Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.933.104
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
dreammaker kaže...

pozdrav, kupio sam Galaxy s3 u t-mobileu, a korisnik sam tele2 mreže. zna li itko koliko me košta promjena iz sim u microsim karticu i je li uopće moguća tele2 prepaid korisnicima? zanima me isto tako koliko se na to čeka, ili se dobije isti dan?

Ako ce ti banda naplatit, samo obrezi postojecu! Evo ti mjere na vec izrezanoj, da ne vadim sad ovu orginal. Iste su ti.

daniel
16 godina

Sutra ću skočiti do Tele2 centra u nadi da ću do navečer moći koristiti mobitel u potpunosti.

Inače stavio sam na njega CM9 RC2 i zasad sve štima.

Planiram kao i na S2 staviti Paranoid ovih dana i ostati na njemu.

Imate li vi kakvu preporuku ROM/kernel?

Zasad sam zadovoljan kako leži u ruci, možda čak i bolje od S2.

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan

Evo postao sam i ja ponosan vlasnik S3 :) Mob je super ali imam nekoliko zamjerki. Neznam dal je spomenuto to prije ali na zadnjem coveru na gornjem desnom uglu ili lijevom kad pritisnem malo jače ima lufta i čuje se lagano krckanje, jel ima ko taj problem? I još jedna stvar u potpunom mraku kad pokazuje skroz crnu boju vide se neke sive crte na ekranu al morate to gledati u potpunom mraku. Ima tko takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rbalic kaže...

Evo postao sam i ja ponosan vlasnik S3 :) Mob je super ali imam nekoliko zamjerki. Neznam dal je spomenuto to prije ali na zadnjem coveru na gornjem desnom uglu ili lijevom kad pritisnem malo jače ima lufta i čuje se lagano krckanje, jel ima ko taj problem? I još jedna stvar u potpunom mraku kad pokazuje skroz crnu boju vide se neke sive crte na ekranu al morate to gledati u potpunom mraku. Ima tko takvih problema?

Prvo ne. Drugo imaju svi amoled ekrani, vidi se samo u mraku na tamnim pozadinama. Kod nekih je izraženije kod nekih manje ali svi to imaju, posljedica načina na koji se proizvode.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 12:49 (Minoza).
14 godina
protjeran

Da, ovo sa krckanjem zadnjeg poklopca ako ima lufta odi nek ti zamjene, jer S3 s tim nema problema.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kakvo kuciste vi imate?
Ja si mislim narucit Otterbox Commuter sa eBaya.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
15 godina

Evo nešto konačno originalno, i vrlo lijepo, barem po mojem ukusu {#} !!

A mala anketa za potvrdu dobrog/lošeg ukusa Samsunga!

LINK; http://blog.gsmarena.com/samsung-announces-special-edition-london-olympics-themed-galaxy-s-iii-for-taiwan/

9 Sviđa mi se!
10 Ne sviđa mi se!
0 Moglo je i bolje!
0 Moglo je i gore!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dali postoji kakva aplikacija koja bi automatski odbila poziv i poslala poruku na taj broj?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Diplomat kaže...
Dali postoji kakva aplikacija koja bi automatski odbila poziv i poslala poruku na taj broj?

Nije pitanje da li ima nego kako je pronaći među milijunima na marketu :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
odjavljen
Ja pak mislim da ne postoji tako nesto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Zasto ne bi postojala? Prije jos kolko je t-mobile imal shemu, da ti za propusten poziv dođe poruka? Ovo je malo obrnuto, al samo treba potraziti na play-u. Ako ne, eto ti odlicna ideja za napraviti app.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diplomat kaže...

Trenutno je moj mob na punjenju, isključen, nije bitno što nije Samsung, niti SGS3, ali mi se čini da postoji kao ponuđena opcija u samo adresaru/settings koja ti takvo nešto omogućava, tako , kada sutra upalim pilu, provjeriti ću što i kako se može, a morti pronađem i kakvu aplikaciju, ne bi bilo zagoreg imat takvo nešto {#} !!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

dali se vama dok ste na ovom internet pregledniku koji dolazi instalirani zna smanjiti svjetlina...meni se smanji svaki put kad idem na njega i na bilo koju stranicu,zna možda neko kak se to poništi

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kad uđes u browser pritisni "menu" tipku i onda odi u postavke, pa tam iskljuci.

daniel
14 godina
odjavljen
Ako mi netko nađe takvu aplikaciju dobiva nagradu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diplomat kaže...

Diplomat kaže...
Ako mi netko nađe takvu aplikaciju dobiva nagradu!!!!

Dali je OVO aplikacija koja zadovoljava tvoj kriterij {#} ?!?!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=akostaapps.rejectcallanswer.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFrb3N0YWFwcHMucmVqZWN0Y2FsbGFuc3dlci5mcmVlIl0.

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
Zasad radi, javi se na PP!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

trenutno sam na CM9 rc2 romu. nisam nikako zadovoljan zvukom kod snimljenog videa. na svog galaxyu s2 sam bio na paranoidu(isto cm9) i zvuk je bio doslovno tri do četiri puta jači.

na kojim ste vi romovima? kako vam radi kamera (ako ste na cm9)

šumski put je bio ravan.
18 godina
dreammaker kaže...

trenutno sam na CM9 rc2 romu. nisam nikako zadovoljan zvukom kod snimljenog videa. na svog galaxyu s2 sam bio na paranoidu(isto cm9) i zvuk je bio doslovno tri do četiri puta jači.

na kojim ste vi romovima? kako vam radi kamera (ako ste na cm9)

Ja sam na stocku, čekam službeni JB pa da rootam mob i stavim kakav novi rom

14 godina
neaktivan

Također stock, super radi pa nema nikakve potrebe za nasnimavanjem custom romova, čeka se official JB :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

TurkBay V.4, Siyah 1.3.8, modem XXLE8. Rom je izgledom drugaciji od CM i Sammya, u instalacijskom paketu nudi i manualno namjestanje raznih kernela, modema, appsa, tweakova, launchera i dr., a rade sve funkcije ko i na stock-u, samo brze i bolje.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav ekipo. Friški sam sa Samsungom pa me zanima nekaj.

Da bi odrutao mob treba mi originalni firmware. Mob je, prema onom kaj sam ja našao, došao sa verzijom navodno za Poljsko tržište (I9300XXALF2 CSC: I9300OXFALF1).

Obzirom da je kupljen u Vipu ne bi li trebao imati vipovu verziju? Da li bi je ja sam mogao staviti, jel to brendirani rom? S kojim romom su vaši uređaji došli?

Na originalnom romu mi je najveći potrošač Call Waiting, je li to moguće? Nisam baš toliko bez signala da bi bilo tako...

I BTW, mob je fantastičan!! Ne bih ga ni rutal da ne moram vratiti data od jedne aplikacije koju koristim...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ste na stock romu koji vam je baseband i build number? Ja sam svog kupio u vipu i baseband mi je XXLF2 a build XXALF2. I još jedno pitanje, dali ste dobili onaj update od 72-73 mb koji dodaje podešavanje svjetline u notification bar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
rbalic kaže...

Ako ste na stock romu koji vam je baseband i build number? Ja sam svog kupio u vipu i baseband mi je XXLF2 a build XXALF2. I još jedno pitanje, dali ste dobili onaj update od 72-73 mb koji dodaje podešavanje svjetline u notification bar?

T-Mobile, isti baseband, isti build

16 godina
Hebemumater, crko mi desni kanal na pojacalu...
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
13 godina
neaktivan

jel netko zna kak složit da u titlovima u video playeru mogu viditi č,š,ž,đ,ć 

14 godina
protjeran

Evo ekipa da javim kak je proso reverse tethering. Posto mi je wifi ruter na servisu, a potrosil sam ono sitno prometa kaj sam imal, trazim nacine da spojim mob na lap-top. Nakon dva dana zezanja i isprobavanja raznih programa, SeventhGate je uspio. Znaci, imam obican Vodafone stick u kompu i naravno wifi. Onaj ko nema doma, u skoli, na poslu wifi, a da ne trosi promet podataka, moze besplatno skinuti gore navedeni program, jednostavno upisat naziv mreze, sifru i to je to! Samo da napomenem da prvo probajte ovaj program, jer Conectify, VirtualModem i jos jedan program nisu radili na S3.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Evo ekipa da javim kak je proso reverse tethering. Posto mi je wifi ruter na servisu, a potrosil sam ono sitno prometa kaj sam imal, trazim nacine da spojim mob na lap-top. Nakon dva dana zezanja i isprobavanja raznih programa, SeventhGate je uspio. Znaci, imam obican Vodafone stick u kompu i naravno wifi. Onaj ko nema doma, u skoli, na poslu wifi, a da ne trosi promet podataka, moze besplatno skinuti gore navedeni program, jednostavno upisat naziv mreze, sifru i to je to! Samo da napomenem da prvo probajte ovaj program, jer Conectify, VirtualModem i jos jedan program nisu radili na S3.

Moram priznati da nisam skužio poantu...s čime se na kraju spajaš na Internet? laptop spojen žicom? Laptop spojen

Vodafon mobile stickom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice