Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.075.161
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Čini se dobra stvar. Jedino postoji opasnost za bootloop kod primjene nekih stavki. Uvijek je nezgodno imati tako nešto što radi na puno različitih verzija roma.

Koju verziju CMW recoverya stavit?

Ima svega, i ovih sa touch a čitam i da su se sa nekima znali javit neki problemi.

Jeli ovaj ok:

ClockworkMod 6.0.4.4

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 19:51 (Chome).

0 0 hvala 0
14 godina

Moze taj. Jel stavljas preko odina ili ?

Jesi napravio backup   EFS ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma stavio sam na kraju preko Rom Managera. To mi se činilo najsigurnije.

Wanam Exposed je super stvar ali nažalost ne radi na 4.1.2 nego samo 4.2 romovima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 20:54 (Chome).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Zaboravio sam al cini mi se da je i u jkay bio isto white list pa se mogu aplikacije lockat u ram....
juka
14 godina

Onda mozda bolje xposed obicni.

Mozes i jkay, ima app za postavke.

+ ovo sto juka kaze. Jkay.

:) valja ? :D

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 20:59 (bender_007).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
.iii jedna zlica vegete...:))
juka
14 godina

Na ovu foru vegeta - "ruka" :)

3x 3x
ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš namjeravam napravit EFS backup pa da odma pitam jeli ima ta app za skinut već negdje ili je to dio neat roma samo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 21:20 (Chome).

0 0 hvala 0
14 godina

Nema nigdje jos. Uskoro ce biti dio neatroma.

Daj mail na pp :)

p.s. kad napravis backup: taj folder kopiraj na pc i cuvaj ga.

Imas 3 nacina restora, iz aplikacije (trenutno sam zakljucao) se moze na 2 a treci je iz odina.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 21:29 (bender_007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ručno backupirao ali sviđa mi se način da mogu iz odina a bilo bi dobro i da se može flashom iz CWM. Uvijek se može i ručno efs folder natrag kopirati i napraviti fix permission ako se ne varam jel?

Kako malo pregledavam te romove na kraju mi se sve više sviđa Wanam rom, najviše zbog aplikacije Wanam exposed kojom se može svašta customizirati a ko neće ima praktički stock rom. Jedino me muči što je rom 4.3 a kako vidim još je friško to i ima nešto laga i battery draina ili na wanam radi sve kako treba?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 21:36 (Chome).
14 godina
Chome kaže...

Ja sam ručno backupirao ali sviđa mi se način da mogu iz odina a bilo bi dobro i da se može flashom iz CWM. Uvijek se može i ručno efs folder natrag kopirati i napraviti fix permission ako se ne varam jel?

Kako malo pregledavam te romove na kraju mi se sve više sviđa Wanam rom, najviše zbog aplikacije Wanam exposed kojom se može svašta customizirati a ko neće ima praktički stock rom. Jedino me muči što je rom 4.3 a kako vidim još je friško to i ima nešto laga i battery draina ili na wanam radi sve kako treba?

Poslano.

U buducoj verziji cu integrirati da mozes iz cwm restore napraviti. Nece ti fix permission pomoci.

Morao bi chmodati rucno (sto nije problem), nadodam jos par alternativa u buducim verzijama.

Gledaj, kod mene je neatrom novi i yank. Malo sam probavao ove druge i..osim yanka bas nema dobrih. Cekam boefflu :) (moje misljenje..ali to sve ovisi sta radis s mobom)

ja
15 godina
neaktivan

Dakle na 4.3 sa stock kernelom se nema što tražit? Treba taj yank stavit ili čekati da se još malo kernel ispolira? Znači u kernelu je problem 4.3 romova?

1 0 hvala 0
14 godina

Po defaultu je stavljen pegasusQ koji malo vise stedi bateriju. A jos je na exynos varijanti barem stavljeno da ima duboki "deep sleep", znaci kad ga palis on prvo sve senzore pali pa dok boosta cpu pa se upali ekran itd..

Trazio sam po forumima gdje su snapdragoni da vidim jel spominju lag..i nista.

Mozd sam propustio nesto.

Ako bi ista vrijedilo napadati samsung da izbace novi kernel, novi launcher sto smo trebali dobiti i weather bilo bi dobro..ali eto valjda nista skoro od toga.

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moj S3 nije kupljen ni u VIP-u ni u Tcomu, već u dučanu. Koristi Tcom SIM. jel me to nešto razlikuje po vremenu kada ću dobiti update od ostalih koji su svoj S3 kupili u Tcomu? i ako kužim dobro, sada da stavim VIP SIM u mobitel odmah bi dobio update? right?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mislim da ne...mobiteli kupljeni u tmobileu i vipu imaju razlicite romove od sim free tj internacionalinih verzija...znaci vio ne salje update softwarea po kartici nego po verziji softwarea koja je prilagodena za od strane vipa za s3 ...tako da ako stavis bilo koju karticu u ineternacionalnu verziju tj sim free galaxy s3 ti ces svejedno dobiti update kojii nije vezan za vip niti tmobile ili druge
juka
14 godina
C je programski jezik kaže...

Moj S3 nije kupljen ni u VIP-u ni u Tcomu, već u dučanu. Koristi Tcom SIM. jel me to nešto razlikuje po vremenu kada ću dobiti update od ostalih koji su svoj S3 kupili u Tcomu? i ako kužim dobro, sada da stavim VIP SIM u mobitel odmah bi dobio update? right?

Ne bi. Ti si unbranded. Kolio vidim prvo voda_crap partneri dobiju, Pa onda tko zna sta.

Csc ima veze s time, kartica bas i ne.

ja
14 godina
neaktivan
Samo dugo ima nesto treba...ovim tempom update za unbrended koji svi iscekujem za cro nece do sudnjeg dana....
juka
15 godina

Ja sam uređaj kupio u Vipu, ali je nebrendiran ( otključan), pa "update" dobijem prije nego li oni čiji su uređaji "zaključani" na neku od mreža. {#}

0 0 hvala 0
17 godina

ja imam Vipov ali otključan na sve, ništa još nisam dobio...

0 0 hvala 0
18 godina

Ja na VIP-u. Zaključan, ali došlo. 455 MB. Imam jedan veliki bug, stalno mi se gore pokazuje da sam skinuo nove datoteke.

Prije tjedan dana sam skinuo nekih 20ak wallpapera i sve je bilo ok, ali sad konstantno prikazuje kao da sam ih upravo skinuo. Obrišem te obavijesti i odma dođu ponovo. Tako već 20puta.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
neaktivan
Ma ne da se meni vise cekat...bas mi se skida neat rom lite ovaj novi 5.3 i lagano yank pa ceno vidit...jos nema ni bloatware samsungovih koje bi iovako rucno micao...daj mi samo reci bender jel se mjenjala efs particija ..ako se pozelim vratit na 4.1.2..da napravim backup prije nego flasham
juka
17 godina

išao si samo na check for updates?, ja probao i sa ciscenjem onog frameworka par puta i ništa

14 godina
Juka_91 kaže...
Ma ne da se meni vise cekat...bas mi se skida neat rom lite ovaj novi 5.3 i lagano yank pa ceno vidit...jos nema ni bloatware samsungovih koje bi iovako rucno micao...daj mi samo reci bender jel se mjenjala efs particija ..ako se pozelim vratit na 4.1.2..da napravim backup prije nego flasham

Mijenjala se particija, tj novi modem ce ti promijeniti na v2.

Modem je noviji od xxemg4. Trenutak samo.

Koji sad imas modem ?

ja
14 godina
Dachande kaže...

Ja na VIP-u. Zaključan, ali došlo. 455 MB. Imam jedan veliki bug, stalno mi se gore pokazuje da sam skinuo nove datoteke.

Prije tjedan dana sam skinuo nekih 20ak wallpapera i sve je bilo ok, ali sad konstantno prikazuje kao da sam ih upravo skinuo. Obrišem te obavijesti i odma dođu ponovo. Tako već 20puta.

Ugasi mob. Drzi volume up, power i home. Dok ne udje u taj original recovery. Onda samo obrises cache. I Restart.

ja
14 godina
neaktivan
Da sad mi je xxemg4
juka
14 godina
odjavljen

Vidim da ima dosta podijeljenih oko updejta/ne updejta na 4.3

Trenutno sam na 4.1.2 dali mi se isplati updejtati na 4.3?

9 Da
3 Ne

0 0 hvala 0
15 godina
Zin8 kaže...

Vidim da ima dosta podijeljenih oko updejta/ne updejta na 4.3

Trenutno sam na 4.1.2 dali mi se isplati updejtati na 4.3?

ja sam zadovoljans a brzinom i svime na update 4.3 samo mi ponekad neće odmah reagirati kada pritisbnem home tipku il power da otključam ekran 

http://valid.canardpc.com/2749994
15 godina
neaktivan

Jel ima Neat rom 4.1.2 opciju za AOSP lockscreen? Ako nema jel ima neko link odakle se može skinuti mod za 4.1.2 rom. (Sad vidim da ima u MJ2 mod u neat rom podformumu).

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 17:00 (Chome).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

A jel se zna kad ce doci za T-Mobile ili TRA?

0 0 hvala 0
14 godina
Chome kaže...

Jel ima Neat rom 4.1.2 opciju za AOSP lockscreen? Ako nema jel ima neko link odakle se može skinuti mod za 4.1.2 rom. (Sad vidim da ima u MJ2 mod u neat rom podformumu).

Ima uz jkay mod.

ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice