Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.628.110
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Hehehehe maks, kako si sad to postigao? Jesi li otkrio nekakav problem ili...?
14 godina

Factory reset i nisam sa backupa ništa instalirao. Android system mi je sad na 15%, a ne 61%

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Inace nije preporučljivo prebacivati backup appova sa jednog telefona na drugi (cak i ako je isti telefon u pitanju) , pogotovo sa jedne verzije androida na drugu. Upravo zbog ovakvih bugova. Novi telefon, fresh install.
11 godina
neaktivan
Ajd neka si sad miran i barem znas da je nekakav app bio u pitanju a ne mob. A ovo potpisujem sto kaze kolega da nije dobro raditi backup sa prijasnjeg uredaja. Osim kontakata, slika i biljeski. App najbolje ponovno instalirati. Npr meni je backup svega i app prosao bez problema, ali eto ima i slucajeva di se nesto pobrka.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja po pitanju backupa koristim samo cloud. Sa storea se povuku aplikacije, sa samsung clouda postavke i to je to. Nikakvi titaniumi ni drugi bakrači koji tko zna što nepotrebno i nekompatibilno povlače sa starog telefona.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ljudi dosla mi nadogradnja od 21.91MB na S7. Vjerojatno standardna mjesecna nadogradnja...

1 0 hvala 0
16 godina
iDelete kaže...
Ljudi dosla mi nadogradnja od 21.91MB na S7. Vjerojatno standardna mjesecna nadogradnja...

To je samo nadogradnja tkz.security patch...imam ga vec od pocetka 11mj....Cekamo sluzbeni nougat....

17 godina
ako ikad dođe i ako ne uništi bateriju kao što je bio slučaj na nexus 6p...
16 godina

Imao sam betu i nije bilo problema sa baterijom...valjda nece na final biti problema...

10 godina
odjavljen
Blade18 kaže...
ako ikad dođe i ako ne uništi bateriju kao što je bio slučaj na nexus 6p...

Sta je bio slucaj sa 6P? Imam ga i ne sjecam se ikakvog slucaja...

11 godina
neaktivan
Neki su pametni sto se tice nadogradnji i opcenito. Neki smo to znali jos od 5mj... Looooooool. Nego da predemo na obiljne stvari. Ima li naznaka kada ce poceti pustati 7.0.? Vidim da je Sony poceo...

0 1 hvala 0
14 godina

Znajući samsung, kad izađe s8...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Torent , imao sam ga i ja... svakim update-om je baterija bila sve gora, a vrhunac je bio s 7.0... zato sam ga i prodao jer mi se nije dalo zajebavat. Baterija je bila očajna za takvu grdosiju od mobitela... 

16 godina

Sluzbeni nougat dobivamo do kraja godine....

10 godina
odjavljen
Blade18 kaže...

Torent , imao sam ga i ja... svakim update-om je baterija bila sve gora, a vrhunac je bio s 7.0... zato sam ga i prodao jer mi se nije dalo zajebavat. Baterija je bila očajna za takvu grdosiju od mobitela... 

Vjerujem da jest kod tebe ali kod mene nema toga... Nema nekakve razlike u odnosu na android 6 a sad mi traje odlicno. Ja zadovoljna. Tako da to nije generalno slucaj....

9 godina
neaktivan

...poznato mi ovo smrzavanje...u zadnjih nekoliko dana se svako malo smrzne, čak se nekoliko puta za redom sam resetira i prođe po desetak minuta da ne mogu koristiti mob...

16 godina
Dany11 kaže...

...poznato mi ovo smrzavanje...u zadnjih nekoliko dana se svako malo smrzne, čak se nekoliko puta za redom sam resetira i prođe po desetak minuta da ne mogu koristiti mob...

Baja ohladi i uzmi si nekog kineza...

14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Factory reset i nisam sa backupa ništa instalirao. Android system mi je sad na 15%, a ne 61%

Aj super...

Ti problemi s Andorid Systemom nisu samo kod Samsunga vidljivi. Kolega je na HTC M10 također imao problem., kao i na LG G5. To nema nikakve veze s proizvođaćem ili s hardwareom., nego s Google-om i njegovim Androidom. Neka Android poblesavi.

Meni S7e radi kao švicarski sat.

10 godina
neaktivan
Kaj stvarno? A kad je meni to na xiaomiju bilo onda si popljuval mob da nis ne valja, onda nije bilo do googlea... Stvarno si...

Cim je neki problem a da nije na samsungu i ajfonu pljujes i trollas, kad je nes na samsungu onda to imaju svi mobiteli i nije do samsunga..
Lijepo te molim sad da prestanes s tim i da ako znas moguci uzrok ili rijesenje problema, da napises lijepo bez trollanja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sta ti pricas...
Ja ne znam sta je bilo jucer a ne sta sam komentirao.

Pomoc za to je hard restart. Do hardwarea nije nego do softwarea.
15 godina
maks0806 kaže...

Znajući samsung, kad izađe s8...

Lupetaš.

Ako nisi u toku, Samsung je počeo s Nougat Beta update projektom.
Do kraja godine sam 99% siguran da ćemo dobiti.

Batllelog: sudy_freak
15 godina

Ima li tko ikakav wirelessfast charger? Eventualno original Samsungov?
Puni li stvarno brzo i kako ste zadovoljni?

Batllelog: sudy_freak
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Malo sam brisao mobitel i primjetio da na straznjem donjem dijelu stakla je bas sve izgrebeno. Staklo ekrana je super i rub takodjer bez crtice. Hebalo ih Gorilla Glass 4. Bas se vide ogrebotine kako odlazem mob na stol ili nocni ormaric. Pokusat cu to ispolirat. 

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne lupetam, samsung uvijek malo kasnije od ostalih izdaje novi android za svoje flagshipe

14 godina
neaktivan

Imam S7 edge kupljen kod nas i ne znam da li je ovo normalno. Dakle kada stoji da automatski bira između 4g/3g/2g nema interneta, a kada stavim 3g only ili 3g/2g internet radi. Na THT sam. To je normalno ili ? Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
reflexfx kaže...

Imam S7 edge kupljen kod nas i ne znam da li je ovo normalno. Dakle kada stoji da automatski bira između 4g/3g/2g nema interneta, a kada stavim 3g only ili 3g/2g internet radi. Na THT sam. To je normalno ili ? Hvala!

Nije normalno.

Oćito ti nisu APN postavke za 4g postavljene.

Odi na mobilne mreže/Pristupne točke(APN)/internet/i pod APN upiši : internet.ht.hr i izađi van. Ugasi/upali mob i onda vidi.

14 godina

jel iko dobio micro sd karticu,jer kad idem na njihovu stranicu da vidis u kojem je statusu jos uvijek pise u obradi,a dobio sam mail od samsunga da im napisem punu adresu da bi mogli poslat a to je bilo pred 5 dana.

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kod mene također stoji u obradi a predao sam zahtjev prije 2 tjedna...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

blackeagle29 

Edge funkcije...ima ih dosta...ne znam što te zanima.

1. noćni sat. Odlična stvar kao i kod Lumie...
  2. people edge - brzo biranje brojeva
  3. Napomene...
  4. Možeš si sam složit par stvari...tipa prognoza, službeni e-mail.
  5. Bookmarks edge -odlično.

Znači svatko si da složit nešto što će mu skratit klikanje po ekranu. 

Također nema zaštitu na S7e (ni jedna ne valja) tako da sam primoran imat ekran bez zaštite. Za sad ni jedna ogrebotina. GG odrađuje svoj posao.

Mislio sam ugasit AOD, pa edge funkcije radi neke uštede baterije ali onda shvatiš da to nema smisla. Mobitel je da se koristi a ne da se natječemo kome će baterija više izdržat.

Baš sam bio u subotu u Čazmi kod one obitelji Salaj. Kamera na S7e čudo. Slike su odlične. Samo radi kamere bi opet kupio S7e. f1.7 radio posao odlično., blic uopće nisam koristio jer ne treba. U svakom slučaju kome je kamera bitna., preporučujem S7.

Slike stavim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 23:02 (R36).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bez crtice? Lik kupio novi s7e, imal i s6e, prije tjedan dana i vec se vide crtice kad je ekran ugasen, ne jako al se opet vide.. Kolko sam cul samo one ravne valjaju, al se opet osjeti prijelaz s zastite na ekran i rub nije zasticen.. I da folije donekle valjaju.

Od tih funkcija bi jedino koristil napomene i prognozu, al to mogu i ovak ostavit na ekranu..

Ne mislim se natjecat da baterija dulje traje, al ipak je ljepse vidjet da dodes doma s 60% nego s 25% :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice