ju ne koristim jer ga imam u wallet-case zbog praktičnosti.. To mi je još bolja stvar, 3 pretinca za kartice, pretinac za nešto sitno gotovine i mobitel.

Primjer.

14 godina

Eto ukusi se baš razlikuju, ja ne mogu podnijeti te wallet caseove. Ako izgubim mob, izgubim sve dokumente i lovu, a za svaku poruku otvarati taj case dok sam u tramvaju npr jednom rukom mi je grozno nepraktično

11 godina
maks0806 kaže...

Eto ukusi se baš razlikuju, ja ne mogu podnijeti te wallet caseove. Ako izgubim mob, izgubim sve dokumente i lovu, a za svaku poruku otvarati taj case dok sam u tramvaju npr jednom rukom mi je grozno nepraktično

Meni je muka nositi novčanik, u koji go džep ga stavil smeta.. lol

Ovo je nemoguće izgubiti tipa da ti padne iz džepa, ak negde ostaviš onda jbg.. sam si si kriv..

14 godina

Ma čak ne toliko sa gubljenjem koliko mi je nepraktično. Često vadim mob u javnom prijevozu za odabir pjesme, odgovor na whatsapp, i kad sam imao taj wallet case nepodnošljivo mi je to bilo

17 godina

Danas mi je došao mail od samsunga da mi je kartica poslana na adresu koju sam naveo i da se još malo strpim :D pokrenulo se nešto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice