- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li itko problema sa signalom na s7? Ležim na istom mjestu gdje je na A5 full signal, a na mojem s7 ga povremeno nema,pa ga ima 2 crtice, pa je nekad full. Probao sam se nazvati i bio sam nedostupan. Oba mobitela su na tomato mreži.
Ringke i Spigen made in Korea 
Galaxy S7 Black Onyx
Pa uporaba i je SOT, sve drugo je standby (osim poziva). Taj SOT možeš napraviti u prvih 12 sati od skidanja s punjača, a možeš u 3 dana. Što ne znači da baterija traje dulje jer si nakon 3 dana morao staviti na punjač, SOT je efektivno korištenje mobitelom.
Baš i ne, pogotovo za neke poput mene koji slušaju muziku/stream i slično 2+ sati dnevno...
Ekipa dali ima kakvog nacina da se aplikacija mPBZ backup-ira
jer bih htio mob vratiti na tvornicke, a vise mi je neugodno ici u banku po aktivacijske kodove
Galaxy S7 Black Onyx
jer bih htio mob vratiti na tvornicke, a vise mi je neugodno ici u banku po aktivacijske kodove
Imaš na ePbz kad se logiraš opciju redistribucije, zapišeš kodove i napraviš reset. Instaliraš ponovo mPbz uz nove kodove. Tako je bar kod mene moguće za mZabu.
Kaže jedan da je napravio preko 365 servisa redistribuciju i dobio nove kodove. Vjerojatno znaš što je to jer si u Pbz-u.
mPbz nema, moraš do banke. 
Dakle nikakav titanium backup nepomaze !?
Galaxy S7 Black Onyx
Pomaze titanium, ja sam to radio za rba aplokaciju i uvijek je prolazilo s time da moras napraviti backup za apk + data
Galaxy S7 Edge SM G935F
nekad prije je tako radilo ali sad vec duze titanium backup ne pomaze..potrebno je napraviti redistribuciju..
Ne ide sigurno jer sam isprobavao i odustao, lakšte mi bilo šetat do banke nego mozgat šta dalje pošto je sve završavalo na istom...
Pomaze titanium, ja sam to radio za rba aplokaciju i uvijek je prolazilo s time da moras napraviti backup za apk + data
Aj ne pričajte gluposti ako niste 100% sigurni za to što čovjek pita. Na RBA ide, al na PBZ niti na mPBZ niti na mToken neide. Ako se vrati data, na mPBZ ukucaš pin i odbije ti ga, tako 3 puta misleć da je neka greška da si krivo utipkao pa moraš u banku na redistribuciju pa potpisuj ovo ono. Na mToken će upast ali neće radit jednokratni kod. PBZ je ''poseban'' očito.
Prezadovoljan 😃. Inace cijeli dan od 8 do 1 ujutro izdrzi s oko 6 do 6 i 30 min SoT-a.
Edge verzija? Jesi koristio mozda samsung package disabler za bloatware?
Ima...moraš imat PBZ token i onda putem njihovog internet bankarstva na laptopu zatražiš kod.
Pitao prije 2-3 mj.
nis neukucas samo pokreni app i stisni start i to je sve 
Sta ti je internet generacija. Za tako banalnu stvar trebaju aplikaciju...
Pozz imam jedno pitanje. Uzeo sam preko njuškala novi s7 ne otvoren, račun je bio datuma dan prije moje kupnje (kupljen je u hrvatskom telekomu), provjerio sam sve i uređaj u potpunosti radi ali imam jedan problem a to je crveni ton na dnu ekrana. Gornji dio, jedno 3/4 je normalne boje a donji dio se vidi kako prelazi u blagu crvenu boju.
Nije strašno ali bode u oči. Mene sad zanima hoće mi proći ako ja sa računom koji je na drugo ime i iz drugog grada odem i kažem da mi zamjene ekran, a i može biti da mi prodavač odbije jer kao on ne vidi taj problem?
Priložio sam sliku Al ne vidi se baš kako bi trebalo
Nema veze na cije ime glasi racun, bitno da ga imas... odmah sutra do prvog t-centra odes i reklamiras to.
Imao gotovo identicnu situaciju sa Z3, isto kupljena preko njuskala....ja ju novu otpakirao i ekran sa slicnim simptomima, odmah sam ga odnio u T-centar i to je to, uzeli mob i nakon 15-tak dana vracen
Galaxy S7 Black Onyx
Kad puniš preko punjača koji ti podržava fast charge (koji dolazi uz mobitel), onda ti se napuni od 0% do 100% za sat i nešto, a kad puniš preko usb-a kabla spojenog u pc ili laptop, onda se puni sporo, tj. "normalno".
Koji ROM je u pitanju ?
Galaxy S7 Black Onyx