Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.725
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

nezz stvarno, imas li mozda gravity box, pa da tamo neke postavke nisu overwritale postavke samog roma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...

nezz stvarno, imas li mozda gravity box, pa da tamo neke postavke nisu overwritale postavke samog roma?

nemam ništ takvog.uvijek sam stavljal čisti rom uz prethodni full wipe i sve ostalo kaj ide uz to.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
jura kaže...
tonček kaže...

nemam ništ takvog.uvijek sam stavljal čisti rom uz prethodni full wipe i sve ostalo kaj ide uz to.

nisam to nikada probao. bas cu danas videti u cemu je problem kada zavrsim 3.10

15 godina
neaktivan
13 godina

Nešta brzo izlaze nove verzije ovih dana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze li mi netko napisati ko koristi AOSP rom, alarm wakelocks iz bbs-a?

ja sam presao na archidroid i ubijaju me 2 alarma trose bateriju nenormalno

telephony-internal-data-stall

pkt_cnt_sample_interval_elapsed

ako ih nemate , koji aosp imate koji modem i to da probam i ja jer koliko se sjecam bilo mi je i na zadnjem neat aospu isto tako

vjerujem da je onda do baze androida,a ne do roma

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jel mi moze netko poslati link gdje mogu skinuti neat rom 7.3

ovaj 7.4 mi se nesvida, vise mi je lezao 7.3 sa vise opcija

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

moze li mi netko napisati ko koristi AOSP rom, alarm wakelockse iz bbs-a?

^^
18 godina
neaktivan

eto još jedan problem.imam zadnji aosp neat rom.do danas ujutro sve super radilo,ali sad već više od 3-4 sata nemam internet.ona ikonica od interneta mi je naranđasta i pokušal restart mobitela napraviti i sve,ali ne pomaže.pital druge ljude koji imaju istog operatera i kod njih internet uredno radi.HELP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jura kaže...

eto još jedan problem.imam zadnji aosp neat rom.do danas ujutro sve super radilo,ali sad već više od 3-4 sata nemam internet.ona ikonica od interneta mi je naranđasta i pokušal restart mobitela napraviti i sve,ali ne pomaže.pital druge ljude koji imaju istog operatera i kod njih internet uredno radi.HELP

meni ne radi  isto, na zadnjem aosp archidroid, mozda je do HTa

14 godina
neaktivan

točno, problem u ht mreži je bio

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kod mene tele2 mreža i nažalost ne radi mi i dalje{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Postavke za prijenos podataka sam unesel ručno i nanovo i sad radi,a zbog čega mi se to zmrdalo nemam pojma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina

Ovo pitanje postavljam ovdje samo zato jer imam s3.

Pitanje: dropbox ili skydrive?

Trebam nesto za pohranu podataka a da mogu pristupati mobitelom.

Nisam jos ovo probao pa bi svaki savjet dobro dosao.

Tnx!

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina

Evo, ja koristim dropbox vec godinu dana..prednost je sto odmah dobijes 50GB prostora samo zato jer si vlasnik prečasnog S3-a :))

ima automatsku sinhronizaciju albuma kamere i baš lijepo radi sa mobitelom, aplikacija je super..na kompu takodjer..ja sam jako zadovoljan! preporuka!

p.s. skydrive nisam ni probao :P

TiONiO
15 godina
Tionio kaže...

Evo, ja koristim dropbox vec godinu dana..prednost je sto odmah dobijes 50GB prostora samo zato jer si vlasnik prečasnog S3-a :))

ima automatsku sinhronizaciju albuma kamere i baš lijepo radi sa mobitelom, aplikacija je super..na kompu takodjer..ja sam jako zadovoljan! preporuka!

kako da dobijem tih 50gb free...imam s3 od 10/2012 i nikad nisam koristio dropbox i maloprije procitam tvoj post i sjetim se da me uvijek pita kad stavljam novi rom dali zelim dropbox uvijek to skipam i obrisem aplikaciju, sad sam skinio sa google playa i kad se logiram imam samo 2gb...ps account sam napravio prije nemogu se sjetiti kada uglavnom sa tim accountom se logiram i nudi mi samo 2gb...jesam zakasnio ili nesta drugo? :D

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
17 godina
Tionio kaže...

Puno ti hvala na detaljnome odgovoru!

TrustNo1
17 godina

Htio malo isprobati danas AOSP NeatROM v3.10 (do sada ga nisam koristio) i mučim se cjelu večer. Instalirao ga jedno 6-7 puta i svaki puta imam isti problem i ne mogu skužiti uzrok.

Znači, napravim čistu instalaciju roma, ne instaliram niti jednu user aplikaciju, te samo promjenim neke sistemske postavke poput zvuka, ikonu baterije, uključim quick panel, isključim lociranje, animacije i sl.

Tada nastaje problem s kamerom. Kada klikenm primjerice na izbornik desno da uključim/isključim npr. bljeskalicu, pojavi se prvi izbornik i kada kliknem na njega da mi ponudi one 3 opcije (on, off, auto), taj izbornik se pojavi na stotinku i makne. Isto i sa drugim opcijama. Jedino tada ako bih želio nešto promjeniti jest da ne mičem prst s ekrana i tako se krećem po izbornicima.

I nakon nekoliko instalacija ne mogu ustanoviti što je uzrok. Mjenjam opciju po opciju i provjeravam i svaki puta je ok. Kada sve izmjenjam, ili nakon nekoliko minuta ili odmah nakon restarta problem se pojavi.

Ako netko ima iskustva, ili zna...

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

mob je stock novi,uređaj koristi nezahtjevna persona...kad su mobilni podaci ukljuceni non stop baterija ode u roku 1 dan uz normalno koristenje(tu i tamo dolphin,koji poziv poruka itd) a kad su iskljuceni podaci i kad se pale samo kad se ide online onda baterija drzi i 3 dana...jel to normale

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3g ti inače puno jede bateriju, ili pali po potrebi ili ga stavi na 2g
14 godina
neaktivan
bugi.kc kaže...

Htio malo isprobati danas AOSP NeatROM v3.10 (do sada ga nisam koristio) i mučim se cjelu večer. Instalirao ga jedno 6-7 puta i svaki puta imam isti problem i ne mogu skužiti uzrok.

Znači, napravim čistu instalaciju roma, ne instaliram niti jednu user aplikaciju, te samo promjenim neke sistemske postavke poput zvuka, ikonu baterije, uključim quick panel, isključim lociranje, animacije i sl.

Tada nastaje problem s kamerom. Kada klikenm primjerice na izbornik desno da uključim/isključim npr. bljeskalicu, pojavi se prvi izbornik i kada kliknem na njega da mi ponudi one 3 opcije (on, off, auto), taj izbornik se pojavi na stotinku i makne. Isto i sa drugim opcijama. Jedino tada ako bih želio nešto promjeniti jest da ne mičem prst s ekrana i tako se krećem po izbornicima.

I nakon nekoliko instalacija ne mogu ustanoviti što je uzrok. Mjenjam opciju po opciju i provjeravam i svaki puta je ok. Kada sve izmjenjam, ili nakon nekoliko minuta ili odmah nakon restarta problem se pojavi.

Ako netko ima iskustva, ili zna...

to tako funkcionira. Fast settings :)  drzis dugo na ekranu i stvore ti se postavke i onda pomices prst prema zeljenoj opciji,a imas i u desnom kutu ikoniu flasha koja bi ih trebala bas otvorit.

14 godina

Pozdrav,

trenutno velika akcija na ekupi. Novi SIII za 1900 kn.

Da li je moguće da je toliko velika akcija, ili nešto smrdi po vama? Jel tko kupovao kakav mobitel od njih i jel sve bilo u redu?

Sa ovakvom cijenom su me zaista zainteresirali.

http://www.ekupi.hr/MOB-Samsung-Galaxy-I9300-S3-Blue-411378.aspx?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_2014_03_28

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 11:06 (DeeKay).

1 0 hvala 0
15 godina
Da, stvarno super cijena. Ima i 24 mjesecnu garanciju, a vjerojatno je i otkljucan na sve mreze. Mislim da je ovo pouzdana stranica. Nisam nikad kupoval preko te stranice pa pricekaj da ti netko drugi odgovori.
14 godina
Ispričavam se na smetnji, našao sam u drugoj temi već postavljeno pitanje. Može brisanje posta.
16 godina
neaktivan
Mislim da je ekupi od m-sana
14 godina
neaktivan

e ljudi kak na novom fejsu n mobu stavit da newsfeed pokazuje najnovije a ne najpopularnije?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali postoji neki nacin da mi nfc ostaje ukljucen i kad je mobitel zakljucan?

15 godina
neaktivan
Tionio kaže...

Samo pazite, jer 50Gb vam vrijedi samo godinu dana, nakon toga se vraća na default.

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

dali postoji neki nacin da mi nfc ostaje ukljucen i kad je mobitel zakljucan?

Volio bi da se moze podesit nfc tag unlock al nisam nasao nista. :/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice