Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
- poruka: 5.608
- |
- čitano: 1.628.110
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Factory reset i nisam sa backupa ništa instalirao. Android system mi je sad na 15%, a ne 61%
Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Ja po pitanju backupa koristim samo cloud. Sa storea se povuku aplikacije, sa samsung clouda postavke i to je to. Nikakvi titaniumi ni drugi bakrači koji tko zna što nepotrebno i nekompatibilno povlače sa starog telefona.
To je samo nadogradnja tkz.security patch...imam ga vec od pocetka 11mj....Cekamo sluzbeni nougat....
Imao sam betu i nije bilo problema sa baterijom...valjda nece na final biti problema...
Sta je bio slucaj sa 6P? Imam ga i ne sjecam se ikakvog slucaja...
Znajući samsung, kad izađe s8...
Sluzbeni nougat dobivamo do kraja godine....
Torent , imao sam ga i ja... svakim update-om je baterija bila sve gora, a vrhunac je bio s 7.0... zato sam ga i prodao jer mi se nije dalo zajebavat. Baterija je bila očajna za takvu grdosiju od mobitela...
Vjerujem da jest kod tebe ali kod mene nema toga... Nema nekakve razlike u odnosu na android 6 a sad mi traje odlicno. Ja zadovoljna. Tako da to nije generalno slucaj....
...poznato mi ovo smrzavanje...u zadnjih nekoliko dana se svako malo smrzne, čak se nekoliko puta za redom sam resetira i prođe po desetak minuta da ne mogu koristiti mob...
...poznato mi ovo smrzavanje...u zadnjih nekoliko dana se svako malo smrzne, čak se nekoliko puta za redom sam resetira i prođe po desetak minuta da ne mogu koristiti mob...
Baja ohladi i uzmi si nekog kineza...
Factory reset i nisam sa backupa ništa instalirao. Android system mi je sad na 15%, a ne 61%
Aj super...
Ti problemi s Andorid Systemom nisu samo kod Samsunga vidljivi. Kolega je na HTC M10 također imao problem., kao i na LG G5. To nema nikakve veze s proizvođaćem ili s hardwareom., nego s Google-om i njegovim Androidom. Neka Android poblesavi.
Meni S7e radi kao švicarski sat.
Cim je neki problem a da nije na samsungu i ajfonu pljujes i trollas, kad je nes na samsungu onda to imaju svi mobiteli i nije do samsunga..
Lijepo te molim sad da prestanes s tim i da ako znas moguci uzrok ili rijesenje problema, da napises lijepo bez trollanja.
Ja ne znam sta je bilo jucer a ne sta sam komentirao.
Pomoc za to je hard restart. Do hardwarea nije nego do softwarea.
Znajući samsung, kad izađe s8...
Lupetaš.
Ako nisi u toku, Samsung je počeo s Nougat Beta update projektom.
Do kraja godine sam 99% siguran da ćemo dobiti.
Ima li tko ikakav wirelessfast charger? Eventualno original Samsungov?
Puni li stvarno brzo i kako ste zadovoljni?
Malo sam brisao mobitel i primjetio da na straznjem donjem dijelu stakla je bas sve izgrebeno. Staklo ekrana je super i rub takodjer bez crtice. Hebalo ih Gorilla Glass 4. Bas se vide ogrebotine kako odlazem mob na stol ili nocni ormaric. Pokusat cu to ispolirat.
Senza cuore saremmo solo macchine
Ne lupetam, samsung uvijek malo kasnije od ostalih izdaje novi android za svoje flagshipe
Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Imam S7 edge kupljen kod nas i ne znam da li je ovo normalno. Dakle kada stoji da automatski bira između 4g/3g/2g nema interneta, a kada stavim 3g only ili 3g/2g internet radi. Na THT sam. To je normalno ili ? Hvala!
Imam S7 edge kupljen kod nas i ne znam da li je ovo normalno. Dakle kada stoji da automatski bira između 4g/3g/2g nema interneta, a kada stavim 3g only ili 3g/2g internet radi. Na THT sam. To je normalno ili ? Hvala!
Nije normalno.
Oćito ti nisu APN postavke za 4g postavljene.
Odi na mobilne mreže/Pristupne točke(APN)/internet/i pod APN upiši : internet.ht.hr i izađi van. Ugasi/upali mob i onda vidi.
jel iko dobio micro sd karticu,jer kad idem na njihovu stranicu da vidis u kojem je statusu jos uvijek pise u obradi,a dobio sam mail od samsunga da im napisem punu adresu da bi mogli poslat a to je bilo pred 5 dana.
Edge funkcije...ima ih dosta...ne znam što te zanima.
- noćni sat. Odlična stvar kao i kod Lumie...
- people edge - brzo biranje brojeva
- Napomene...
- Možeš si sam složit par stvari...tipa prognoza, službeni e-mail.
- Bookmarks edge -odlično.
Znači svatko si da složit nešto što će mu skratit klikanje po ekranu.
Također nema zaštitu na S7e (ni jedna ne valja) tako da sam primoran imat ekran bez zaštite. Za sad ni jedna ogrebotina. GG odrađuje svoj posao.
Mislio sam ugasit AOD, pa edge funkcije radi neke uštede baterije ali onda shvatiš da to nema smisla. Mobitel je da se koristi a ne da se natječemo kome će baterija više izdržat.
Baš sam bio u subotu u Čazmi kod one obitelji Salaj. Kamera na S7e čudo. Slike su odlične. Samo radi kamere bi opet kupio S7e. f1.7 radio posao odlično., blic uopće nisam koristio jer ne treba. U svakom slučaju kome je kamera bitna., preporučujem S7.
Slike stavim.
Od tih funkcija bi jedino koristil napomene i prognozu, al to mogu i ovak ostavit na ekranu..
Ne mislim se natjecat da baterija dulje traje, al ipak je ljepse vidjet da dodes doma s 60% nego s 25% :)