Upaljeno je i pise mi npr sad mi pise jos 3 sata kad upalim brzo punjene a kad stavim na normalno punjene 2 sata'?!?! dafaq
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo
Screenshot?
cega?*
Vec neko vrijeme pikiram crni s7, ali nema ni jednoga na njusklu u Vz/Ck zupaniji.
Ako je netko uzimao preko njuskala tj. putem dostave imate li kakav link na pouzdanog prodavaca?
Jeli netko pokušavao flešati stock ROM, ja sad probao i ostao u nedoumici...
dali samo flešati ovo pod AP ili i ostatak tar.md5 datoteka 
Kako god oce, lako nakon toga mozes sve vratiti natrag
pokušao sam nekidan flešati sve odjednom, dakle u odinu označio sve i AP, CP, BL i CSC pa mi je izbacilo FAIL
nakon toga sam odustao, e sad dali je bilo do kabla (na šta sumljam) ili nečeg drugog neznam...
ali nedam mi vrag mira i sad bih pokušao ponovno, pa ako netko sa 100% sigurnošču može potvrditi odnosno reči šta flešati
Sto komplikujes. Odes na sammobile i tamo iams sve. I firm i program i upustvo...
Aj odi ti tamo procitaj pa mi reci....
Buraz, milion puta sam flesao rom na samsungovim telefonima koji su vecinom i skidani sa sammobilea
Galaxy S7 Black Onyx
Buraz, milion puta sam flesao rom na samsungovim telefonima koji su vecinom i skidani sa sammobilea
http://www.sammobile.com/firmwares/download/70292/G930FXXU1APD1_G930FOXX1APD4_XEO/
Ja ne vidim ovdje nista komplikovano i nejasno...
Jesi ga probat vratit na tvornicke postavke?
Jesi probao drugi kabel ustekat u punjac?
U drugu uticnicu?
http://www.sammobile.com/firmwares/download/70292/G930FXXU1APD1_G930FOXX1APD4_XEO/
opravo ovdje je "problem"
- Add the firmware file to AP / PDA
a si pogledao moju prvu sliku sve bi ti bilo jasno
ugl "problem" riješen :-)
Jel uspio neko naći screen protector (foliju) za galaxy s7, a da se dobro zaljepi na mjestima di je staklo zaobljeno? Ja sam kupio neku zaobljenu foliju i sjela je super na ekran i taj 1mm na rubovima se zaljepila, al nikako zrak istisnut van da skroz sjedne. Uvijek se vraća. 
opravo ovdje je "problem"
- Add the firmware file to AP / PDA
a si pogledao moju prvu sliku sve bi ti bilo jasno
ugl "problem" riješen :-)
Da si ti gledao tu istu sliku vidio bi koji file je najveci i pocinje sa AP pa ne bi uospte postavljao pitanja ;)
To ti je radi fonta, troši više energije u odnosu na defaultni.
hahaha fonta dobar
Nekako mislim da se covjek sali..a mozda i ne o.O
Odnesi to na servis ako si isprobao druge punjace/uticnice. Nema tu prevelikog razmisljanja, to ti nije normalno i neka greska je.
Mobitel se ispraznio i idem ga stavit na punjac i pise da se puni i onda prestane i opet se ugasi. Iskljucim i ukljucim punjac i samo prikazuje bateriju s onom munjom i ne zeli se nista drugo pokazat i tako vec 2 sata. Probao sam ga upalit na power tipku i pojavilo mi se factory mode a nisam držao volume tipku. Cekao sam da se isprazni i sad opet. Kad bi ga zatreso cuo bi zvuk iznutra ko da je nesto otpalo. Ne znam sta da radim.!! Nikad pao nikad!!
Takav sam slucaj ja imao.