Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 693.507
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
GrimReaperKC kaže...
Gale92 kaže...

Pogledajte prelazak Teslinog automobila na električni pogon preko Galaxy S5-ice{#}

fora video u svakom slucaju {#}

jos uvijek cekam na recenziju gsm arene i phonearene...neznam zasto recenzija jos nema a phone je vec u prodaji diljem svijeta...

i da,ako ga kupim odmah ide u otterbox.. vidi se da se rub i onaj srebrni dio lako skrhaju ako padne..

Početak globalne prodaje je 11. travnja, a to si možda mislio na predbilježbe jer su mnogi telekom operateri otvorili predbilježbe za ovaj uređaj no korisnici ga neće dobiti prije 11. travnja, tako da ti to otprilike dođe na isto {#}

14 godina
Test na 8 min u zamazanoj vodi na 1 m:
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bas citam review i mob se cini odlican. Eh steta sto nije lijepsi i da nema touchwiz. Jos da su konacno sklepali bolji software jako tesko bi se odlucio izmedu njega i M8, ali ovako me vise vuce na One posto se ne volim igrat s ROM-ovima.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
A tko to jos GSM arenu smatra relevantnom? Njima u tech reviewu je važan marketing Samsunga???!
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
A tko to jos GSM arenu smatra relevantnom? Njima u tech reviewu je važan marketing Samsunga???!
14 godina
gamer34 kaže...

Bas citam review i mob se cini odlican. Eh steta sto nije lijepsi i da nema touchwiz. Jos da su konacno sklepali bolji software jako tesko bi se odlucio izmedu njega i M8, ali ovako me vise vuce na One posto se ne volim igrat s ROM-ovima.

i ja sam procitao i po review zgleda odlicno..

budem jos par reviewa procitao prije odluke al kako sam i planirao njega cu vjerovatno kupit.

stavit cu neki rom kak imam i na s2 i bude to pila onda {#}

14 godina
GrimReaperKC kaže...
gamer34 kaže...

budem jos par reviewa procitao prije odluke al kako sam i planirao njega cu vjerovatno kupit.

Ma bas izgleda super mob, da su ga spakirali u kuciste HTC Ona i bacili gore AOSP ili Sense i mozda IPS umjesto Amoleda, savrsen mobitel. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina
gamer34 kaže...
GrimReaperKC kaže...
gamer34 kaže...

Ma bas izgleda super mob, da su ga spakirali u kuciste HTC Ona i bacili gore AOSP ili Sense i mozda IPS umjesto Amoleda, savrsen mobitel. {#}

Dakle, One je vrh ^^ 

14 godina
neaktivan

u petak dolazi u trgovine..pa se nadam da cu ga vec tada isprobat

jer bome sam zagrizao da ga uzmem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...
gamer34 kaže...

Koliko sam upoznat još uvijek nije moguć root ili instalacija custom recovery-a na galaxy seriji koji imaju novi bootloader (što svi S5 imaju) bez da se okine knox counter (što znači bye, bye garancija) ili se varam? Ja sam na starom bootloader-u S4 tako da nisam baš upoznat s novijim informacijama.

To be or not to be
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 15:42 (mirdaVG).
17 godina

Nevjerojatno kolko hejta bilo u komentarima na predstavljanju, koliko zgražanja nad dizajnom, 
a koliko je sad ovdje nestrpljivih čekaoca da stigne u dućane da ga pipkaju i kupe:)
Malo dojmova iz upotrebe; fotić je softversko/hardverski mislim najdorađeniji koji sam dosad
probao na fonu.
Puls mi je malo ispod normale, ali eto, uredno ga mjeri:)
SAJB;
- evo uvijek popularno među i*iotima na YT, sakaćenje oštrim predmetima i razbijanje čekićem (kakav je to F*ing test?)
ovaj put je izazvalo eksploziju baterije. Kao Tesla model S. Samo sumnjam da će ovo natjerati samsung da ugrađuje 
titanske podnice kao u Tesla Motors.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel kvaliteta slika ista bolja od one na samsung s4?

0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

To su nijanse, ali stvarno nijanse. Možda je responzivniji na dodir.
Ekran je možda i mrvicu manje nabrijanih boja, to je valjda zbog onog
"adapt display" moda. Ali AMOLED se kuži,
sad, to je nekome prednost, nekome mana. Meni je plus, jer ne treba
meni sad colorproof kalibrirani ips na mobitelu, bolje da je kontrastnije
i vidljivo i jasno i po jakom dnevnom svjetlu, a to jest.
Uglavnom osobno, u ruci ne izgleda tako jeftilen kao na slikama,
dapače osobno čak i bolje nego s4, i radije bih da je takav a
sa mogućnošću skidanja i zamjene poklopca(i izmjene baterije, memorije...),
nego šminka, ali zaliven poput htc one, iphone ili sony Z... jedino su mogli ostaviti
onaj okvir u stilu brušenog metala, a ne ovaj fejk valoviti krom...
ali velika je vjerojatnost da će svatko i tako odmah kupiti zaštitu, pa se to neće vidjeti.
Mislim ljudi mudrijaju oko designa kao fail ili win čitavog moba, a
onda kad konačno neki kupe na temelju samo izgleda, spreme ga u one
odvratne njuškalo/ebay zaštite koje su ispale iz 1993.
E da, i fingerprint skener nisam nikad uključio niti me zanima, jedan od
imho rijetkih beskorisnih gimmicka. Možda su mogli biti napredniji od
applea pa uvesti sken rožnice:) Jer već sam rekao, kamera i popratni sofver
je vrh. A i glede softa, mislim da ovaj put nije nakrcano i nepregledno,
i ja osobno nebih našao potrebe za custom romovima. Barem ne sada, taman
i da su dostupni.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina

nisam znao da ima novih bootloadera te da jos to nije probijeno...

vjerovatno bude, vecina ljudi i kupuje samsunge radi velike baze korisnika i mnogo custom romova,kernela itd.

osobno ne patim na nikakve didje midje. volim brz i responzivan uredjaj sa sto manjom, potrosnjom baterije i sa sto manje smeca .

da mi sve lijepo i glatko radi. neat rom 5.9 sa apolo kernelom i novom baterijom na s2 mi je čisti win.

mozda na s5 vec i stock to sve tako prekrašno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ev ovako,trebam savjet dali da cekam novi Iphone 6 ili da kupim Samsung Galaxy S5,ali opet ako budem kupovao SGS5 onda neznam koju boju da uzmem... Koju boju vi predlažete????{#}

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

Uzmi Sony Xperiu Z2 ili ako ti iOS bolje paše onda uzmi IPhone 6, iako sumnjam da će biti neke razlike između trenutnog i 6ice.

2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Mortiis kaže...

To su nijanse, ali stvarno nijanse. Možda je responzivniji na dodir.
Ekran je možda i mrvicu manje nabrijanih boja, to je valjda zbog onog
"adapt display" moda. Ali AMOLED se kuži,
sad, to je nekome prednost, nekome mana. Meni je plus, jer ne treba
meni sad colorproof kalibrirani ips na mobitelu, bolje da je kontrastnije
i vidljivo i jasno i po jakom dnevnom svjetlu, a to jest.
Uglavnom osobno, u ruci ne izgleda tako jeftilen kao na slikama,
dapače osobno čak i bolje nego s4, i radije bih da je takav a
sa mogućnošću skidanja i zamjene poklopca(i izmjene baterije, memorije...),
nego šminka, ali zaliven poput htc one, iphone ili sony Z... jedino su mogli ostaviti
onaj okvir u stilu brušenog metala, a ne ovaj fejk valoviti krom...
ali velika je vjerojatnost da će svatko i tako odmah kupiti zaštitu, pa se to neće vidjeti.
Mislim ljudi mudrijaju oko designa kao fail ili win čitavog moba, a
onda kad konačno neki kupe na temelju samo izgleda, spreme ga u one
odvratne njuškalo/ebay zaštite koje su ispale iz 1993.
E da, i fingerprint skener nisam nikad uključio niti me zanima, jedan od
imho rijetkih beskorisnih gimmicka. Možda su mogli biti napredniji od
applea pa uvesti sken rožnice:) Jer već sam rekao, kamera i popratni sofver
i da su dostupni.

na šta ovdje točno misliš?

16 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

vjerovatno bude, vecina ljudi i kupuje samsunge radi velike baze korisnika i mnogo custom romova,kernela itd.

Velika manjina ljudi mobitel kupuje radi toga. 90% kupaca smartphonea ni ne zna što je RAM, a kamoli kernel.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
GrimReaperKC kaže...

Velika manjina ljudi mobitel kupuje radi toga. 90% kupaca smartphonea ni ne zna što je RAM, a kamoli kernel.

kad sam rekao ljudi smatrao sam ljude slicne sebi samome... ljudi kojima sam okruzen,s kojima se druzim bilo u RL ili online...

tzv advanced useri

neznam zašto se ovdje na Bug forumu uvijek svi love na neke pogleske u izrazavanju i onda ispravljaju i pametuju...al ajd ok...

ispricavam se na gresci pri izrazavanju te potvrdjujem izjavu kolege Mitsuoke da 89.58% ljudi nezna sto je RAM ili kernel

Pokusao sam pronaci na netu al bezuspjesno..

Zna mozda netko za koje proizvodjace mobitela ima najvise custom romova/kernela? samsung,sony,htc,lg ili neki peti?

17 godina
Mortiis kaže...
overhaul kaže...
Mortiis kaže...

Jer već sam rekao, kamera i popratni sofver
i da su dostupni.

na šta ovdje točno misliš?

Bez uvrede ali suzdržat ću se od daljnje podjele iskustva, jer
mi se neda dobijati TD-ove za trud i potrošeno vrijeme na recenziju:)

14 godina
overhaul kaže...

Bez uvrede ali suzdržat ću se od daljnje podjele iskustva, jer
mi se neda dobijati TD-ove za trud i potrošeno vrijeme na recenziju:)

Nemoj se obazirati i sekirati na TD. po meni se odavno to vec trebalo ukinuti...

Ako mozes bio bih ti zahvalan da i dalje postas iskustva.. To je ono sto je bitno, kako svaki pojedinac dozivljava telefon,a ne sto ce rec netko tko ima sony-a ili iphone-a odnosno

sto ce ti netko sa z1 tko je zavidan stisnuti TD

14 godina
neaktivan

upravo to...nekome možda svojim mišljenjem i pomogneš..a i uvijek je dobro čuti što više recenzija,pogotovo za nas koji planiramo kupiti taj uređaj vrlo vrlo brzo..

ovi TU i TD su najmanje bitna stvar na forumu...(i neznam koja im je uopće svrha)

2 0 hvala 1
17 godina

ja sam bas zbog tih kernela ,romova preso na win jer mi je dosadilo stalno mjenjat nisam imo mira(njih 40ak u pola godine) hehe a skoro i bircko s2 {#}

sa s3 sam se malo bio smirio ali mi android nakon njega dosadio i preso na wp na kojem cu ostat do daljnjega , fini ekosistem nema puno mudrolije

sve fino brzo ljepo elegantno i vozi misko {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 18:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako imate ideju što konkretno da probam,
mogu vam možda to snimiti na video, ako ulovim vremena preko vikenda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sad je gotovo..upravo sam ga kupio :P

2 0 hvala 0
14 godina
Mortiis kaže...

sad je gotovo..upravo sam ga kupio :P

Prvi dojmovi {#} {#} ?!?!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

pa jedino sto mogu reci je ovo sto sam se ''igrao'' s njim u trgovini jedno pola sata prije nego sam ga kupio...i dojmovi su dobri

ali to cu ja tek vidjet kad ja to fino sve isprobam..najvise me zanima kamera i kakve ce slike i videi biti kad ih prebacim na komp...

trenutno se mob puni (rekao mi ovaj sto radi tamo da ga ostavim minimalno 6-7 sati na punjaču)...i nisam ni karticu jos ubacio..tako da nekakvi dojmovi tek sutra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti je prastara baza s tim ostavljanjem mobitela na punjaču. Slobodno to odhebi jer baterija ne treba biti formirana kao što je prije trebala bit. Čak to oštećuje bateriju više nego da je puniš svako malo po malo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

ma dobro to sam mislio samo sada prvi put tako,kasnije punit normalno naravno..

on je vec gotovo pun..kad sam ukljucio punjac bilo je 63%..sad je 95% nakon pola sata

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice