Dakle odlučio sam modati svoje kučište malo.
Prije sve odlučio sam staviti potpuno prozirnu bočnu stranicu, drugo unutra sve staviti da bude crno, osim onih kopći za fiksiranje diskova i ventilatora.
E sad problemi
Imam par pitanja:
1. Kupio sam bočnu stranicu od plexia 3mm debljine (tamo u selskoj, nešto forma se zove xĐ) i dao sam im točne dimenzije gdje trebaju biti rupice izbušene i točno kolika stranica treba biti. E sad, problem je što izgleda nemamo isti metar
tako da sad ta stranica ne stane na bok mog kučište jer je veća za cca 2mm od onoga što sam ja tražio -.-* Dakle prvo pitanje, dali ja mogu sa brusnim papirom (šmirglom- na seljački xĐ) to malo ostraniti i sa gornje i sa doljnje strane?
2.Napajanje, imam lc power 500w, sivo -.-? pa mislio sam staviti od plexya (crnog) malo kutiju oko njega, samo da se ne vidi (kad mi ovi cigani iz linksa nedaju da ga sprejam
), ili vi imate neku bolju ideju?
2.1.Kako da se riješim onih kablova, nemislim raditi neki managment jer su kablovi prekratki, ali dali postoji neki način da ih "obučem" u nešto, a da to ne zahtjeva da moram skidati one vrhove (24pin, 8pin, molex, 2 sata). Sad na tim kablovima imam one plastične vezice, tako da to ne strši, ali mi je šareno kao cirkuski šator
3. Mislio sam staviti one arctic f12 hladnjake u kučište, pa me zanima dali će biti dovljno da imam jedan 120mm naprijed, jedan nazad, i jedan iznad (na vrhu kučište, te jedan 80mm na "licu" kučišta (s obzirom da će bok biti zatvoren.
Nadam se brzim odgovorima, i da ću uskoro moći neke fotke baciti xĐ

a što se tiće napajanja, mislim da ću ipak ostati kod ovoga da napravim amlu kutijicu za njega :-)
Čist račun duga ljubav!