Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 692.755
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Koristite li se sa "Moj časopis" (My Magazine) widgetom koji se nalazi ljevo od "glavnog" ekrana? Ne vidim bas smisao u njemu s obzirom da je predvidjen samo za strane sadrzaje. Kako ga maknut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava

je tipke nisu svjetlile jer je bil uključena štednja baterije, nisma to skužio odmah :P al sad znam sve haha :D i sad sve radi super

17 godina

Evo čisto da kažem,
trenutno imam mobitel oko 1-2 tjedna.
Aplikacije fluidno idu, skeniranje otiska prsta je fora i radi super, kamera je super.
Veličina mobitela je definitivno par inča prevelika, kvaliteta izrade bi mogla biti puno bolja.

Naime, danas, maloprije, mi se dogodilo, nemam pojma kako, nikad mi nije pao ni ništa slično, a još ima case(obični po rubovima), ali ekran je napukao u donjem lijevom kutu, za sad nisam primjetio da to smeta nečemu osim što je ružno za vidit. Ne kužim, ovo mi se nije dogodilo sa niti jednim do sada mobitelom, a često su mi mobiteli ispadali sa jako velikih visina, dok ovaj napukne tek tako, vjerojatno u džepu jer je prevelik.

Sad iskreno ne znam što mi je najpametnije učiniti, očekivao sam puno više što se kvalitete tiče i barem par godina ispravnog rada, a već je napukao. Sumnjam da garancija pokriva takve stvari, na takvim propustima i zarađuju, sad kakav je izbor, kakve su cijene za popravak, jeli može ikako garancija pokriti(iz ht-a je)??

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 15:36 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Probaj na garanciju prije svega, skini ga jos iz maskice kad ces ga nosit da vide da nema ostecenja po coskovima i slicno.

Mozda je bas tvoje staklo vanserijske kvalitete.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 16:43 (Edge).

1 0 hvala 0
15 godina
markoal kaže...

Evo čisto da kažem,
trenutno imam mobitel oko 1-2 tjedna.
Aplikacije fluidno idu, skeniranje otiska prsta je fora i radi super, kamera je super.
Veličina mobitela je definitivno par inča prevelika, kvaliteta izrade bi mogla biti puno bolja.

Naime, danas, maloprije, mi se dogodilo, nemam pojma kako, nikad mi nije pao ni ništa slično, a još ima case(obični po rubovima), ali ekran je napukao u donjem lijevom kutu, za sad nisam primjetio da to smeta nečemu osim što je ružno za vidit. Ne kužim, ovo mi se nije dogodilo sa niti jednim do sada mobitelom, a često su mi mobiteli ispadali sa jako velikih visina, dok ovaj napukne tek tako, vjerojatno u džepu jer je prevelik.

Sad iskreno ne znam što mi je najpametnije učiniti, očekivao sam puno više što se kvalitete tiče i barem par godina ispravnog rada, a već je napukao. Sumnjam da garancija pokriva takve stvari, na takvim propustima i zarađuju, sad kakav je izbor, kakve su cijene za popravak, jeli može ikako garancija pokriti(iz ht-a je)??

Garancija ti nece to pokrit.

Autoclimb kills more people than AIDS
15 godina
neaktivan

Meni sinoč na balu vampira u padežu lokativ kresne sa šanka,cirka brat bratu 1.60,a ko ne i više i odskoči po mramornim pločicama i za divno čudo ništa,naravno bio u maskurini!Danas bačeno malo kupanje plisneše navučeno na lagano provjetravanje.

http://i58.tinypic.com/2qala3c.jpg

http://i59.tinypic.com/15nq7ts.jpg

http://i59.tinypic.com/286r3ug.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 19:09 (spajder68).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
spajder68 kaže...

Meni sinoč na balu vampira u padežu lokativ kresne sa šanka,cirka brat bratu 1.60,a ko ne i više i odskoči po mramornim pločicama i za divno čudo ništa,naravno bio u maskurini!Danas bačeno malo kupanje plisneše navučeno na lagano provjetravanje.

http://i58.tinypic.com/2qala3c.jpg

http://i59.tinypic.com/15nq7ts.jpg

http://i59.tinypic.com/286r3ug.jpg

Nisi valjda bateriju na sunce stavio da se susi? {#}

15 godina
neaktivan

Activity zone – GALAXY S5 Active exclusive.Skiniti ga tu i pegla! https://docs.google.com/file/d/0B0_vpA-m2sYzdENfejl2UWZFZ3M/edit

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Jel na S5 (kod Vipa) otključan bootloader?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko znam jest. Bootloader je zaključan samo za američke verzije (Sprint, AT&T...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 10:46 (docx).
16 godina

Ipak na sam na kraju M8 uzeo, mrvicu mi je prevelik S5 bio + M8 je ima premium feel.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
5 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

146.4 x 70.6 x 9.4 mm (160g) M8

142 x 72.5 x 8.1 mm (145g) S5

više od 4 mm je kraći, niti 2 mm širi i više od 1 mm je tanji, s tim da je 15 g lakši. - kako misliš S5 je mrvicu prevelik?

za "premium" feel se nebi štel mješat što bi rekli, svako po ukusima. Samo nemoš reć da je s5 mrvicu prevelik, a m8 kao da je manji.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

8 1 hvala 1
16 godina
U ruci je ogromna razlika, jer S5 nema ergonomine, a ta dva mm itekako se onda osjete.
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
Da ali taj one je bas ruzan imam m7 sluzbeni i meni je gadan. Volim htc i imao sam ih dosta ali m7 i m8 su mi ruzni.

1 4 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...
Da ali taj one je bas ruzan imam m7 sluzbeni i meni je gadan. Volim htc i imao sam ih dosta ali m7 i m8 su mi ruzni.

Pošteno, ukusi su ukusi. O njima se raspravlja!

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan

pozdrav ljudi opet imam problem a kvrckanjem, a kućište su mi promijenili prije 2 tjedna i opet ista priča. a ponedjeljak ga nosim opet na servis jer ovo ej iritantno jako, očito sam anletio na mob koji nije dobro napravljen jer sve druge izložbene sam isprobao i nijedan nije kvrckao , svi su bili super. nadam se da će mi oni dati potpuno novi aparat jer ne vidim smisao opet mijenjat ovo kad će rezultat biti isti :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bambi kaže...

pozdrav ljudi opet imam problem a kvrckanjem, a kućište su mi promijenili prije 2 tjedna i opet ista priča. a ponedjeljak ga nosim opet na servis jer ovo ej iritantno jako, očito sam anletio na mob koji nije dobro napravljen jer sve druge izložbene sam isprobao i nijedan nije kvrckao , svi su bili super. nadam se da će mi oni dati potpuno novi aparat jer ne vidim smisao opet mijenjat ovo kad će rezultat biti isti :P

Jako tesko ces postici da dobijes potpuno nov uređaj koji ce otpakirati pred tobom.. Kad se sjetim moje kalvarije s Galaxy-em S2, 8 servisa, matična je bila problem koju su mjenjali i popravljali a kao da nista nisu nikad napravili, i tek kad sam nasao vezu u Europatradeu, nakon 9-og puta sam uspio dobiti novi uređaj i to sam doso u T-mobile centar i stavili na stol 3 zapakirana i eto biraj koji ces.. Da kucnem u drvo odabrao sam onaj koji eto i dan danas radi perfektno..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
bambi kaže...

E stvarno si pehista teski....

14 godina
neaktivan

ahh ovo ej baš bilo lijepo za pročitati :P znači čeka me natezanje i opet sve isponova i 7 dana bez moba :(( super, baš sam naletio na loše napravljenog... a danas sam se poigrao sa htc one-om i mogu reći da ovaj s5 nije ni približno privlačan i čvrts ko htc uff, mob je predivan i sve na njemu izgleda vrhunski i ni po čemu mi ne izgleda i ne daje dojam da je lošiji od s5 dapače :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nova+zooper widgets,samo da nije isto. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ekipa jel zna netko maknut zakljucavanje otiskom prsta, a da se nemora upisat zamjesnka lozinka?
Jucer sam stavio zakljucavanje otiskom, ali me nije pitao opet da stavim zamjensku lozinku, nego je ostala ona koju sam stavio kad sam kupio mobitel, a sad ju vise neznam {#}

Cak mislim da se nesto zbugalo jer mi neizbacuje niti jedan error, nego samo mi govori upisite zamjensku lozinku, pa molimo ponovite, i tako se stalno vrti, sta god da ja upisem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Riješenje za osviježenje je:ugasiti mob/uči u recovery mod,tako da istovremeno držiš vol+home i power tipku/wipe data factory reset/zatim wipe cache partition,naravno mob se vrača na tvorničko stanje i gube se svi podaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
spajder68 kaže...

Riješenje za osviježenje je:ugasiti mob/uči u recovery mod,tako da istovremeno držiš vol+home i power tipku/wipe data factory reset/zatim wipe cache partition,naravno mob se vrača na tvorničko stanje i gube se svi podaci.

Za to i ja znam al to bas i nezelim radit {#}

Kontaktirat cu samsung support jer je ovo najvjerovatnije neki bug, kad mi neizbacuje nikakav error sta god da upisem, a i vrti se kolko god hoce.

15 godina

Dobre vijesti za sve Samsung Galaxy S5 korisnike LINK {#}

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Sta netreba za to imati root??

15 godina
neaktivan

Netreba to je stock recovery!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Eto uspio sam maknut, trebao sam otic u postavke, skener otiska prsta, upravljanje otisima prstiju, tamo ocitat prst, i onda vidim sve otiske prstiju, i onda sam samo izbrisao svoj otisak i na zakljucavanje zaslona je stavio klizanje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bravo!!,A kako si došao do pasworda??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
spajder68 kaže...

Bravo!!,A kako si došao do pasworda??

nepita password uopce, nego sa otiskom prsta udes u postavke u kojima vidis sve otiske prsta, pa kada maknes otisak prsta, makne ti se i password koji je vezan za taj otisak prsta

probaj pa ces vidjet

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice