nezz stvarno, imas li mozda gravity box, pa da tamo neke postavke nisu overwritale postavke samog roma?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nezz stvarno, imas li mozda gravity box, pa da tamo neke postavke nisu overwritale postavke samog roma?
nemam ništ takvog.uvijek sam stavljal čisti rom uz prethodni full wipe i sve ostalo kaj ide uz to.
nemam ništ takvog.uvijek sam stavljal čisti rom uz prethodni full wipe i sve ostalo kaj ide uz to.
nisam to nikada probao. bas cu danas videti u cemu je problem kada zavrsim 3.10
I9300UBUGNB1 NeatROM v7.4 Aroma (4.3)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51356022&postcount=16586
Nešta brzo izlaze nove verzije ovih dana
moze li mi netko napisati ko koristi AOSP rom, alarm wakelocks iz bbs-a?
ja sam presao na archidroid i ubijaju me 2 alarma trose bateriju nenormalno
telephony-internal-data-stall
pkt_cnt_sample_interval_elapsed
ako ih nemate , koji aosp imate koji modem i to da probam i ja jer koliko se sjecam bilo mi je i na zadnjem neat aospu isto tako
vjerujem da je onda do baze androida,a ne do roma
jel mi moze netko poslati link gdje mogu skinuti neat rom 7.3
ovaj 7.4 mi se nesvida, vise mi je lezao 7.3 sa vise opcija
moze li mi netko napisati ko koristi AOSP rom, alarm wakelockse iz bbs-a?
eto još jedan problem.imam zadnji aosp neat rom.do danas ujutro sve super radilo,ali sad već više od 3-4 sata nemam internet.ona ikonica od interneta mi je naranđasta i pokušal restart mobitela napraviti i sve,ali ne pomaže.pital druge ljude koji imaju istog operatera i kod njih internet uredno radi.HELP
eto još jedan problem.imam zadnji aosp neat rom.do danas ujutro sve super radilo,ali sad već više od 3-4 sata nemam internet.ona ikonica od interneta mi je naranđasta i pokušal restart mobitela napraviti i sve,ali ne pomaže.pital druge ljude koji imaju istog operatera i kod njih internet uredno radi.HELP
meni ne radi isto, na zadnjem aosp archidroid, mozda je do HTa
točno, problem u ht mreži je bio
kod mene tele2 mreža i nažalost ne radi mi i dalje
Postavke za prijenos podataka sam unesel ručno i nanovo i sad radi,a zbog čega mi se to zmrdalo nemam pojma.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Ovo pitanje postavljam ovdje samo zato jer imam s3.
Pitanje: dropbox ili skydrive?
Trebam nesto za pohranu podataka a da mogu pristupati mobitelom.
Nisam jos ovo probao pa bi svaki savjet dobro dosao.
Tnx!
Evo, ja koristim dropbox vec godinu dana..prednost je sto odmah dobijes 50GB prostora samo zato jer si vlasnik prečasnog S3-a :))
ima automatsku sinhronizaciju albuma kamere i baš lijepo radi sa mobitelom, aplikacija je super..na kompu takodjer..ja sam jako zadovoljan! preporuka!
p.s. skydrive nisam ni probao :P
Evo, ja koristim dropbox vec godinu dana..prednost je sto odmah dobijes 50GB prostora samo zato jer si vlasnik prečasnog S3-a :))
ima automatsku sinhronizaciju albuma kamere i baš lijepo radi sa mobitelom, aplikacija je super..na kompu takodjer..ja sam jako zadovoljan! preporuka!
kako da dobijem tih 50gb free...imam s3 od 10/2012 i nikad nisam koristio dropbox i maloprije procitam tvoj post i sjetim se da me uvijek pita kad stavljam novi rom dali zelim dropbox uvijek to skipam i obrisem aplikaciju, sad sam skinio sa google playa i kad se logiram imam samo 2gb...ps account sam napravio prije nemogu se sjetiti kada uglavnom sa tim accountom se logiram i nudi mi samo 2gb...jesam zakasnio ili nesta drugo? :D
Puno ti hvala na detaljnome odgovoru!
Htio malo isprobati danas AOSP NeatROM v3.10 (do sada ga nisam koristio) i mučim se cjelu večer. Instalirao ga jedno 6-7 puta i svaki puta imam isti problem i ne mogu skužiti uzrok.
Znači, napravim čistu instalaciju roma, ne instaliram niti jednu user aplikaciju, te samo promjenim neke sistemske postavke poput zvuka, ikonu baterije, uključim quick panel, isključim lociranje, animacije i sl.
Tada nastaje problem s kamerom. Kada klikenm primjerice na izbornik desno da uključim/isključim npr. bljeskalicu, pojavi se prvi izbornik i kada kliknem na njega da mi ponudi one 3 opcije (on, off, auto), taj izbornik se pojavi na stotinku i makne. Isto i sa drugim opcijama. Jedino tada ako bih želio nešto promjeniti jest da ne mičem prst s ekrana i tako se krećem po izbornicima.
I nakon nekoliko instalacija ne mogu ustanoviti što je uzrok. Mjenjam opciju po opciju i provjeravam i svaki puta je ok. Kada sve izmjenjam, ili nakon nekoliko minuta ili odmah nakon restarta problem se pojavi.
Ako netko ima iskustva, ili zna...
mob je stock novi,uređaj koristi nezahtjevna persona...kad su mobilni podaci ukljuceni non stop baterija ode u roku 1 dan uz normalno koristenje(tu i tamo dolphin,koji poziv poruka itd) a kad su iskljuceni podaci i kad se pale samo kad se ide online onda baterija drzi i 3 dana...jel to normale
Htio malo isprobati danas AOSP NeatROM v3.10 (do sada ga nisam koristio) i mučim se cjelu večer. Instalirao ga jedno 6-7 puta i svaki puta imam isti problem i ne mogu skužiti uzrok.
Znači, napravim čistu instalaciju roma, ne instaliram niti jednu user aplikaciju, te samo promjenim neke sistemske postavke poput zvuka, ikonu baterije, uključim quick panel, isključim lociranje, animacije i sl.
Tada nastaje problem s kamerom. Kada klikenm primjerice na izbornik desno da uključim/isključim npr. bljeskalicu, pojavi se prvi izbornik i kada kliknem na njega da mi ponudi one 3 opcije (on, off, auto), taj izbornik se pojavi na stotinku i makne. Isto i sa drugim opcijama. Jedino tada ako bih želio nešto promjeniti jest da ne mičem prst s ekrana i tako se krećem po izbornicima.
I nakon nekoliko instalacija ne mogu ustanoviti što je uzrok. Mjenjam opciju po opciju i provjeravam i svaki puta je ok. Kada sve izmjenjam, ili nakon nekoliko minuta ili odmah nakon restarta problem se pojavi.
Ako netko ima iskustva, ili zna...
to tako funkcionira. Fast settings :) drzis dugo na ekranu i stvore ti se postavke i onda pomices prst prema zeljenoj opciji,a imas i u desnom kutu ikoniu flasha koja bi ih trebala bas otvorit.
Pozdrav,
trenutno velika akcija na ekupi. Novi SIII za 1900 kn.
Da li je moguće da je toliko velika akcija, ili nešto smrdi po vama? Jel tko kupovao kakav mobitel od njih i jel sve bilo u redu?
Sa ovakvom cijenom su me zaista zainteresirali.
e ljudi kak na novom fejsu n mobu stavit da newsfeed pokazuje najnovije a ne najpopularnije?
dali postoji neki nacin da mi nfc ostaje ukljucen i kad je mobitel zakljucan?
Samo pazite, jer 50Gb vam vrijedi samo godinu dana, nakon toga se vraća na default.
dali postoji neki nacin da mi nfc ostaje ukljucen i kad je mobitel zakljucan?
Volio bi da se moze podesit nfc tag unlock al nisam nasao nista. :/