Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 692.790
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, kupio sam ovaj odlični telefon prije 2 tjedna ali neko krckanje i škripanje se čuje na poklopcu i ima lufta između njega i baterije.  Jako je iritantno i nemogu vjerovat da tako skup aparat tako djeluje jeftino sa ovim problemom navedenim :P pa sam ga jučer nosio na servis i sad ću pričekat par dana da mi odgovore što bi to moglo biti. Jel ima tko sa sličnjim problemom? ostalo na telefonu sve super radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
bambi kaže...

Pozdrav svima, kupio sam ovaj odlični telefon prije 2 tjedna ali neko krckanje i škripanje se čuje na poklopcu i ima lufta između njega i baterije.  Jako je iritantno i nemogu vjerovat da tako skup aparat tako djeluje jeftino sa ovim problemom navedenim :P pa sam ga jučer nosio na servis i sad ću pričekat par dana da mi odgovore što bi to moglo biti. Jel ima tko sa sličnjim problemom? ostalo na telefonu sve super radi.

očito neka greška ili s poklopcom ili uredjajem, jer na mom nema nikakvog lufta i skripe, sve fiksirano i cvrsto. Di je uredjaj kupljen?

14 godina
neaktivan

kupljen je u tele2 . ako to uopće ima kakve veze. nadam se da će mi riješit taj kvar ili novi mob štogod.

15 godina
neaktivan

Ma nema to nikakve veze,nego loša sriča.Ma došlo je vrime da moraš otvotirit šestore oči kad nešto kupuješ.Meni tako na prošlom mobu u niti mijesec ipo dana rikne ekran,dođe ti da popi... i još usto moraš objašnjavat šta i kako,a da to funkconira kako treba mob bi bio zamijenjen u roku odma.Naravno kad se vidi vizualno da nema nikakvih mehaničkih oštečenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bambi kaže...

kupljen je u tele2 . ako to uopće ima kakve veze. nadam se da će mi riješit taj kvar ili novi mob štogod.

Nebrini nista, ili ce ga popravit ili ces dobiti novog. Jer po normalnom treba biti sve cvrsto..ako ima lufta onda pusta i vodu sto nesmije.

P.s i moj je kupljen u tele2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 18:19 (tommek10).
14 godina
neaktivan

aha, nadam se da će mi ga riješit i da bum ga dobio sljedeći tjedan, jer mi treba mob pod obavezno :P eto loša sreća očito...a dobro da ga nisma u vodu stavio ko zna što bi bilo onda, najvažnije da nema mehanićkih oštećenja niakakvih i da je skroz nov.

15 godina

Uskoro bi mogli uživati u Androidu 4.4.3 KitKat
LINK {#}

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Al ti nije jednostavnije (a i nama za gledat) uploadat na forum. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok ljudi, dajte mi recite jel se kod nas kojim slučajem u hr dobije gratis flip cover , jer m ise čini da mi ej netko spomenuo da se dobije za sgs5 isto kao i kak je lg djelio za g2 ? i ako da kome se obratiti za to? hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Flip torbicu dobis u HT-u, bar sam ja, mores i 16GB memorijsku.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
neaktivan

Stigao update za VIP mrezu,oko 100MB,nisam uopce primjetio da se brze ucitava kamera ili galerija,mogli su to malo sredit.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moj je iz tele2, baš ću ići pitati u tele2 dali se doije što od navedenog kojim slučajem. nebi na odmet bilo to, a i micro sd je ok imat isto

14 godina
neaktivan
bambi kaže...

moj je iz tele2, baš ću ići pitati u tele2 dali se doije što od navedenog kojim slučajem. nebi na odmet bilo to, a i micro sd je ok imat isto

pa javi kako si prošao i moj je iz tele2... nisam nista dobio.

premda sumljam da se može što izvuci, ako nisamo odma dobili na licu mjesta pri samoj kupovini. Tako bi mogao doci u svako prodajno mjesto i trazit karticu ili masku :)

14 godina
neaktivan

budem išao u tele2 kad podignem mob sa servisa ovaj tjedan :P pa javim dal se što dobije u tele2 :D

17 godina

Pozdrav, evo došao mi danas mobitel, iz HT-a. Dobio onaj kao duo stick od 32 GB.
Dojam, definitivno je velik, dvoumio sam se čekati Z2 ili uzet pak ovo, vidio sam da, meni bitnije karakteristike su bolje kod ovog + ljepši dizajn (barem meni) i manji je od Z2, iako sam cjeli život na Sony/Sony Ericcsonu. A gledao sam i za  Z2 compact kojeg treba vjerojatno puno čekati da izađe, ali trebao bi trebao biti dobar i malo manjih dimenzija.

Uglavnom, interesira me ovo za zaštitu ekrana kao npr:
http://www.amazon.com/Free-MAX-CLARITY-Invisible-Defender/dp/B00CMDYV0S/ref=pd_bxgy_cps_img_y
primarno mi je uzeti nešto tako što bolje klizi prst, kod onog što dođe uz uređaj, prst ide glatko i ugodno samo sam već skinio to.

I još me zanima za uzeti nekakav, cover, već imam onaj obični samo po rubu ali mi je nekako glup i ne mogu otvoriti poklopac za kad želim puniti mobitel,
pa sam gledao ovakav nekakav djeluje lijep i koristan:Wallet Cover ili pak uzeti ovakav Obliq case(samo ne znam jeli to toliko debelo), ili pak neki drugi, ne treba ništa posebno i bilo bi super ako ima nešto kod domaćih trgovina da ne treba čekati par tjedana. 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo za promjenu,na kružiče.

Nova launcher/around icons pack.

http://i61.tinypic.com/2zox6qo.jpg

http://i62.tinypic.com/34qquet.jpg

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Malo za promjenu,na kružiče.

Nova launcher/around icons pack.

http://i61.tinypic.com/2zox6qo.jpg

http://i62.tinypic.com/34qquet.jpg

Super izgleda... koja ti je prognoza?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 22:16 (tommek10).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ima ko problema sa punjenjem baterije?

U zadnje vrijeme 10% mi puni 1 sat.

Naravno punim sa originalnim punjačem..

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, evo stigao mi ej telefon sa servisa tj popravka. sad sve štima, a mislim čak da su mi kućište promijenili jer sam imao zaštitnu foliju preko onog poklopca za punjač. sad mi se puni pa kad završi ide u pogon opet i nadam se daće sad ok bit duuugo vremena :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Jel ima ko problema sa punjenjem baterije?

U zadnje vrijeme 10% mi puni 1 sat.

Naravno punim sa originalnim punjačem..

Provaj posudit od nekog punjač pa provaj,skroz prazna baterija se napuni za nekih 1h/50min,vjerovatno je do punjača.

14 godina
neaktivan

Zanima me da li je netko otkljućavao s5...Naime kupih supruzi za godišnjicu zlatni s5, koji je po tvrdnji kupca, otkljućan na sve mreže...

Naravno da nije bilo tako...Uređaj je kodiran na T-com a meni treba na Tele 2.

Gledam da ima raznih unlock kodova po raznim cijenama...

Pa da li je netko otkljućavao i kakva je procedura?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Procedura ti je jednostavna,staviš sim karticu drugog operatera i kad se pojavi na ekranu unos koda,koji si jelte kupio,ukucaš kod i gotova rađa. 

Edit:

Evo mali i na kockice!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 14:24 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geci1981 kaže...

Zanima me da li je netko otkljućavao s5...Naime kupih supruzi za godišnjicu zlatni s5, koji je po tvrdnji kupca, otkljućan na sve mreže...

Naravno da nije bilo tako...Uređaj je kodiran na T-com a meni treba na Tele 2.

Gledam da ima raznih unlock kodova po raznim cijenama...

Pa da li je netko otkljućavao i kakva je procedura?

Hvala

Ja sam dekodirao mobitel odma 11.4. preko ove stranice, vec su imali kodove, nakon uplate preko paypala, kod ti dode na email u roku od 5min.
Znaci stavis karticu na koju ti mobitel nebi trebao radit, i kod paljenja mobitela ce te pitati kod za otkljucavanje, upises taj sta si dobio na email i to je to.
Garanciju ne gubis jer je isti postupak kao i da je tvornicki otkljucan.

Autoclimb kills more people than AIDS
11 godina

Ja sam otključao svoj S5(Tele 2 zaključan) u Europatrade servisu u Sesvetama za 160KN.

15 godina
neaktivan

Šta je ova plastika žilava ni suv je nemre uništit. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozsrav. Imam pitanje malo vec i meni glupo, dali vama svjetle ove dole tipke. Nazad i za multitasking? Meni ne svjetle. Bio mi je na servisu i ocito nes niau dobro kuciste spojili sa tipkama da svijetle. Bas gledam u mraku nema svjetla a na postavkama sam stiskao da mi budu 6 sekundi a nema nista. Znaci opet moram na servis?😝
17 godina

A da ti to nije isključeno u postavkama?

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice