V4 black edition- by rooswelt

poruka: 44
|
čitano: 8.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle odlučio sam modati svoje kučište malo.

Prije sve odlučio sam staviti potpuno prozirnu bočnu stranicu, drugo unutra sve staviti da bude crno, osim onih kopći za fiksiranje diskova i ventilatora.

E sad problemi{#}

Imam par pitanja:

1. Kupio sam bočnu stranicu od plexia 3mm debljine (tamo u selskoj, nešto forma se zove xĐ) i dao sam im točne dimenzije gdje trebaju biti rupice izbušene i točno kolika stranica treba biti. E sad, problem je što izgleda nemamo isti metar{#} tako da sad ta stranica ne stane na bok mog kučište jer je veća za cca 2mm od onoga što sam ja tražio -.-* Dakle prvo pitanje, dali ja mogu sa brusnim papirom (šmirglom- na seljački xĐ) to malo ostraniti i sa gornje i sa doljnje strane?

2.Napajanje, imam lc power 500w, sivo -.-? pa mislio sam staviti od plexya (crnog) malo kutiju oko njega, samo da se ne vidi (kad mi ovi cigani iz linksa nedaju da ga sprejam{#}), ili vi imate neku bolju ideju?

2.1.Kako da se riješim onih kablova, nemislim raditi neki managment jer su kablovi prekratki, ali dali postoji neki način da ih "obučem" u nešto, a da to ne zahtjeva da moram skidati one vrhove (24pin, 8pin, molex, 2 sata). Sad na tim kablovima imam one plastične vezice, tako da to ne strši, ali mi je šareno kao cirkuski šator{#}

3. Mislio sam staviti one arctic f12 hladnjake u kučište, pa me zanima dali će biti dovljno da imam jedan 120mm naprijed, jedan nazad, i jedan iznad (na vrhu kučište, te jedan 80mm na "licu" kučišta (s obzirom da će bok biti zatvoren.

Nadam se brzim odgovorima, i da ću uskoro moći neke fotke baciti xĐ

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: V4 black edition- by rooswelt
rooswelt1991 kaže...

Dakle odlučio sam modati svoje kučište malo.

Prije sve odlučio sam staviti potpuno prozirnu bočnu stranicu, drugo unutra sve staviti da bude crno, osim onih kopći za fiksiranje diskova i ventilatora.

E sad problemi{#}

Imam par pitanja:

1. Kupio sam bočnu stranicu od plexia 3mm debljine (tamo u selskoj, nešto forma se zove xĐ) i dao sam im točne dimenzije gdje trebaju biti rupice izbušene i točno kolika stranica treba biti. E sad, problem je što izgleda nemamo isti metar{#} tako da sad ta stranica ne stane na bok mog kučište jer je veća za cca 2mm od onoga što sam ja tražio -.-* Dakle prvo pitanje, dali ja mogu sa brusnim papirom (šmirglom- na seljački xĐ) to malo ostraniti i sa gornje i sa doljnje strane?

2.Napajanje, imam lc power 500w, sivo -.-? pa mislio sam staviti od plexya (crnog) malo kutiju oko njega, samo da se ne vidi (kad mi ovi cigani iz linksa nedaju da ga sprejam{#}), ili vi imate neku bolju ideju?

2.1.Kako da se riješim onih kablova, nemislim raditi neki managment jer su kablovi prekratki, ali dali postoji neki način da ih "obučem" u nešto, a da to ne zahtjeva da moram skidati one vrhove (24pin, 8pin, molex, 2 sata). Sad na tim kablovima imam one plastične vezice, tako da to ne strši, ali mi je šareno kao cirkuski šator{#}

3. Mislio sam staviti one arctic f12 hladnjake u kučište, pa me zanima dali će biti dovljno da imam jedan 120mm naprijed, jedan nazad, i jedan iznad (na vrhu kučište, te jedan 80mm na "licu" kučišta (s obzirom da će bok biti zatvoren.

Nadam se brzim odgovorima, i da ću uskoro moći neke fotke baciti xĐ

Ja bi ti rekao ovako:

1. Daj im da ti srede taj plexi tj da ga skrate koliko je potrebno

2. Za napajanje pa sad ja bih radije oko njega zalijepio crni papir ili da ga obložiš crnom izolirkom

2.1 Ista stvar najbolje je izolir trakom lijepo kabele polijepiti i bok

3. Omjeri sam, omjer bi ti trebao biti otprilike 1:1 a ako taj 80mm ima snage puno onda će to biti najbolje po mom mišljenju

Eto kratko a konzervativno XD

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
17 godina

1. ma ovo ću vidjeti šta mogu sam napraviti

2. i 3.  Dali smijem uopće lijepiti izolirku po kablovima, ako smijem to je super, to onda odmah sad idem raditi {#} a što se tiće napajanja, mislim da ću ipak ostati kod ovoga da napravim amlu kutijicu za njega :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Kako nemate isti metar? Bolje odnesi njima da ti skrate, moja preporuka. 2.Sprejaj ga, nece valjda riknut ! :)))))) 2.1 Da mozes ih obuci u onu mrezicu, kupio na ebay... 3.Bit ce ti dosta ti ventovi
Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Monopol kaže...
1.Kako nemate isti metar? Bolje odnesi njima da ti skrate, moja preporuka. 2.Sprejaj ga, nece valjda riknut ! :)))))) 2.1 Da mozes ih obuci u onu mrezicu, kupio na ebay... 3.Bit ce ti dosta ti ventovi

Evo baš sam odlučio naći prije par minuta tu na forumu nekog da mi kupi te sleeving kitove na ebay. vidim da ih prodaju po 10ak metara, tako da mi to ne treba sa sve ne košta 40kn.

I da, jel zante dali se gubi garancija ako stavim samo izolirku oko kablova?

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

2. i 3.  Dali smijem uopće lijepiti izolirku po kablovima, ako smijem to je super, to onda odmah sad idem raditi {#} a što se tiće napajanja, mislim da ću ipak ostati kod ovoga da napravim amlu kutijicu za njega :-)

Zasto ne bi smio izolirkom?

Sto se tice ventova stavis si jedan/dva usisna naprijed, jedan koji ispuhuje nazad, jedan na krov također koji ispuhuje, eventualno jedan na bok koji upuhuje.. Probaj na krovu izbusit rupe tako da stavis neki 200 mm {#}

BTW oces nabavljat neonke ili one sound sensitive mozda?

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

zašto bi se gubila? pa skineš ju ako crkne...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina

E da, javim ti za ove neonke preko pp, samo čekaj, moram ti nešto pokazati {#}

pa mislim, ako oblijepim sve kablove, oće to utjecati na garanciju, jer su mi rekli da sprejanje hoće.

što se tiće ventlova, imam mogučnost staviti: sprijeda jedan 120mm

straga jedan 120mm

na "krovu" dva 120mm

na podu jedan 120mm

N poku mogu staviti jedan, ali ako stavim tu prozirnu bočnu stranu, onda neće moći više staviti se.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dosta ti je ovo naprijed,nazad,gore i dolje.

Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

pa mislim, ako oblijepim sve kablove, oće to utjecati na garanciju, jer su mi rekli da sprejanje hoće.

što se tiće ventlova, imam mogučnost staviti: sprijeda jedan 120mm

straga jedan 120mm

na "krovu" dva 120mm

na podu jedan 120mm

izolirka se vrlo lako skida i ne ostavlja tragove :D osim ako je neko teško smeće...

stavi ta 4 venta onda i nemaš brige...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Monopol kaže...

Evo baš sam odlučio naći prije par minuta tu na forumu nekog da mi kupi te sleeving kitove na ebay. vidim da ih prodaju po 10ak metara, tako da mi to ne treba sa sve ne košta 40kn.

lako ti nju skineš!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina

Ok, super, sutra je onda dan D{#}

Ako mi onaj dečko proda onoga arctica freezera onda pravim crno bijelu unutrašnjost, a ako ne proda, onda ide crno crvena{#}

Izolirke imam na tone, čak imam i crvenu i crnu, tako da ako propadne ovaj deal za arctica, ond ću malo mješati boje i na kablovima{#}

najviše me zajebava ovaj 8pin što ide na matičnu, ostale sam koliko toliko sakrioa, ali on je jednostavno prekratak.

Evo sad kad imam katanu3 još unutra, jedva ga uspijem provući do mjesta za uključivanje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator

mjenjat ćeš katanu za freezera?

16 godina
neaktivan

Valjda misli na one ventilatore crno-bijele

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Fićo_CoD 5 kaže...

tako već da :)

bilo mi malo čudno ...

17 godina
XXX-Man kaže...

mjenjat ćeš katanu za freezera?

A bi ja rado, ali katana je već otišla, prodao sam je za 120kn (sa poštarinom da splita), i sutra ako Bog da, prijepodne bi trebala biti na putu prema dolje.

Jel bi ti prodao svog freezera? :-)

Mislim, evo na forumu se prodaje katana za 100kn, pa mogli bi neku zamjenu napraviti, jer meni katana nikako ne sjeda na dizajn kučišta :-)

17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ne, mislim baš na frrezera kao cpu coolera, ali bi uzeo i te ventliće u kučište, nek se nađu tamo da bude sve onda crno bijelo :-)

XXX-Man kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

tako već da :)

bilo mi malo čudno ...

Nije čudno{#}

16 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

najviše me zajebava ovaj 8pin što ide na matičnu, ostale sam koliko toliko sakrioa, ali on je jednostavno prekratak.

Imam ja jedan 8 pinski produžni-trebaš?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
vexx5555 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Imam ja jedan 8 pinski produžni-trebaš?

{#}

pp{#}

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

A bi ja rado, ali katana je već otišla, prodao sam je za 120kn (sa poštarinom da splita), i sutra ako Bog da, prijepodne bi trebala biti na putu prema dolje.

Mislim, evo na forumu se prodaje katana za 100kn, pa mogli bi neku zamjenu napraviti, jer meni katana nikako ne sjeda na dizajn kučišta :-)

sad mi je jasno...

meni katana smeta za ram, imao sam ju...

17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

sad mi je jasno...

meni katana smeta za ram, imao sam ju...

Ma nije zbog rama, meni stane ram, čak u ona prva dva slota do proca, ali ne izgleda mi nikako lijepo u kučištu, o tome dizajnu ja govorim :-)

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Ma nije zbog rama, meni stane ram, čak u ona prva dva slota do proca, ali ne izgleda mi nikako lijepo u kučištu, o tome dizajnu ja govorim :-)

ma kažem da se zato nebi mjenjao jer nemogu koristit ram onda...

a freezer mi stoji obrnuto pa ne smeta...

17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

ma kažem da se zato nebi mjenjao jer nemogu koristit ram onda...

a freezer mi stoji obrnuto pa ne smeta...

A jbg, taman sam mislio da sam se riješio problema {#}

Uglavnom vexx će mi malo pomoći, dat će mi onaj produžni u kupiti mi ono sa ebay-a uz malo proviziju (nadam se xĐ) pa bar nek nešto ide po dobrom :-)

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Uglavnom vexx će mi malo pomoći, dat će mi onaj produžni u kupiti mi ono sa ebay-a uz malo proviziju (nadam se xĐ) pa bar nek nešto ide po dobrom :-)

jbg da ne smeta mjenjao bi se i još ti kavu platio...

lijepo od njega :D

17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

jbg da ne smeta mjenjao bi se i još ti kavu platio...

lijepo od njega :D

Jesi ti već probao ili? {#}

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

da, mjenjao ju za freezera kad sam uzeo ram...al bolja je od njega...

17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

da, mjenjao ju za freezera kad sam uzeo ram...al bolja je od njega...

Jesi siguran, pa katana ide jaaako u vis, tako da i moji rami sa heatsink-om stoje skoro 2 cm ispod katane?

a evo sad mi kolega kaže da se katana u najgorem slučaju može na drugu stranu okrenuti, ali u 95% slučajeva rami staju ispod nje, osim ako imaš kakav aktivno hlaženi ram.

evo slika da može i obrnuto stajati, koju mi je kolega poslao

http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Katana-3-Cooler-1_01.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 0:39 (rooswelt1991).
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...
a evo sad mi kolega kaže da se katana u najgorem slučaju može na drugu stranu okrenuti, ali u 95% slučajeva rami staju ispod nje, osim ako imaš kakav aktivno hlaženi ram.

da, cooler je gore :)

a meni katana freezer stoji tako da je vent s donje strane kod grafičke...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 0:47 (XXX-Man).
17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

da, cooler je gore :)

a meni katana freezer stoji tako da je vent s donje strane kod grafičke...

http://imageshack.us/f/687/img1778k.jpg/

ovako ili je cooler dolje okrenut?

17 godina
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice